Şimdi Ara

iPhone 16 Pro Max pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 16 Pro Max pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte nedeni

    Eylül ayında tanıtılacak iPhone 16 serisi hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Öyle ki daha önce akıllı telefonların tasarımını içeren yeni görüntüleri sizlerle paylaştık. Şimdi de iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in pil ömrü hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. iPhone 16 Pro Max, marka tarihinde rekor kırabilir.





    iPhone 16 Pro Max, marka tarihinde rekor kırabilir



    Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 16 serisi özelinde yenilenen işlev tuşu ve yepyeni bir yakalama düğmesi üzerinde çalışıyor. Ancak yenilikler bununla sınırlı olmayacak gibi görünüyor. Tedarik zinciri kaynaklarına göre iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, daha verimli bileşenler ve yenilenen tasarımıyla rekor pil ömrüne sahip olabilir.



    Pil ve ekran boyutları artıyor



    Kaçıranlar için hem iPhone 16 Pro hem de iPhone 16 Pro Max mevcut modellere kıyasla daha büyük ekranlara geçiş yapacak. Bu noktada Pro model için 6,3 inç, Pro Max'te ise 6,85 inç boyutlara çıkılacak. Daha önceki modellerin ise sırasıyla 6,1 inç ve 6,69 inç olduğunu hatırlatalım. Ayrıca ekran boyutlarında yapılan bu değişikliğin, Apple için daha fazla değerlendirilebilir alana işaret ettiğini belirtelim.



    Ayrıca Bkz.iPhone 16 modellerinin pil kapasiteleri ortaya çıktı



    Ayrıca iPhone 16 Pro serisinin TSMC'nin ikinci nesil 3nm sürecini kullanacağını biliyoruz. Böylece iPhone 16 Pro Max, şimdiye kadarki en iyi pil ömrüne sahip iPhone modeli olabilir. iPhone 15 Pro Max’in 29 saat civarında batarya ömrü vardı. Yeni modelde ise bu sürenin 30 saat veya üstüne çıkacağı belirtiliyor.




    Kaynak:https://wccftech.com/iphone-16-pro-max-touted-to-feature-the-best-battery-life-on-any-iphone-even-better-than-the-iphone-15-plus/







  • Ekranın 6.3 inçe büyümesi iyi olur 6.1” artık küçük geliyor bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle Hocam.

  • Güzel olmuş elinize sağlik
    https://hiztesti.donanimhaber.com

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Bende 15 var bir arkadaşımda 14 Plus birinde de 14 PM var onlarınkini elime alınca çok daha keyifli geliyor sonra benim 15’e geçince küçük geliyor tadım kaçıyor iPhone 16 Pro Max pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte nedeni  keşke 15 Plus veya Pro max alsaydım dediğim oluyor büyük ekranın deneyimi çok daha iyi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 13 Şubat 2024; 17:1:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled ekranlar ilk yaygınlaşmaya başlarken pentile alt pixeller çok konuşuluyordu ama FHD ve üzeri çözünürlüklerle beraber artık kimse bunu konuşmuyor. Düz iPhone ve S23 ikisini de deneyimledim ve özellikle kırmızı alt pixeller gözüme batıyor. Bence 6" civarında FHD bile yeterli ama RGB olmak şartıyla. Mevcut modellerde telefon donanımı 2K için görüntü işleyip güç tüketirken, gözün algısı FHD kadar oluyor.


    iPhone 16 Pro Max pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte nedeni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone türkiyede yarıyarıya ucuzlarsa şaşıra bilirim sadece:)

  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Valla bu yüzden hocam 13 ten 15 maxe geçiş yapıcam kücük telefonları sevmiyorum ya keyif almıyorumiPhone 16 Pro Max pil ömrü ile şaşırtabilir: İşte nedeni 

  • doğmamış çocuğa don biçmek

  • Vay be devrim gibi devrim. Editör arkadaş şok geçirmiş adeta. Ne de olsa 29 saat yerine 30 saatlik kullanım ömrü biçilmiş. % 3.5'luk devasa bir geliştirme olmuş. Şoka girdim şaşırdım gözlerim fal taşı gibi açıldı.

  • PM bundan daha da büyürse almam artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber gibi biraz daha objektif olması gereken bir siteye mynet tarzı başlıklar ve yazılar hiç gitmiyor, editör kardeş gözünüzü seveyim, insan bi merakla haberi okuyayım diyor, yeminle vaktime yazık, yahu altı üstü %2-3 gibi bir artış olacaktır yani bu rekor mu... Yazık!

    "iPhone 16 Pro Max, marka tarihinde rekor kırabilir"

  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Üstelik sadece YouTube Netflix gibi platformlarda video izlerken o çözünürlüğü görüyoruz. Örneğin telefonun yazılımları 2K veya 4K grafiklere sahip değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://hiztesti.donanimhaber.com/

    Gayet kullanışlı olmuş seviliyorsun DH ekibi

  • Bu ne yaa, başlık altı bot yorum merkezi olmuş resmen..

  • https://hiztesti.donanimhaber.com Yeni bir Keenetic modem alarak hızımı daha iyi seviyeye çıkaracağım ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.