Şimdi Ara

İphone 11 hücresel veri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 11 ile Bimcell kullanıyoruz. Kendi kendine şebekeyi kapatıyor (servis yoka geçiyor yani). Bazen 1 saat içinde, bazen 1 gün içinde. Uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor. Bazen de hiç düzelmiyor.



    Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Simden mi telefondan mı tam tespit edemedim. Telefonu servise gönderdik bir sorun yok deyip geri verdiler. Apple destek te bir sorun yok yok diyor. Ama araştıracağız vs diyorlar. Operator değiştirmeyi planlıyoruz. Bimcell'den vodafona geçmeyi planlıyoruz.


    Bimcell sim kartını eski bir android telefona taktım. Sadece 3g'si var telefonun. Bir sıkıntı çıkarmadı.




  • Buna benzer bir sorun bende de var. 13 mini kullanıyorum. Hareket halindeyken daha da artıyor direkt servise yoka düşüyor. Servise verdim sorun yok diyip geri verdiler. 2. Kere yolladım bakalım ne olacak. Farklı hatlarla da yapıyor büyük ihtimalle kronik bir sorun gibi


    Sonradan denk gelebilecekler için Güncelleme: telefonu 3 kere apple servise gönderdim, hepsinde sorun yok diyip geri yolladılar.
    Apple storedaki görevliler sorunu kendileri de gördüğü için insiyatif alarak telefonun anakartını ücretsiz bir şekilde değiştirmeyi teklif ettiler. Sorun çözüldü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacan100 -- 30 Eylül 2023; 1:11:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.