Şimdi Ara

iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    Apple, önümüzdeki aylarda tanıtılacak iPhone 16 serisi için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, iPhone 16 ve 16 Pro modellerinden yeni bilgiler duymaya devam ediyoruz. Son olarak iPhone 16 serisinin tasarımını gösteren yeni maket görüntüleri internete sızdı.



    iPhone 16 ve 16 Pro maket görüntüleri sızdı



    Yukarıda da belirttiğimiz gibi iPhone 16’nın lansmanına doğru yaklaşırken, tasarımı da netleşmeye başladı. Kaçıranlar için iPhone 16 modellerinde özellikle kamera ve tuş düzeninin değişeceği konuşuluyor. Bu bağlamda genel tasarım dili aynı kalırken, standart sürümlerde çapraz kamera yerleşimi rafa kalkacak. Bu da, arkadaki kamera sensörlerinin tıpkı iPhone X ve iPhone 12'de olduğu gibi dikey olarak hizalanacağı anlamına geliyor.



    iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    X/Twitter'da paylaşılan görüntüler ise, iPhone 16 serisindeki dört modelin tasarımını bizlere gösteriyor. Beklendiği gibi, önceki iPhone 15 serisine kıyasla gözle görülür tasarım değişiklikleri söz konusu. Bunlardan ilki, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ın dikey kamera düzeni. Bu değişiklik Vision Pro için uzamsal video kaydını mümkün kılmayı amaçlıyor.



    Tüm tasarım değişiklikleri netleşti



    Ayrıca daha önce Pro serisinde gördüğümüz Eylem düğmesinin tüm iPhone 16 birimlerinde yer aldığını görüyoruz. Hatta tüm modellerin sağ tarafında yeni bir Yakalama düğmesi konumlandırılmış. Bu konuda söylentiler, düğmenin yakınlaştırma kontrolleri sunacağı yönünde. Ayrıca kapasitif yapıda mekanik bir tasarım kullanacak.



    iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    Üstelik ilk görüntüler, iPhone 16 Pro ve Pro Max'in temel iPhone 16 ve 16 Plus'tan biraz daha büyük olacağını gösteriyor. Teyit edilmemiş olsa da, Pro modellerinin ekran boyutunda hafif bir artış görülebileceği, Pro ve Pro Max için sırasıyla 6,3 inç ve 6,9 inç'e ulaşabileceği yönünde iddialar mevcut. 



    Ayrıca Bkz.iPhone 16 Pro, parlak titanyum çerçeveye sahip olabilir



    Daha önceki bilgilere göre iPhone 16 ve 16 Plus modellerinde 120Hz ekran, ikili kamera sensörü ve iyileştirilmiş pil ömrü ile karşılaşacağız. Bunun yanında hem 16 SE hem de standart sürümlerin 8 GB RAM ve Wi-Fi 6E bağlantısına sahip olacağı belirtiliyor. Her zaman olduğu gibi en büyük yükseltme Pro serisinde olacak.Üçlü kamera, işlev ve yakalama tuşları, 4,676 mAh'a ulaşan pil kapasitesi ve sırasıyla 6,3 inç, 6,9 inç ekran boyutları ile karşılaşacağız.



    iPhone 16 serisinin her yıl olduğu gibi Eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Dolayısıyla bu ayrıntıların henüz doğrulanmadığını ve resmi lansmandan önce değişebileceğini unutmamak gerek. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/04/iphone-16-iphone-16-pro-dummy-units-leak/







  • Tam tersi kimse parasını beş para etmeyen eşyalara harcamaz. Öncesinde Android vb. tüm cihazları deneyimleyip işini en olması gerektiği gibi yapan cihazda karar kılıyor. Tüm dünyada insanlar en iyisi iPhone diyorsa milyonlarca tecrübe ve deneyim ile bu sonuç çıkıyor ortaya. Mercedes gibi. Samsung televizyon gibi. Levis kot pantolonları gibi. Tarafsız bir elektronik teknisyeni olarak ve her türlü telefon elinden geçmiş biri olarak en kabul edilir performans apple ürünlerinde diyebilirim. Pahalı ve eli cimri bir şirket sadece. Ürünleri diğer markalardan iyi.
  • Düz 16 çok çirkin birşey olacak belli ki. Mevcut çapraz tasarımdan devam edilebilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında çentik e de çok laf edildi ama herkez benimsedi bu kamera tasarımı da beğenilir merak etme Apple in her yaptığı şeyi koşulsuz şartsız beğenecek insanlar var

  • Sekoo12 S kullanıcısına yanıt
    Tam tersi kimse parasını beş para etmeyen eşyalara harcamaz. Öncesinde Android vb. tüm cihazları deneyimleyip işini en olması gerektiği gibi yapan cihazda karar kılıyor. Tüm dünyada insanlar en iyisi iPhone diyorsa milyonlarca tecrübe ve deneyim ile bu sonuç çıkıyor ortaya. Mercedes gibi. Samsung televizyon gibi. Levis kot pantolonları gibi. Tarafsız bir elektronik teknisyeni olarak ve her türlü telefon elinden geçmiş biri olarak en kabul edilir performans apple ürünlerinde diyebilirim. Pahalı ve eli cimri bir şirket sadece. Ürünleri diğer markalardan iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt

    Telefoncuya telefonunu satmak için bi s24 Ultra’yı götür bi iPhone 15 pro max’i hangisini almak ister.IPhone 13 pro max’ı satmaya götürdüm adam beni çıkışa kadar uğurladı ama Samsung götürsem başka kapıya diyecekti aslında Avrupa da yaşasam s24 U daha değişik güzel telefon ama Türkiye’de yaşıyorsan 70.000 bin TL üzeri bir telefon alıyorsan o iPhone olmalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    S24 Ultra kullanıyorum yıllar önce kullandığım Samsung ile aynı. Isınıyor. Uygulama durduruldu hataları veriyor. Parası olan adam düşünmeden apple iPhone pro serisi alsın. Pro serisi ama. Düz seri alacak adam Android tarafına bakabilir. 2. El telefon işinde kar etmek yoktur. Sadece daha az zarar ettim diyebilir. 13 pro sattım aldığım fiyatın üzerine TL olarak karda ama dolar altın olarak hesaplayınca aldığım fiyatın altına satmışım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olm böyle çılgın değişiklikler yapmayın lan, aklımız gitti

  • idrisezman kullanıcısına yanıt

    S24 Ultra kullanıyorsan neden Ana Konumuza teşrif etmediniz ? İnsan merak eder çözümü var mıdır ? Falan filan ... Ben 1-2 saniyede baktım ki bir tane bile yazmamışsınız iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı  . Siz bence yalan beyan ediyorsunuz ... İşte :


    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]  @idrisezma   adına araştırma  



    Çok uydurma yüzeysel ifadeler çamur atmalar... Isınmanın alası iPhone da . Samsung taki ısınma hafiftir ve iPhone dakiler gibi yakmaz! ...



    Yalansın .. Herşeyin de yalan galiba ...





  • idrisezman kullanıcısına yanıt

    Düz model kullanıyorum (15) çok da memnunum android s24 u vs en tepesini bedava verseler almam ya satarım yada çöpe atarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Konu başlıklarına fazla bakamıyorum vakit kısıtlı. Bu bir arıza değil ki çözüm bulayım. İşlemcisi böyle. Ekran parlaklığı artıp yüksek çözünürlüklü video izleyince hafif ısınıyor, şarja takılı ise daha fazla, Bluetooth WiFi açıksa daha da fazla ısınıyor rahatsız edici bir boyuta geliyor. İPhone da nfc, wifi, bluetooth, konum açıkken, çözünürlük 1440p iken ve parlaklık sonda iken normal bir ısı hissediliyor. Android herşey full açıkken bataryayı su gibi içmeye başlıyor ve performans düşüşü oluyor. İphone da ısınıyor ve performans düşüşü oluyor ama daha dirençli ısınmaya ve performans düşüşüne. Niye yalan söyleyeyim şirketlerden rüşvet mi alıyorum. 20 yıllık telefon tecrübem ve elektronik teknisyeni tecrübem bu şekilde. Teknoloji meraklısıyım bildiğim, tecrübe ettiğim şeyleri aktarıyorum. Yalancılıkla hitap etmeniz kırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisezman -- 4 Nisan 2024; 18:31:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Son 15 serisini denemedim. Düz modellerde memnun edebilir. Maddi sıkıntısı olmayan insanlar pro iphone almalı kesinlikle. Parasının karşılığını kuruş kuruş almak isteyenler düz iphone almak yerine xiaomi 14 ultra bakabilir. Android biraz daha cömert. Ram ekran gibi konularda. Ama akıcılık ve yazılım iphone kadar olmaz. Kamera, ekran, batarya, şarj konularında kağıt üzerinde Android baya iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çift kamera kurulumunu adacık içine almasalar bence daha iyi olurdu tıpkı X serilerinde olduğu gibi.

  • idrisezman kullanıcısına yanıt

    Batarya, ekran, şarj doğru olabilir ama kamera kısmına katılmıyorum iPhone kameraları çok iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Düz iphone kameraları samsung, oppo, xiaomi ultra serileriyle rekabet edemez. Pro iphone kamerada lider.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro seride üç tane alt alta kamera olacağı söylentisi vardı. Haber doğruysa yine eskisi gibi.

  • idrisezman kullanıcısına yanıt

    Düz ile pro'ların kameralarında öyle muazzam farklar yok hocam. Apple'da işler samsung gibi değil. Düz 15'in kamerası S24 Ultrayı tokatlıyor


    iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı


    iPhone 16 ve 16 Pro'nun maket görüntüleri sızdı: İşte tasarımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    İnceleme S24 Ultra çıkar çıkmaz yapıldı. Yazılım güncellemesi alınca baya bir düzeldi. Ekran renkleri bile daha bir oturdu. Son 3 güncellemenin S24 Ultra telefonuma bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Kamera sayısı 4'e 2. Şahsen s24 Ultranın kamerası düz iphone modellerinden daha iyi çekiyor. Pro serisi zirvede ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisezman -- 4 Nisan 2024; 20:3:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Arkadaşa sıkıntılı cihaz gitmiş olabilir 10 tane s 24 ultradan 5 i arızalı bendede var s24 ultra bendeki on numara cihaz kendi kamera uygulaması kötü sadece yazılımsal ufak tefek şeyleri var iphone da kullandım samsung da 2 sinin de pek al benisi yok orta model a73 bile iş görür hevesim vardi kaleme almış bulundum bide cihaza 9 taksit yaptılar diye aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    Şuanda çoğu amiral gemisi dediğimiz telefonlar hepsi muhteşem sonuçlar veriyor en iyisi diye bisey kalmadı telefon daha ne yapsın kamerası bi yere kadar yani çok profesyonel sonuçlar için makine alsınlar bi zahmet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreyya hanımın muhteşem değişimi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.