Şimdi Ara

iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müjde

    Özellikle iOS 5.0 güncellemesi ile beraber sim kilitli iPhone 4 sahipleri'nin başına bela olan ve güncelleme öncesi Gevey Turbosim ile cihazlarını bu güncelleme ile beraber kullanamamaları hayli can sıkıcı sonuçlar doğurdu. Gevey'in iOS 5 yüklenmiş dolayısı ile baseband (modem firmware) sürümlerinin de 4.11.08 sürümüne yükselmesi ile beraber iş görmemesi sonucu cihazlarını ancak iPod olarak kullanmaları söz konusu oldu. Gevey'in üreticisinden de iOS 5 uyumlu özellikle de 4.11.08 baseband'e sahip cihazlar için yeni bir ürün satışa sunacağı haberini beklemeleri de şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Ancak iOS 5.0 ile uyumlu ve baseband 4.11.08 cihazlarda kullanılabilecek Miracle SIM aparatı haberi gözleri bu ürüne çevirdi.

    Miracle Sim adı verilen bu ürün iOS 4.0, 4.1, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5 sürümlerinde çalıştığı gibi iOS 5.0 sürümünde de çalışabildiği, desteklediği baseband sürümlerinin de 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.1 olduğu gibi 04.11.08 desteğinin de olacağı açıklanıyor. Henüz ürün satışa sunulmamış olsa da firma kısa süre sonra Miracle SIM aparatını yaklaşık olarak 100TL'den satışa sunacak (399 Yuan).



    Ancak Miracle SIM aparatının henüz denildiği gibi belirtilen iPhone 4 iOS sürümü ile beraber baseband sürümlerinde başarılı olup olmadığına dair herhangi bir video veya benzeri bir sunumun olmaması nedeniyle Miracle SIM aparatı adı ile satılması muhtemel ürünlerden ve satıcılarından şimdilik uzak durmaları için uyarıyoruz. Tıpkı önceki turbosim Gevey'de olduğu gibi sizi en son gelişmelerden anında haberdar edecek ve yine ürünü alabileceğiniz sağlam ürün tedarikçilerini sizi yönlendireceğiz. Bizi takip edenler bu konuda olsun diğer konularda olsun istismarınıza izin vermemek adına sürekli uyarılar yapıp en doğru bilgiye ulaştırmaya çalıştığımızı bilmektedirler.

    Olası sorunları yaşamamak adına bu konuyu gelişmeler oldukça güncelleyeceğimizi belirtir, konuyu sık kullanılanlarınıza eklemenizi tavsiye ederim. Twitter veya Facebook fan sayfamızı takip etmeniz de anında haber olmanız noktasında isizn faydanıza olacaktır. Umarız iOS 5 yükseltmesi yapmış iPhone 4 kullanıcıların Gevey ile unlock imkanını kaybetmiş olanlara kısa zaman sonra müjdeli haber vereceğiz umudu ile adınıza mutluluk duyuyoruz.

    Gelişmeler bu konudan "Güncelleme" şeklinde verilecektir. Muhtemelen haberini aldığımız buradaki site (çincedir) üzerinden satışa sunulması beklenen Miracle SIM satış sayfasına erişebilirsiniz. (Satın alma vb. işlem şimdilik yapmayın)

    Kaynak
    http://www.mmcn.org/iphone/miracle-sim-iphone-4-unlock-aparati.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cofcof -- 16 Ocak 2012; 23:21:18 >







  • anlamıyorum sanki yeni bir habermiş gibi müjde diyerek başlık açıyorsunuz bu konuyu takip edenler zaten biliyorlar böyle birşey olduğunu ne gerek var bende heyecanlandim birşey var sandım gereksiz ...................
  • Haber nick uyumu
  • Birde böyle bir ürün var.

    Iphone baseband önemi yok galiba bu ürünle kullanınca ve normal sim kartta takabiliyoruz cihaza.

    5.0.1 04.11.08 cihazlar hem çift sim kartlı oluyor hemde telefon görüşmesi yapabiliyorlar.

    http://www.amazon.com/Koolertron-Iphone-Adapter-Battery-1900Hz/dp/B005MNO5ZG/ref=pd_cp_e_2

     iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber


     iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber


     iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber


     iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber


     iphone 4 - 5.0.1 - 04.11.08 bb Unlock Galiba Müjdeli haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cofcof -- 17 Ocak 2012; 16:02:58 >




  • Bu aparatla aciliyor belki ama operator bolumunde sim yok yaziyor diye biliyorum. Birde tam ekran goruntusu koysaydin. ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssanol

    Bu aparatla aciliyor belki ama operator bolumunde sim yok yaziyor diye biliyorum. Birde tam ekran goruntusu koysaydin. ??

    Bende netten araştırdım tam bilgim yok ama sadece konuşma ve mesaj yazma işlevi görüyormuş sanırım 3g yi aktif etmiyormuş
  • hala bi bilgi yok yaa deliricem nekadar mağduruz apple allah seni bildiği yapsın :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=q0ZaAdL2CGk&feature=related hocam bunu buldum netten daha yeniyim yanlışlıkla arkdaşımın telini güncelledim.. acil düzeltmem lazım nasıl yaptığını anlayan biri varsa yazsın allah rızası için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canoncu93

    http://www.youtube.com/watch?v=q0ZaAdL2CGk&feature=related hocam bunu buldum netten daha yeniyim yanlışlıkla arkdaşımın telini güncelledim.. acil düzeltmem lazım nasıl yaptığını anlayan biri varsa yazsın allah rızası için

    SANA GEÇMİŞ OLSUN BÖYLE BİŞEYİ BURADA AYLARDIR HERKES BEKLİYOR
  • Bende dikkatli okumadan bi heyecan ile gece gece telefonumu güncelledim ve şimdi sim kilidini açamadığım için tlefonumu ipod olarak kullanmaya başladım :)

    Bugün araştırdım servis servis gezdim ve anladım ki unlock çıkmasını bekleyenler kervanına bende katılmışım. Tekrar araştırmaya başlayınca internette böyle bir site gördümhttp://www.superunlockiphone.com/ ancak nasıl bir şeydir ne derece güvenilir bilemedim. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErdoganAktas

    Bende dikkatli okumadan bi heyecan ile gece gece telefonumu güncelledim ve şimdi sim kilidini açamadığım için tlefonumu ipod olarak kullanmaya başladım :)

    Bugün araştırdım servis servis gezdim ve anladım ki unlock çıkmasını bekleyenler kervanına bende katılmışım. Tekrar araştırmaya başlayınca internette böyle bir site gördümhttp://www.superunlockiphone.com/ ancak nasıl bir şeydir ne derece güvenilir bilemedim. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

    04.11.08 basebandlı iphone hiç bir şekilde unlock yok şuan paranızı boşuna ziyan etmeyin sitelerde ama factory unlock yapabilirsiniz forumda mevcut konuları 5 ay oldu hala bekliyorum ben tabi bütün oparatörler factory unlock olmuyor.




  • iphone 4 ios 501 04.11.08 im var bu telefonu en azından ıpod olarak nasıl kullanabilirm bilgisi olan varsa cevap verebilirmi şimdiden teşekürler
    telofon aktive edilmemiş sim kart takılı değil diyor sim kartı okuyuncada bu uyumlu sim kart değildiyor bu aşamayı nasıl atlatabililrim şimdiden teşekürler
  • Arkadaşlar, Hangi cihazın hangi ülke ve operator olduğunu öğrenmek ve factory unlock olup olmadığını öğrenmek için bana PM atabilirsiniz. Elimdeki box (Aletler) ile bunu sorgulatabiliyorum..
  • Yazılımsal unlock işleminden bahsediyor arkadaş. Ama iki gun sonra apple tarafından kapatılan açık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bi gelişme var mı yoksa iOS 5.0.1 - 04.11.08 baseband lı ip4 sahipleri beklemede mi?
  • hort hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.