Şimdi Ara

İphone 15 mi? Z Fold 5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçmişte iki sistemide uzun uzadıya kullandım.son cihazım s22 ultra ama şuan eşimin yd İphone 14pm cihazını kullanıyorum.Bu cihazı kayıt ettirmeyim satacağımız için öncesinde s22 ultradan bu cihaza geçtim geçiş yaparsam zorlanmamak için.Şimdi kafamda şöyle bir soru var.yaklaşık 50-55 arası bir bütçem var.Bu bütçeye 512 z fold 5 ve 512 İphone 15 alabiliyorum.Fotoğraf olarak s22 ultradan sonra 14 promax in iyi taraflarına var beğenmediğim tarafları da.Bu paraya sizce 15 den devam etmek mi? Yoksa katlanır cihaz merakımdan z fold 5 almak mı mantıklı olur? Alacağım cihazı min 2 sene kullanmayı düşünüyorum.Fanboyluk yapmadan yanıtlamaya çalışırsanız çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden.


    Bu arada fotoğrafçıyım.Kamera tavsiyesi almama gerek yok :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iPhone her devrin adamıdır. Üzmez fazlasıyla yeterlidir. Satarken de yormaz. Samsung Fold bana göre tam bir yenilik inovasyon cihazı. Fold içimi gıdıklayan bir cihaz olmasına rağmen parayı kolay kazanamadığım için satmayı ve değer kaybını düşündüğüm için istemeye istemeye iPhone alırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde tam olarak sıkıntım bu.Z fold u 10 kere felan elime aldım ve kurcaladım.Teknolojiyi seven bir insan için apple fanboyu dahi olsanız içinizi gıdıklıyor kesinlikle.15 banada mantıklı geliyor bu sebeple.Sanırım 15 den devam edeceğim.Ama cevap verecek arkadaşlar olursa mutlaka seve seve dinlerim.

  • iPhone 15 daha düz basit bir telefon. İhtiyacın olan uygulamaları, oynuyorsan oyunlarını yükler, fotoğraf videolar çekersin öyle sade bir şekilde kullanırsın. Özelleştirmeleri seviyosan sürekli birşeyleri değiştirmek istiyorsan sana sıkıcı gelebilir. 60 hz ekranı da cabası. Fold katlanabilir yapısı android özgürlüğü ile daha eğlenceli gelebilir ama onun da optimizasyonları iPhone kadar iyi olmaz. iPhone kadar iyi fotoğraflar videolar çekemezsin. Katlanabilir tasarım tam oturmuş bir teknoloji değil katlama izinin zamanla deforme olmayacağının bir garantisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Aldım kafam rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 15 vs çöp gibi bir kıyaslama olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 al hiç riske girme bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 Aldım arkadaşlar.Şu ana kadar mutlu ediyor gibi :)

  • BoW_WoW kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun doğru seçim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.