Şimdi Ara

iPhone 3g, bu ürünü almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bayram boyunca sürekli etrafımda dolaşan iPhone'lar sonunda aklımı çeldi (ki zaten bayaa yatkındım almaya) ve bir iPhone almaya karar verdim. Almayı düşündüğüm cihaz aşağıdaki linkteki cihaz;

    http://urun.gittigidiyor.com/Kutusunda-i-Phone-3G-16GB-Siyah_W0QQidZZ14431863

    Bayramda bir arkadaşın 1.4 versiyon olan iphone'unu 2.2 yapıp jailbreak+unlock etmiştim (qucikpwn ile), sorunsuz görünüyordu, tüm uygulamaları kolayca kurdum, itunes ile eşzamanlı çalıştı v.s.

    Yanlız burda TurboSim gibi şeyler okudum, bu konuya ÇOK yeniyim, turbosim nedir, benim yaptığım işlem ile farkı nedir? Ayrıca benim yaptığım program ile, ne olursa olsun bu aygıtı unlock edebilirmiyim yoksa bu TurboSim denen şey lazım olabilirmi?

    Birde aygıtı almadan arkadaşa kontrol ettireceğim, aygıtın 3G + 16gb olduğunu nasıl kontrol edebilir, bir şekilde aygıt "fake 3g" gibi gösterilebilirmi? (forumda buna benzer şeyler duydum, ama yeni olduğum için yanlış anlamış da olabilirim).

    Satıcı arkadaş fazla detay vermemiş, kendisi ile mailleşebiliyorum ama soracağım soruları tam bilemiyorum, nihayetinde cihazın jailbreak yapıldığı belli o kadarını anlayabildim, sizce bu cihazda çıkabilecek muhtemel sorunlar ne olabilir (fiyat uygun olunca biraz şüphelendim)? (Tabiiki donanımsal hatalardan bahsetmiyorum).







  • sağda solda biraz baktıktan sonra anladımki durum şu;

    benim unlock ettiğim cihaz 2g olan versiyondu, maalesef 3g olanlar unlock edilemiyor (quickpwn benzeri yazılımlar ile), dolayısı ile başka yollar denemek lazım v.s.

    Buna girmek istemediğimden muhtemelen bu cihazı almayacağım, belki birine faydası olur diye yazayım dedim (unlock olayını v.s.).
  • 3g garantili alabiliyorsan al yoksa turbo sim falan cekilir dert degil
  • Bugün aldım, tavsiye olunur...
  • kesinlikle al yanlız garantili cihaz almanı tavsiye ederim reiis inde dediği gibi turbosim unlock falan uğraşılmaz ben n95-8gb kullanıyordum ama bunun yanında hiçmiş ki o telefona hayrandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.