Şimdi Ara

İphone 2.x 'Emergency Call' ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçen sene iphone'um vardı kırmıştım kullanıyodum. Herşey çok güzeldi yani. Amerika'ya gideceğim için onu sattım yenisini alırım diye. Amerika'da da eski versiyonlardan ucuza düşürdüm bi tane aldım. Orda da kullandım telefon özelliği hariç herşeyini. Dün geldim ve AVEA ile kullanmaya çalıştım acil çağrı ekranı geldi. Bunun öncesinde de sürümü 2.1'e yükselttim. Itunes da 8. Bilgisayarım da quickpwniphone 2.1 yüklü. Tam sonuna geldiğinde tamamlamıyo işlemi. Şimdi Sorum şu ; Bu quickpwniphone programı ile bu işlemleri gerçekleştirdiğim zaman telefon unlock oluyo mu yani hattı mı kullanabilir miyim ? YOksa hattımı kullanabilmek için başka bi işlem mi lazım ? Hattımı taktığımda cihazı Itunes'a bağlayın diyo.

    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

    ( Yukarda da belirttiğim gibi cihazım 3G değil, sürüm 2.1 )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutafik -- 25 Eylül 2008; 22:32:00 >







  • arkadaşım quickpwn ile unlock yapabilirsin. öncelikle temiz bir fw bul ondan sonra quickpwn ile gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsin. Buarada aldığın hata ne? ve nerede kitleniyor veya takılıyor? bunları da belirtirsen daha rahat çözüm bulabilirsin. Ayrıca forumda bu konu ile ilgili açılmış birçok başlık var biraz bakarsan probleminin çözümünü bulabilirisn.

    kolay gelsin
  • Hocam quickpwn ile işlemleri gerçekleştiriyorum tam sadece home tuşu basılı kaldığında 15 saniye kala falan program kapatıyo kendi kendini ve hiçbir hata vermiyo. Forumda iki gündür araştırıyorum bu konuyu ama bulamadım tam çözümü. Elde ettiğim bilgilerle çözmeye çalıştım ama o da olmadı.

    Teşekkürler tekrardan
  • Arkadaşlar biraz ilerleme kaydedebildim. Şimdiki durumumu da forumlarda çok okudum ama çözümünden bahsedeni hiç görmedim. Sadece "Emergency Call" ekranında kalıyo ama çağrı ve mesaj alabiliyorum. buraya kadar durum şöyle gelişti ; İlk başta sürümüm 2.1 idi, quickpwn ile kırdım unlock'u da işaretledim herşeyi yaptım yani. Başarıyla halledildi dedi. SOnra hattımı değiştirdiğimde Avea çalıştı ama işte emergency call'da kaldı. Sonra forumlardan anladığım kadarıyla 2.0'a düşürürseniz sorun kalkar yazmışlar. 2.0'a düşürdüm yine quickpwn ile kırdım tekrar ama yine aynı ekranda kaldı. Sanırım durumu eksiksiz anlattım. Yardımlarınızı bekliyorum...

    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.