Şimdi Ara

Iphone 3GS Sim Kilidi Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Bir süredir iphone 3GS kullanıyorum ve çok memnunum. İki sene jailbreakli 2g kullandıktan sonra, itunes yolu ile update edeyim dedim ilk defa yeni telefonumu ve maalesef 3.1'e update ettim. Baseband dışında telefonun yazılımını 3.0 indirme şansım varmış bunu kullanmak istiyorum.

    Şimdi size sorum şu. Ben telefonu Vodafone dükkanından (plansız, peşin para vererek) aldım ve telefonda sim kilidi vardı (Vodafone'a kilitli). Aldıktan iki gün süre sonra da kilidi kaldırdılar ve ilk itunes'a bağlandığımda telefon bütün sim kartlarla kullanılır hale geldi. Ben bu cihaza restore atarsam, sim kilidi geri gelir mi yoksa bu kilit açma işlemi kalıcı mıdır? Kısacası öyle ya da böyle 3.0'a dönüp jailbreak yapmayı başarırsam sim unlock başımı ağrıtacak mı onu öğrenmek istiyorum.

    Şimdiden teşekkürler...



  • cihazı vodafone'dan başka kartla kullanamazsın şimdilik, 3.1 e güncellemişsin geri dönüşü yok. (3.0 iken ECID yedeklemesi yapmadıysan)
  • Cihazı şuanda Turkcell ile kullanabiliyorum, dediğim gibi Vodafone bilgi işlem merkezinden unlock'ı kaldırdılar herhangi bir plan dahilinde almadığım için. Yaptıkları işlem kalıcı mıdır yoksa restore ile eski haline döner ve ben yine iTunes ile unlock etmek zorunda mı kalırım onu merak ediyorum.
  • Bence Apple iTunes üzerinden lock ı kaldırdıysa bundan sonra FW update ile tekrar lock olmaz. Apple Vodafone dan yetki aldıktan sonra büyük ihtimal database inde senin cihazı unlocked olarak işliyor.
    Denedin mi yada cevap bulabildin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.