Şimdi Ara

iphone 2g ve imei sıkıntısi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar ben 2 gün önce iphone 2g aldım ama imeisi farklı pasaporta kayıtlı degil yani.bu konu hakkında bir kac sorum olacak

    1)bu hafta pasaporta orjinal imeisini işletsem hemen o imei ile kullanabilirmiyim telefonu?
    2)üzerindeki yazılım 1.1.4 pasaporta işlettikten sonra itunes üzerinden version güncellemesi yapabilecekmiyim?
    3)pasaporta işletmeye gitmeden fabrika ayarlarına döndürmeden fake imei ile gitsem bi sıkıntı olurmu tek telefonum o kapanmasını istemiyorum?
    4)pasaporta işletmek icin gerekli olan belgeler nelerdir ve nerede yaptıracagım.
    5)kadıköy ve dogubank eminönü civarlarında güsel arka kapak satan yerler bilen varmı arka kapagı cok cizikte degiştirmek istiyorum.


    simdiden cok teşekkür ediyorum cevaplarınız icin arkadaslar



  • kısaca cvp layalım.

    1-) Pasaporta orjinal imei sini kayıt ettirebilirsiniz ancak kayıt ettireceğiniz şebeke bayii örn trcell gittiniz sizden telefonu istiycektir imeisine bakmak için sizde *#06# yaptığınızda fake imeiyi görür her nekadar kapağın arkasındaki imeiye baksada sizbu yüzden cihazı tekrar 1.1.4 e restore edin ziphone ile unlock edin sonra cihazla birlikte extraya gidin.

    2-) pasaporta kayıt yaptırmak kullanımı kısıtlamaz aksine kafanız rahat olur imei den dolayı sıkıntı yaşamazsınız ve cihaza istediğiniz yerden istediğinizi yükleyebilir keyfinize göre dizayn edebilirsiniz..

    3-) 1 nolu soru cvp ında bunuda açıkladım.. ayrıca kapanması sorun değil o imeiyi cihaza istediğiniz zaman tekrar koyabilirsiniz bunun için Ziphone nin bir versionu işinizi görücektir.

    4-) Kayıt için yanınıza cihazınızı almanız yeterli.. Pasaportunuz ile herhangi bir trcell extraya gidebilirsiniz.. Yanlız önemli olan nokta Pasaport ile en geç 1 ay önce yurt dışına çıkmış ve tr ye girmiş damgaları olan bir pasaport gerekli ayrıca pasaport sizin değilde bir başkasınınsa pasaport sahibi ile gitmeniz gerekli tam bilemiyorum ama sanırım nüfüs cüzdanı fotokopisi poasaportun ön ve damgalarının bulunduğu yerin fotokopisi ve pasaport sahibinin imzası ile 5tl ( ama şu anda TK da 33 tl ) yazıyor yeni kayıt yaptıracaklar için hepsi bu kadar 1 haftaya açılır imei si..

    5-) Doğubankta bulabilirsiniz.. Ayrıca int ten almak isterseniz gittigidiyor veya sahibinden.com gibi sayfalardan resimlerini ürünleri görerekte alabilirsiniz

    yardımcı olabildiysem ne mutlu

    saygılarımla




  • cok teşekkür ederim yardımcı olmak ne kelime hepsini cevaplamışsınız tekrar teşekkür ederim :) bir sey daha sormak istiyorum imei orjinal olunca itunes üzerinden 2.2.1 yazılımını hatta ilerde 3.yazlımını yükleyebilecekmiyim cünkü bazı kişiler itunestada aktive etmen lazım o cihazı falan diyorlar ve türkiyede oldugun icin olmayabilir diyorlar acaba bunun dogruluk payı warmıdır?
  • Imei'n orjinal olursa cihazını 2.21e felan yükseltebileceksin. 3 hakkında kesin bir bilgi yok. iTunes aktive işini de yapamayacaksın ama, cihazı unlock etmek için Quickpwn diye farklı bir yöntem var, onu uygulayacaksın, problem çıkmayacak.

    Arka kapak konusunda ise ben aslında tavsiye etmiyorum. Sonuçta cihazın içi açılacak ve 2G lerin içi zor açılıyor, kapak takılınca geri bombe felan yapabiliyor diyorlar. Ve ayrıca senin orjinal IMEI numaran arka kapakta yazıyor, bunu da unutma. Satmaya felan kalktığında, zorlanabilirsin. Bana kalırsa bir kılıf al ve orayı görmeden kullanmaya çalış.

    quote:

    Orjinalden alıntı: malborom

    cok teşekkür ederim yardımcı olmak ne kelime hepsini cevaplamışsınız tekrar teşekkür ederim :) bir sey daha sormak istiyorum imei orjinal olunca itunes üzerinden 2.2.1 yazılımını hatta ilerde 3.yazlımını yükleyebilecekmiyim cünkü bazı kişiler itunestada aktive etmen lazım o cihazı falan diyorlar ve türkiyede oldugun icin olmayabilir diyorlar acaba bunun dogruluk payı warmıdır?




  • imei orjinalde olsa fake olsa custom fw ile 2.2.1 atabilirsin fark etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.