Şimdi Ara

Iphone 4 8GB Alıcam da Anlayanlar Bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 4 8gb almayı düsünüorum 1.200 tlye buldum gittigidiorda garanti belgeli falan filan beyaz renkli ios 5 yüklü dio dogrumudur 8gblerde 5mi yüklü ? telefon nasıl sizce degermi o paraya alınırmı ?



  • Sim kilitli değilse alınır.
  • o fiyata yine yurtdisi 4 16gb yada 32 gb bulabilirsin bence temiz 4s almak gereksiz bence zaten ilanlari iyi arastir pazarlik yap ben 16 gb verdim 4 1 aylik tertemiz 1250 liraya
  • 2. el iphone almak her zaman risktir. garantili diyorsunuz ama kullanıcı hatasına bağlı bir sorununun olmadığı ne malum. bu tarz şeyler çok yaşanıyor. ha yok ben güveniyorum derseniz saygı duyarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _blackmamba_

    2. el iphone almak her zaman risktir. garantili diyorsunuz ama kullanıcı hatasına bağlı bir sorununun olmadığı ne malum. bu tarz şeyler çok yaşanıyor. ha yok ben güveniyorum derseniz saygı duyarım.

    Ayrıca en ufak bi arızasında 200 lira gibi bi fiyat çıkarıyorlar.. Bunun bilinciyle alın cihazı..
  • ip4 8gb zaten o fiyattan yakın zamanda çıkacak bekleyin biraz.
  • Yorum atan arkadaslara tesekkur ederim ilk defa ıphone alıcam ve neler yapabilirim hic bilmiorum 4 8gb olanı alıcam ios 5 yükü olarak geliomus son sürüm yani o telefonla sınırları ne kadar zorlayabilirim neler yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba, sırf popülaritesine güvenerek araştırmadan iphone 3gs aldım. Fakat büyük hayal kırıklığı oldu. Bir kere 8 gb dahili hafıza yı hafıza kartı takarak artırmak mümkün değilmiş. Hafıza kartı yeri yok. Boşuna 130 tl verip 32 gb hafıza kartı aldım :( 2.si telefonu pc ye bağlayınca flash bellek gibi tüm dosyaları görüp kopyala yapıştır yapamıyormuşsun. Kendi programı varmış. Çalışmam gereken bazı pc lere o programı kuramıyorum çünkü lab bilgisayarları ve program kurma iznim yok. Linux olan kendi netbook uma da program arayıp kurdum ama verim alamıyorum sürekli hatalar veriyor.
    En garibi de bataryayı çıkaramıyorsun, yani yanında dolu yedek batarya taşıman gibi birşey mümkün değil ayrıca batarya takılıyken ben güvenemiyorum dinleme takip edilme olaylarına karşı. Bir de kendi programıyla bile mp3lerimi yükleyemedim, neden bilmiyorum. Mutlaka kolay yolları vardır.
    En can sıkıcı yanı da her web sitesine giremiyorsun sonra öğrendim ki flash desteği yokmuş. Bu çok kötü oldu mesela. Bir de aksesuarları falan oldukça pahalı.

    Bunlar hep kötü yanları. Bunun dışında telefon başka hiçbir cihaza benzemiyor. Hızı ve kullanım kolaylığı çok iyi. Özellikle nokia 5800 dan sonra torostan inip ferrariye binmek gibi geldi. Ama bu kadar para verip de 450 tl lik nokia 5800ın yaptığı yukarıda saydıklarımı yapamamak büyük hayal kırıklığı. Ben bu nedenle geri vermeye çalışıyorum şu an 1100 tlyi de nokia n8 e vermeyi düşünüyorum.

    iphone deyip araştırmadan almayın, kendi ihtiyaçlarınızı belirleyin özelliklerini araştırın, size hitap ediyorsa öyle alın derim. Sonuçta az para değil.




  • Ben size 16 gb öneririm
    tabi mzüik video fazla atmıyor çok oyun yüklemiyor iseniz 8gb yeterli olabilir
  • ıphone 4 yerine Xperia Arc alınabilir 1400liraya Optimus 3d alınabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ::Ashes::

    ıphone 4 yerine Xperia Arc alınabilir 1400liraya Optimus 3d alınabilir.

    hocam iphone başkadır
  • ben kullanıyorum şuan ip4 8 gb ve gayet memnunum
    ip 4s i almadım çünkü temmuz ağustos gibi ip 5 çıkacak ip5 çıktığında bunu satar onu alırım yani almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz pişman olmazsınız
  • çok müzik video uygulama oyun yüklerim diyorsan 8gb yetmez size muhtemelen.

    almaya karar verirseniz eğer simkilitsiz olduğuna emin olun yoksa başınız çok ağrır.
  • birinde iphone4 gördüm.cihazda radar uygulaması vardı ve civarda ne kadar radar varsa gösteriyordu.android telefonlara da böyle bir uygulama yüklenebiliyormu.

    not:radardan dolayı tepki gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.kurallara uymalıyız uymayanları uyarmalıyız
  • 8gb yeter diyorsan eger senin bilecegin is dostum ama ben 1 sene 16 gb kullandim hafizayi yetirmek icin dokuz dogurdum yani eger cok aktif alorak muzik app video falan atarim izler dinler oynarim diyosan bence yetmez 8gb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.