Şimdi Ara

Iphone 3g ile internet paylasimi tecrubem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle bu konuda daha detayli bir inceleme bulamadigim icin bu yaziyi sizlerle paylasma geregini gordum.

    1,5 ay once aldigim iphone'umum internet paylasim ozelligini cok merak ediyordum ve bugun deneme sansini buldum. Hizi beni fazlasiyla tatmin etti. Saniyede 46 kilobite'a kadar cikti internet hizim. Rahatlikla youtubedan video izleyebildim. Hatta su anda acaba uydunetimi iptal ettirsem mi diye dusunmekteyim. O kadar memnun kaldim yani. Umarim merak edenler icin yardimci olmustur. Ayrica internet paylasimini kullanan baska arkadaslarin da goruslerini merak etmekteyim.

    Not: iphone 3g 8gb kullanmaktayim, operatorum turkcell, kullandigim yer Izmir'in gobeginde sayilir. (Alsancak) Yani yazin Cesmede durum nasil olacak henuz ben de bilmiyorum.



  •  Iphone 3g ile internet paylasimi tecrubem


    Daha hızlı da olabilir. 200 KB sn gördüm. Ancak sadece deneme amaçlıydı. Sürekli kullanıp telefonu yıpratmaya gerek yok.Tabi zorunda kalmadıkça.
  • Bence karar vermeden önce ping değerlerini de incelemelisin. Ben Adana merkezde vodafone ile kullanıyorum ancak ping değerleri o kadar yüksek ki, internet ne kadar hızlı olsa da verimli olmaktan bir o kadar uzak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.