Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.194
Cevap
118
Favori
118.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam 13 yerine az bir fark verip 14 tercih etmeniz mantıklı bir karar olmuş.

    +Daha iyi kamera (önde oto netleme özelliği, aksiyon modu, photonic engine)

    +2 gb daha fazla ram

    +Trafik kazası algılama özelliği/Uydu aracılığıyla telefon çekmese de yardım isteme (bu özellik henüz gelmedi ama ilerde gelecektir.)

    +Fark azda olsa daha fazla ekran süresi

    +Tamir maliyetinin çok daha düşük olması

    +İşlemci aynı olsa da termal iyileştirme ve ekstra gpu çekirdeği

    +Bluetooth 5.3

  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

    ben 12 pro maxten geçiş yaptım kamera ve şarj için geçiş yaptım fazlasıyla memnunum 1 aya yakındır kullanıyorum.14 promu alsam 14 plus mınderken şarj ve ekran ağır bastı 14 plus aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

    Öncelik batarya ve ekransa pro yerine plus almanız isabet olmuş. Pro nun bataryası maalesef kullanıcıları memnun etmiyor. Bundan dolayı 14 pro alıpta iade eden çok oldu forumda.

  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Bende 14 plus kullananlardanım. Devamlı internet ve sosyal medya kullanırım. Batarya gerçekten efsane, tam dolu pili 2 günde bitiriyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam hardcore oyun oynanmıyorsa iki günü rahat çıkartır. Gece şarja takmayı unutmuşum, sabah biraz takıp yüzde 58 şarjla evden çıktım ve kafam rahat. Eski telefonum (Samsung S20 fe) olsaydı kara kara düşünüyor olurdum.

  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

    şarjı bitirmeye zorlanıyorum ben tam şarjı bitirmeden şarj etmem gece şarjı bitsin şarja takayım diyorum telefon yüzünden uykusuz kalıyorum şarjı bitmiyor.Ben çok yoğun kullanıyorum sosyal medya donanımhaber football manager 2023 felan 1 gün bana rahatlıkla gidiyor 12 pro maxte 13-14 saate şarjım bitiyordu

  • Herkese iyi akşamlar. 14 plus için ekran koruyucu tavsiye ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefo3 -- 29 Kasım 2022; 17:24:12 >
  • sefo3 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bundan aldım, memnunum. Takamam derseniz telefoncuya götürün ufak bir ücret karşılığı taktırırsınız. Ürün yurt dışından geldiği için gelmesi 1 haftayı buluyor bilgin olsun.

    WFTE [2 adet koruyucu folyo, iPhone 14 Plus için, kırılmaz cam, cam folyo, 9H sertlik, çizilmez, kabarcıklara karşı koruma folyosu, zırhlı koruyucu cam, iPhone 14 Plus içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08GFXR89K?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_AXY3F3Z7PG4KEZQD3RG2

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.

  • Arkadaşlar 14 plus telefonu ekran koruyucu için telefoncuya götürdüğümde, ellerinde 13 pro max uyumlu ekran koruyucu olduğunu ve hiç bir fark olmadığını söylüyorlar. 13 pro max ile 14 plus aynı mıdır? Bir problem olur mu?

  • sefo3 S kullanıcısına yanıt

    merhabalar hocam ben 14 plusa ekran panzer nano yaptım kendi mağazamda makine var incecik mataryal ama koruyuculuğu çok yüksek bulunduğunuz şehirde varsa tavsiye ederim.Makinede her marka model oluyor istediğiniz tarzda kestirebiliyorsunuz.Kamera açık kapalı full kılıflı felan

  • sefo3 S kullanıcısına yanıt

    Ekranlar birebir aynı hocam hiçbir sorun olmaz. 13 promax ekran koruyucuları taktırabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, hayırlı olsun. Cihazı nerden aldınız acaba? Ben de 14 almayı düşünüyorum ama şu an 30 binden aşağı bulamadım.

  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun telefonu almışsın hocam.. ben de bugün itibariyle 14 plus alarak katıldım. pro max bulamadığım için alayım dedim yapacak birşey yok..


    acil kılıf lazım bana da, bakıyorum şimdi de düzgün birşey bulamadım malesef.


    magsafe olandan almak şart mı?


    bir de kablosuz şarj cihazı alayım mı sizce öneriniz var mıdır?

  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam sana da hayırlı olsun. 14pm bulamayan soluğu burda alıyor:) Kılıf için Spigen in alttaki kılıfını öneririm. Ben magsafe destekli aksesuarlar kullanmadığım için normal kılıf aldım. Sende eğer magsafe aksesuar kullanmayacaksan normal kılıf al geç hocam. Şarj aleti olarakta Anker aldım, tavsiye ederim.

    Spigen Apple iPhone 14 Plus Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS04891
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-14-plus-kilif-liquid-air-matte-black---acs04891-p-HBCV00002W4G52?url_src=ios-product-detail

    https://www.gurgencler.com.tr/anker-powerport-iii-nano-20w-usb-c-guc-adaptoru-apple-iphone-hizli-sarj-uyumlu-a2633?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce&v=1.77.4

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

    aslında detaylı karşılaştıramadım ama galiba ikisinde de 6 gb ram var.. sanıyorum kamera ve ekran yenileme hızı haricinde standart kullanacı için çok fazla fark yok gibi geldi.. kılıfları inceleyeyim.. magsafe şimdi kullanmıyorum ama belki sonra kullanabilir miyim bilmiyorum.


    telefon da oldukça iyi., ben 11 den geçtim. asıl işim borsa olduğu için bana hız lazımdı.. borsa için 5 program birden kullanıyorum ve hepsini aynı anda açma hızı veya geçişler harika. 11 de kötü değildi aslında arasında çok fark da göremedim diyebilirim.


    umarım bu konu da biraz hareketli olur, en azından bilmediğmiz özellikler öğrensek iyi olabilir

  • Ben orijinaljiyim. Apple sitesinden toplamda 1500 TL ye orijinal silikon kılıf ve adaptör aldım. Silikon kılıf özellikle ömürlük. Önceki telefonumdada orijinal kılıf vardı, hiçbir yerinde soyulma, yıpranma olmamıştı.

  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Düz 14 ve plus ı o kadar gömdüler ki pm bulamayıp plus ı ilk aldığımda sevinememiştim resmen ama benimde beklentilerimin üstünde çıktı. Ekran 60 hz ama gayet akıcı, dediğin gibi uygulamaları açışları vs de gayet başarılı. En başarılı olduğu konu da şarj hocam bitmiyor mübarek:) Hemen kılıf ve ekran koruyucu işini hallet hocam bir kazaya kurban gitmesin aman.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blue mc B kullanıcısına yanıt

    soyulma vs. değil de önemli olan koruyucu olması.. çünkü telefon yere düştüğünde eğer köşesine denk geliyorsa, en kaliteli tamperli cam da olsa üzerinde kırılıyor.. sizce orjinal kılıfları koruyucu mu spigen gibi?

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.