Şimdi Ara

Iphone 3g s ve tethering

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar.

    Bildiğiniz gibi tether denilen şey iphone un 3g bağlantısını bilgisayarlarla paylaşması. Yabancı forumlarda 3gs in tetheringde daha başarılı ve daha az karmaşık olduğu yazıyor.

    Ben de Iphone 3gs i internet paketleriyle almayı düşünüyorum. Yeni bir eve taşınacağım ve internet için sabit telefon açtırmaya, ttnet abonesi olmaya ve sabit ücretleri ödemeye niyetim yok.

    Macbook kullanıyorum. Ve henüz TR forumlarında böyle bir internet paylaşımının mümkünatı ya da ek bir ücret talep edilip edilmediğine dair bir başlık göremedim.

    Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.

    İyi günler.



  • 1 ya da 4 GB seçeneklerinden birini alırsan Turkcell bunu "Bilgisayardan Internet" olarak tanımlıyor ve rahatlıkla kullanabilirsin. Ekstra vııın mıın usb modem ile uğraşmazsın..Mac ve iPhone tethering paylaşımı otomatik ayrıca..Ne de olsa ikisi de Apple :)) Evde devamlı kullanacaksan 4 GB öneririm, çünkü hem upload hem download kotadan yiyor 3G'de..
  • upload ve download degil sadece bu kota kotada girdigin site başına 68 kb falan yiyor bildigim kadarıyla 400 site = 100 mb gibisinden ama yanılıyor olabilirim hesabı bilmiyorum ama site basına giden bir şey de dahil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

    upload ve download degil sadece bu kota kotada girdigin site başına 68 kb falan yiyor bildigim kadarıyla 400 site = 100 mb gibisinden ama yanılıyor olabilirim hesabı bilmiyorum ama site basına giden bir şey de dahil.


    turkcell'in kotanin ne kadar gidecegini hesaplamak icin ornek gosterdigi bir deger olmasin bu?
  • bilgisayarda ayni sorun oluyor mu ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.