Şimdi Ara

iphone 3g coook temiz unlocklu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cooook temizdir iyi kullandım bir sorunu yoktur versiyon 4.0 dir gelip telefona bakın inceleyin içiniz rahat etsin sonra alın saygılar ...
    ORJINAL IPHONE 3G 8 GB
    CİHAZ TEMİZDİR SADECE KULLANIMDAN DOLAYI ARKA KAPAĞINDA UFAK TEFEK ÇİZİKLER MEVCUT (Bu çizik problemi genellikle tüm IPHONE larda vardı.)

    Apple iPhone 3G cep telefonu : Apple yeni modeli Apple iPhone 3G cep telefonunu duyurdu. Apple`ın yeni modeli Apple iPhone 3G cep telefonu iPhone konseptinin tüm özelliklerini ilk nesil iPhone`lara kıyasla iki kat daha hızlı internet bağlantısı sağlayan 3G ile bir araya getiriyor. Ürün, gelişmiş konumlandırma servislerine ulaşımı sağlayan entegre GPS ve Microsoft Exchange ActiveSync desteğine sahip iPhone 2.0 yazılımı ile dikkat çekiyor. Apple iPhone 3G, son dönemde kullanıma sunulan iPhone yazılım geliştirme kitine dahil olan yüzlerce uygulama ile uyumlu bir cep telefonu. Apple iPhone 3G cep telefonu 11 Temmuz 2008 tarihinden itibaren başta ABD olmak üzere dünyada 22 ülkede satışa sunulacak.



    Apple iPhone 3G ile internete kolay ve hızlı ulaşım
    Apple iPhone 3G cep telefonu dört bant GSM ve üç bant HSDPA ses ve veri bağlantı desteği ile kullanıcıların tüm dünyada internet ve e-posta uygulamalarına son derece hızlı bağlanmalarına olanak tanıyor. Wi-Fi, 3G ve EDGE bağlantılarını destekleyen iPhone 3G cep telefonu bu bağlantılar arasında otomatik olarak geçiş yaparak mümkün olan maksimum hızın elde edilmesini sağlıyor. Yeni iPhone 3G çoklu ses ve veri işlemlerini aynı anda gerçekleştirebiliyor ve böylece internette dolaşım, harita üzerinde GPS işlemleri, e-posta kontrolü ve sesli görüşmelerin aynı anda yapılabilmesini olanaklı kılıyor.



    Yarı fiyata iki kat hızlı Apple iPhone 3G
    iPhone modelinin duyurulmasının ardından sadece bir yıl geçmiş olmasına rağmen yarı fiyata iki kat hız sağlayan yeni Apple iPhone 3G modelini piyasaya sunduklarını ifade eden Apple`ın CEO`su Steve Jobs sözlerine şöyle devam etti: "Kutusundan çıkar çıkmaz Microsoft Exchange ActiveSync desteği sunan Apple iPhone 3G cep telefonumuz ile iPhone SDK tarafından geliştirilmiş olan çok sayıda üçüncü parti uygulamaları çalıştırılabiliyor. Apple iPhone 3G bu sene içerisinde tüm dünyada 70`in üzerinde ülkede satışa sunulacak."



    Apple iPhone 2.0 mobil telefon yazılımı
    Apple iPhone 3G cep telefonunda yeni iPhone 2.0 yazılımı eşliğinde iPhone SDK ve Microsoft Exchange ActiveSync gibi uygulamalar da yer alıyor. iPhone SDK programcıların cep telefonlarında kullanılmak üzere çeşitli yazılımlar geliştirmelerine olanak tanıyor.



    Apple iPhone 3G 8GB ve 16GB hafıza
    iPhone 3G cep telefonu, ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri`nde, 8GB hafıza kapasiteli modeli 199 USD ve 16MB hafıza kapasiteli modeli de 299 USD satış fiyatı ile raflarda yerini alacak. Bu senenin ilerleyen tarihlerinde 70`in üzerinde ülkede satışa sunulacak olan Apple iPhone 3G öncelikle 11 Temmuz 2008 tarihinde 22 ülkede raflarda yerini alacak. iPhone 3G`nin öncelikli olarak satışa sunulacağı 22 ülke şöyle: Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Danimarka, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere ve ABD.



    Apple iPhone satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi
    Yeni Apple iPhone 3G cep telefonu 2G şebekelerde 10 saat ve 3G üzerinde de 5 saat konuşma süresi, 6 saat internette dolaşım süresi, 7 saat video izleme süresi ve 24 saat varan müzik oynatma süresi sağlıyor. iPhone 3G cep telefonu, ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri`nde, 8GB hafıza kapasiteli modeli 199 USD ve 16MB hafıza kapasiteli modeli de 299 USD satış fiyatı ile raflarda yerini alacak. Bu senenin ilerleyen tarihlerinde 70`in üzerinde ülkede satışa sunulacak olan Apple iPhone 3G öncelikle 11 Temmuz 2008 tarihinde 22 ülkede raflarda yerini alacak

    TAKAS YAPMİYACAĞIM

    PAZARLIK

    Y O K


     iphone 3g coook temiz unlocklu


     iphone 3g coook temiz unlocklu


     iphone 3g coook temiz unlocklu


     iphone 3g coook temiz unlocklu







  • hocam yanlış bölüme konu açmışsın.
    tavsiyem ; ortadaki bilgileri sil, kendi cihazının kutu içeriği ve fiziki durumunu belirt, ve fiyatını yaz.
    ikinci el bölümüne aç konuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.