Şimdi Ara

ipg ekran koruyucu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
16.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar motorola atrix için ipg koruyucu aldım ama uygulama konusunda kararsız kaldım . ıslak uygulanacagından biraz endişeliyim cihaza bi zararı falan olabilirmi ?? kullanan varmı yada bişiler duyan işiten ??



  • bende sipariş verdim. p.tesi gelmesini bekliyorum. Ama ıslak uygulanmayacağını biliyorum kesin :)

    buldum ilgili yazıyı :)


    Adım 1 : Ellerinizi (ve parmak uçlarınızı) yıkayınız.

    Adım 2 : Cihazınızı kapatınız.

    Adım 3 : Hav ve iplik bırakmayan, yumuşak ve kuru bir bezle cihazınızı iyice siliniz.

    Adım 4 : Ufak bir kabın içerisinde su ve birkaç damla bulaşık deterjanı karıştırınız. Parmak uçlarınızı bu suya batırarak IPG korumanın üzerinde parmak izi kalmasından kaçınabilirsiniz.

    Adım 5 : IPG korumayı arka yüzeyinden uygulama öncesi tek tek çıkarınız.

    Adım 6 : IPG korumanın yapışkan tarafını yukarı getirecek şekilde elinize veya temiz bir yere seriniz. Islattığınız parmak uçlarınız ile yapışkan tarafı ortalardan kenarlara doğru baskıyı azaltarak ıslatınız(köşelerin daha az ıslanması uygulama süresini kısaltacaktır). Cihazınızı değil IPG korumayı ıslatınız.

    Adım 7 : IPG korumayı cihazınıza hizalayarak uygulayınız.

    Adım 8 : Kredi kartı gibi herhangi bir plastik kart kullanarak fazla sıvıyı içerden dışarı doğru itiniz. Sıvıyı kenarlardan atarken açık portlara ve slotlara dikkat ediniz.

    Adım 9 : Uygulama sonrası biraz puslu görünmesi son derece normaldir. Mikro kabarcıklar 12-24 saat içinde kuruma ile birlikte yok olacaktır.

    Yararlı İpucu: Köşeleri avuç içiniz veya başparmağınızı kullanarak 1-2 dakika baskı uygulayarak sabitleyiniz. Ufak parçalar çok ıslanırlarsa sabitlenmekte zorluk çıkarabilirler. Bir süre kurumaya bırakıp tekrar sabitleyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurYZCi -- 18 Mart 2012; 1:20:32 >




  • İpg markasından uzak durun.o kadar para veriyorsunuz ve verim 0. Cinden aldıklarımız mükemmel ama
  • mümkünse telefon kapalıyken takın ve 6-8 saat kurumaya bırakın olduğu gibi.ama ben hiç memnun kalmamıştım,o ıslak görünüm hiç gitmiyo sanki.
  • Ön taraflar için düz yapışkanlılar daha iyidir, arka taraflar için ıslak müdahaleliler daha iyidir.
  • ipg ön ekran koruması kullanışlı değil . Nedeni ise parmaklarınız rahat kaymıyor
  • arkadaşlar gidip buna para veriyorsunuz, gidin skinomi, zagg falan alın
  • ankarada ekran koruyucu temin edebileceğim yer önerebilecek varmı ?
  • bende tam body koruma var ekran koruyucusundan uzak dur ama body koruyucusu çok düzel ekrana mat kullanmanı tavsiye ederim.
  • Ben ön taraf için mat ekran koruyucu aldım ve arka taraf için silikon kılıf aldım memnunum.
  • Merhaba ben de telefonuma ipg den aldım önlü ve arkalı korumalı paketten. Açıkcası ön için zorlanmadım ama arka için köşeler vs. kısımlar zorladı ve hava bıraktım. Fakat kılıfta kaldığı için sorun olmadı görünmüyor yani. Ön tarafta kalan hava kabarcıkları ise 3 -4 gün sonra kayboldu. Mat değil renksiz o nedenle tavsiye ederim. Uygularken dikkat et eğer nemlendirmeyi az yapmışsan ve kaydırırsan geri çekince ekrandan biraz çizgi çizgi hal alıyor ipg. O na dikkat etmen gerekiyor yoksa ekran kapalı iken o izleri görebiliyorsun. Birde parmakların hep nemli olsun yoksa parmak izin de görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: euustun

    Merhaba ben de telefonuma ipg den aldım önlü ve arkalı korumalı paketten. Açıkcası ön için zorlanmadım ama arka için köşeler vs. kısımlar zorladı ve hava bıraktım. Fakat kılıfta kaldığı için sorun olmadı görünmüyor yani. Ön tarafta kalan hava kabarcıkları ise 3 -4 gün sonra kayboldu. Mat değil renksiz o nedenle tavsiye ederim. Uygularken dikkat et eğer nemlendirmeyi az yapmışsan ve kaydırırsan geri çekince ekrandan biraz çizgi çizgi hal alıyor ipg. O na dikkat etmen gerekiyor yoksa ekran kapalı iken o izleri görebiliyorsun. Birde parmakların hep nemli olsun yoksa parmak izin de görünüyor.

    hocam koruyucu nasıl? Bende almayı düşünüyorum. yere düşmelerde ekranı korur mu?
  • Arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum. Note 2 için kullandım. Birkaç ayda kapkara oldu. Zannediyorum ısıdan etkilendi ve karardı. Tabi korkunç derece kir tutması da cabası. Çok sert düşürmedim ama, kırılmaya karşı koruyor gibi. Fakat birkaç ayda bir sürekli bu kadar para verir değişirim demiyorsanız kullanmayın. Arka kapak beyaz olduğu için ne kadar karardığı belli oluyor; resimlerini atıyorum...
     ipg ekran koruyucu ??? ipg ekran koruyucu ???




  • Bu Üründen Kesinlikle uzak durulması gerekiyor.
    iphone 5s için ön arka ve yanları olandan aldım Gelen ürün kesinlikle parasını hak etmiyor.Ürünün yüzeyi çok pürüzlü Ekrana dokunmaktan nefret eder oldum telefonu kullanırken acayip sinir bozuyor kaygan bir yüzeyi olmaması büyük eksi.Uygulamada ne kadar titiz olunursa olunsun kenarlarda hava kalıyor şeffaf bir ürün ama ben buradayım diyor.Bulaşık deterjanılı su telefonun ekrana temas ediyor acayip saçma inşAllah uzun vaade de telefona birşey olmaz.


    Telefonu ilk aldığımda 20 tlye bir koruyucu almıştım adını hatırlamıyorum hem bu üründen daha pürüzsüz orijinal iphone 5s ekranından bile daha iyiydi hemde kolay olay çizilmiyordu.
  • Kesinlikle uzak durun...Saçmasapan bir ekran koruyucu...Baloncuk olmadan takmak imkansız...!

    Aldım ve az önce biton video izledikten sonra denedim...Yok arkadaş...

    Attım çöpe...Yarın telefoncunun birinde yaptıracağım...
  • boşa para vermeyin ben aldım ve güzelce uyguladım ancak tırnak çiziği bile çıkıyor beş para etmez
  • Bende aldim kenarlari yapismadi ayrica ekran parmagi cok tutuyor tek guzel tarafi cam gibi seffaf olmasi. Ben geri iade ettim kendim poliuretan malzemeden imal edip arka on kapladim cok sahane oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.