Şimdi Ara

iphone 3gs kilitlendi yardım edebilir misiniz acaba???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende iphone 3gs var amerikadan aldırmıştım. ben burada forumdan bir arkadaş sayesinde açmayı başardım. cydia diye bir program yükledim. iki gün önce iphone kapandı. şarja taktım tuşlara vs bastım açılmadı. daha sonra şarjda bıraktım sabaha açılmıştı. öncesinde bu cydia programına girmiştim 6 tane upgrade olduğunu göstermişti.

    telefon dün açıldı kullandım daha sonra cydia da bu 6 upgradeyi yükle dedim yükledi. yüklerken bilgisayardaki gibi siyah ekrana kodlar vs çıktı. şimdi telefon açılmıyor. bilgisayara bağlıyorum görmüyor. şarja takıyorum yada normal açma tuşuna bastığımda apple ın logosu çıkıyor öyle kalıyor.

    ne yapmam gerekli acaba yardım edebilecek olan var mı? ayrıca apple logosu çıktığında iphone ısınıyor da. bugün doğubanka götürmeyi düşünüyorum lakin önce sizden bir yardım almak istedim. kendim çözebileceğim bir sorunsa boşuna sıkıntıya girmeyeyim...ilgilenen herkese teşekkür ederim.







  • Sen tehtered jb yaptın sanırım.

    Dogrumudur?
  • cydia diye bir program yükledim iphone öyle yaptım. forumdan bir arkadaş böyle yap demiştim öyle açıldı telefon sadece programın adının cydia olduğunu biliyorum.


    bugün doğubanka götürdüm telefonu sordum ancak yeniden yazılım yüklenirse açılır dediler 40 lira istediler lakin içindeki tüm bilgiler gidecekmiş. benim epey fotoğraf ve yazım var içinde. acaba nasıl kurtarabilirim? ben telefonu bilgisayara bağlıyorum görmüyor. appleın logosu çıkıyor ekrana öyle kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.