Şimdi Ara

iphone 4 genpa alım JailBreak Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Genpadan iphone 4 baseband 02.10.04 Garantili telefon aldım .

    Telefona JailBreak yapacağım. Yapmadan önce tiny umbrella ile shh kaydı aldım . .shh klasörünün içine şöyle bir dosya oluşturdu . 3477817439566-iphone4-4.2.1.shsh . Adı neden 4.2.1 . Yanlış almış olabilir miyim ?

    Asıl sorun ise limera1n ile jailbreak yaptım . en son pc'de msgbox verdi . İşlem bitti diye. Ardından limera1n programı da done uyarısı verdi . Telefonu kapatıp açıyorum ama masaüstümde limera1n programı gelmiyor. 2 kere yaptım . 3-4 defa teli kapatıp açtım .

    Sorun ne olabilir. Fikri olan var mı?



  • şuan sadece 4.21 için shsh kaydı alabiliyorsun zaten öncekiler için çok geç alınmıyor artık
  • shsh dosyası doğru 4.1 kasım 31 den beri alınamıyor.Onun için 4.2.1 shsh kaydı alınmış benım de öyle.Telefona temiz bir restore çekip dfu modunda tekrar yapmanızı öneriyorum.sizden telefon başlayınca cydia insatall isteyecektir.cydiayı yukleyin.Daha sonra telefonu usb den çekerek tektar açıp kapatın.
  • Merhaba,

    Telefonu 4-5 kere daha kapatıp açtım .Aynı sorunu yaşayanlar bu şekilde yapabilirler. Ayrıca itunes'ın açık olduğundan %100 emin olsunlar. limera1n geldi . Ordan cydia yükledim .Cydia'yı ilk açtığımda Make my life easier ibaresi gelmedi.

    Daha önceden tiny umberalla ile kayıt aldım . Ondan olabilir mi ?

    Cydia'da üst tarafta yeşil renkle SHSH:İOS 4.2.1 yazıyor. Sanırım shsh kaydını almış

    Benim merak ettiğim servise götürmem gerektiğinde bu kayıt ile cihazımı restore edebiliyor muyum ? Bu kayıt ile geri dönebiliyorsam garanti kapsamı kaybolmaz demi ?

    Bilgisi olan var mı?
  • Tabi restore ederseniz ve shsh kaydı olduğundan istediğiniz zaman 4.2.1e geri dönersiniz.Tinyumbrella ile pcye de shsh kaydını yedeklemeyi unutmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.