Şimdi Ara

İPHONE 12 PRO SİPARİŞİ VERENLER BURAYA. İPHONE 12 PRO TESLİM EDİLDİ ;) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
12.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yukarıda yazmıştım 12 deri kılıf aldım apple'dan o da kargoya verildikten bir gün sonra elime geçti. Ayrıca kargo bilgileri çok geç geliyor. Akşam saatlerinde ancak ektanı görürsünüz ve telefon size teslim edildikten 1 gün sonra teslim edildi bilgisi geliyor kargo ekranında.
    Gönderimler kocaelinden yapılıyor. Kocaeli için kargo süresi 1 gün olan arkadaşlar telefonlarını yarın teslim alacaklardır diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @atroce @cemkucuk hocamın da dediği gibi kargo numaraları eşleştirilmiş ancak bilgiler sisteme girilmemiş sanırım. Kolay değil tüm türkiyenin 1 haftalık siparişleri gönderiliyor şu anda.

  • Benimde gönderildi diyor ama kargo takip hata veriyor. Teslimat 7 Aralık diyor. Umarım 4 aralıkta gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomcem C kullanıcısına yanıt

    İphone kullanmayanlar konuya giremez diye yeni bir kural çıktı da haberim mi yok?Herkes anasının karnından iphone ile doğdu zaten doğru.


    Geçmeyi düşündüğümden bakıyorum geçmesem de bakarım yorum da yaparım istersem hatta post da kasarım sizi hiç alakadar etmez.


    Iphone konusunda adam altımda bmw var diyor tuhaf olan ben oluyorum :))))))))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor üzerinden Teknosa kampanyasıyla alan var mı ? Kargoya verildi mi ürünleriniz, ön sipariş akşamı saat 17:00 da sipariş vermiştim ama bizde bi hareketlenme yok daha kargoya verilmeyle alakalı sizde bir gelişme var mı ?

  • Ayrıca bir gelişme var, Teknosa sitesinde iPhone 12 128 GB Green renginin İstanbul forum extra'da stoklarda olduğu görünmekte elden şuanda teslim almak mümkün görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuernofbaN

    Ayrıca bir gelişme var, Teknosa sitesinde iPhone 12 128 GB Green renginin İstanbul forum extra'da stoklarda olduğu görünmekte elden şuanda teslim almak mümkün görünüyor.

    Hocam kargoya verildiğinde yazarmısınız tekrar bende pro maxi gittigidiyordan almayı düşünüyorum aynı kampanya olursa eğer


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qwspow kullanıcısına yanıt

    Yazarım tabiki hocam şimdilik elimde şöyle bir veri mevcut Gitti gidiyor üzerinden teknosanın attığı mesajı iletiyorum " Merhaba, Siparişiniz ürünün tüm Türkiye de stoklara giriş tarihi olan 04.12.2020 tarihinde kargoya teslim edilecektir.". Lakin istanbuldaki bir teknosada hali hazırda stoktan ürün satılıyor olup benim ön siparişimi 1 gün bekletip yollamaları çok saçma geldi bana, ayrıca öte yandan ups ile yollayacaklarmış ürünü ve haftasonu ups 'in çalışmadığını öğrendim. Yani cuma günü yollasalarda tahminen pazartesi-salı günü vs gelicek. Ben yine gelişmeleri sizlerle paylaşırım.

  • Teşekkürler hocam. Bir yanlışık vardır muhtemelen şuan stoklarında olsa da bugün satamazlar yarın satabilirler diye düşünüyorum.

  • o paraya 3 tane kaliteli donanımlı telefon alınır bence çok pahalı. 15bin vermem için bana yemek çay kahve yapıp, marketten alışverişimi falan yapması lazım.

  • Gürgençlerden arandım şimdi normalde bu gece özel kuryeyle teslim edilicekti 12pro 128 gb pacifik blue ama hiç bir firmaya bu renk sevkiyat gerçekleşmemiş henüz iptal edelim dediler.Bende edin ozaman dedim gerçekten öok sinirlendim .Diğer verdiğim green 12 128gb bu gece gelicekmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir kampanya ile alım yapmıştınız?Hangi modeli?Ben teknosanın kendi sitesinden aldım ama herhangi bir gelişme yok?

  • Ben de 28 kasım cumartesi günü sabah saat 9:30 gibi hepsiburadadan 12 pro 128gb pacific blue ön siparişi vermiştim ama benimkinde de henüz bi hareket yok işleme alınmıştır yazıyor sadece
  • drcall D kullanıcısına yanıt

    Hocam ön sipariş gününün akşamı bir 250 tl indirim yaptı tüm modellerde gittigidiyor üzerinden teknosa. O kampanyadan yararlanıp söylemiştim iPhone 12 128gb 11250 tl'ye gelmişti. Şu an itibari ile halen kargoya verilmedi görülüyor. Yarın verilecek sanırım.

  • SchnellBurak S kullanıcısına yanıt

    diğer siparişiniz gece gelirse bana bilgi verir misiniz buradan ? Apple Türkiye tarafında ailemden yönetici pozisyonunda çalışanlar var. Herkes aynı firma ismini söylüyor bu aralar. Ama öyle gece yarısı teslimat yapma şansları yok. Ürünler çıkmadı daha 3. parti satıcılara.

  • İPHONE 12 PRO SİPARİŞİ VERENLER BURAYA. İPHONE 12 PRO TESLİM EDİLDİ ;)

    Merak ettiğim durum kendileri ile görüştüm çok daha erken gelecek dediler bu gün. Ama sistemde 15 Aralık gözüküyor halen. Var mı bir yorumu olan ? Normalde satın alırken 15-17 Aralık tarihleri teslimdi.

  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt

    Tabiki hatta kurye firması tarafından arandım 2 saat önce gece teslim edileceğini söyledi bakalım bende çok inanmıyorum ama gelirse muhakkak paylaşırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ups takibinde bişeyler görebilen varmı bence yarın kargolanıcak bize pazartesi gelicek eski siparişlerimde 8-9 gibi kargo takibi yapabiliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah telefonlar yarın elimizde olur. Yoksa gerçekten çok sinir edici bir durum olur.
    Ben ups takibe çok takılmıyorum. Kargo tesliminden 1 gün sonra ancak teslim edildi diyen bir firma ;)
    Kendinizi kötüye alıştırmayın derim. Bence bir çoğumuz yarın telefonlarına kavuşacak arkadaşlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.