Şimdi Ara

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_


(En Son Oy Tarihi: 10.12.2010)
Giriş
Mesaj
  • İPhone 4 almaya karar verip donanımhaber sayfalarına üşüştük hepimiz.. ancak yavaş yavaş dile getirilen problemler nedeniyle bir çok insan acaba biraz daha mı beklesek demeye başladı.Hem olumlu hem olumsuz görüşler mevcut forum sayfalarında hala alamayanlar için yararlı olur kanımca..

    Tabii alıpta foruma girmeye vakit bulabilen arkadaşlar olursa .Genelde problem yaşayanlar forumlarda çare arıyor çünki

    Eğer İphone 4 ünüze kavuştuysanız ve bahsedilen sorunları yaşamıyorsanız lütfen nereden aldığınız ile birlikte yazın....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • şuan alıpta sorun yaşamayan var mı önce onu öğrenelim?
  • 1 ay önce satın aldım, cihaz usa'dan geldi. 32gb ios 4.0.1 sürüm jb'li ve sorun yaşamadım, yaşamıyorum.


    Her gün benzer konular açmaktan sıkılmayan forum üyeleri için birisi anket yapsa da artık bu bölümde daha önemli konuları konuşsak diyorum, cidden sıkıcı olmaya başladı bu sinyal şebeke problem konuları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Eylül 2010; 21:30:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    1 ay önce satın aldım, cihaz usa'dan geldi. 32gb ios 4.0.1 sürüm jb'li ve sorun yaşamadım, yaşamıyorum.


    Her gün benzer konular açmaktan sıkılmayan forum üyeleri için birisi anket yapsa da artık bu bölümde daha önemli konuları konuşsak diyorum, cidden sıkıcı olmaya başladı bu sinyal şebeke problem konuları.


    şanslısın o zmn.. bu kdr insan boş yere problem yaşamıyor çünkü...
  • Olaya şöyle bakmaya çalışın siz de almadan önce forum sayfalarını karıştırdınız bilgi sahibi insanların görüşlerine başvurdunuz Forumlar da bunun için değilmi bilgiyi paylaşmak için (doğru bilgiyi mümkünse) Ve bence şu an sahip olanların en az 10 katı insan daha bu aleti almak için bekliyor olumlu görüşlerde motive edici olacaktır ..
  • 4.0.1.. att jailbreak me ile unlock edildi..

    HİÇBİR problem yok...

    elle kesilmiş mikro simden sonra orijinal mikrosim ile DAHA ÇOK çekiyor..

    PROBLEM YOK...

    Çok iyi bir cihaz.. Malzeme kalitesi kesinlikle neredeyse KUSURSUZ.. uzun yıllar kullanılabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warfeet -- 29 Eylül 2010; 21:37:26 >
  • 10 gundur kullanıyorum kanada dan geldi..en ufak bir problem yok
  • Sanırım benim herkesten farklı bir problemim var.Ahize hoperlörü patlak sanırım.Ses çok cızırtılı geliyordu.Dayanamadım.Vodafone kontratlı almıştım.3 gün sonra Altunizade teleservice e verdim cihazı.Personel bile şaşırdı.İlk defa gelmiş sim yuvasını bile açamadılar.Ben yardımcı oldum.Büyük ihtimal yeni cihaz verecekler ama hevesim kursağımda kaldı.Emektarla yola devam ediyorum şuan :D
  • kanada toronto apple store da kalmamış onu bekliyorum daha :/
  • jambore78

    Forumun arama bölümünü kullanan kaç kişi var önce bunu düşünmek gerekir, iphone 4 ülkemiz sınırların içerisinde resmi olarak satılmaya başladı günden beri forumda en az 10 tane şebeke sinyal problem konusu açıldı, buradaki kaç kişi böyle bir sorunu çözüme kavuşturabildi?

    Psikolojik olarak insanları yorumlar ile rahatlatabilir yada aydınlatabilirsiniz ancak donanımsal olarak sorunlu üretilmiş bir cihazı forumdaki üyeler düzeltemez sadece aklına gelen bildiği cevabı yazar geçer.

    Alanların kaçı geri iade etti yada değiştirdi bir de bunu düşünelim isterseniz. Ben şahsen bu forumun üyesi olarak son 1 haftada burada açılan şebeke ve sinyal sorun konularından rahatsız olmaya başladım. Bu telefonun yapabildiği şeyleri uygulamaları konuşmak yerine nasıl tutarsam şebeke sinyalim düşmez bunları konuşuyoruz, farkındamısınız?

    Ayrıca ben satın alırken kimseye sormadım, geçmişte cihazın özellikleri hakkında açılan konuları takip ettim, apple'ın sitesine göz attım ve şebeke sinyali üzerine olan konuşmalara katılıp satın aldıktan sonra burada konu açtım ve o konuda geçti gitti zaten.

    Satın almayı bekleyen 10 katı insan bence ne alacağına henüz karar verebilmiş değil, ben gelipte sorun yaşamıyorum yazarım o on kişiden biri gider satın alır üstüne bir de sorun yaşarsa vay bizim halimize, apple çözememiş biz mi çözeceğiz bu sorunu. Alın kullanın sorun varsa değişin yada iade edin bu kadar.

    Yapılması gereken de çok basit forumu araştırmadan konu açmamak, yok sen kendi işine bak yada okuma kardeşim diyorsanız da hiç sorun değil zaten okuyacak 1-2 konu kaldı bu forumda onu da okumayı veririz.


    edit:ilave



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Eylül 2010; 21:49:15 >




  • 4.0.2 Turkcell cihazı , allah nazarlardan saklasın hiç bir sorun yaşamadım.
  • Cihaz İngiltere'den geldi, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun bende yaşamadım, çekim seviyesi gayet iyi, şehirlerarası yollarda bile hiç sıkıntı yaşamadım. Malum yerden tutunca telefonu sinyal bir iki bar düşüyor ancak 3'un altına hiç inmedi bende. Konuşurken şimdiye kadar kesilme, ses kalitesinde düşüş hiç yaşamadım, telefonu aldığımdan beri 6 saate yakın telefon görüşmesi yapmışım şimdiye kadar. Gsm operatorum Turkcell. Proximity Sensor'de de sorun yok. Üstelik cihazın versiyonu 4.0.1, yani ilk parti cihazlardan, jailbreak'li olarak kullanıyorum. 3GS'den sonra oldukça memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 29 Eylül 2010; 21:58:30 >
  • Bu forumun İphone 4 ile ilgili her sayfasını okudum ve günlük takip ediyorum.Fakat şöyle bir durum söz konusu tamamen problemsiz kullananlar olduğu gibi -ki bunların çoğu burada ya da başka bir yerde genelde sizin gibi diğer konulara geçiş yapıyor ve bunu belirtmiyor- dünya genelinde yaşanan problemlerin birini ya da birkaçını birden yaşıyor ve sayfalar arasında dolaşırken kafası karışıyor , genelde olumsuz düşüncelerle başbaşa kalıyor.

    Sonuçta kolay sahip olunmayan bir cihaz ve ben açıkçası gerçekten problem yaşamayan insanlarda motive olsun cevap yazsın benim gibi düşünen insanlara yol göstersin düşüncesiyle bu konuyu açtım.Yalnış ya da gereksiz olduğu düşünülüyorsa silinebilir.Saygılar.
  • Turkcell'den vodafone geçerek 16 gb aldım henüz iki gün oldu
    Turkcell'in çekmediği çalıştığım fabrikada gayet güzel çekiyor
    Ha steve amcanın tutmayın öyle dediği gibi kullanıyorum ne oluyor 3Gde bir çizgi düşüyor ama ne Edge'e donüyor ne konuşurken hat kesiliyor
    Zaten bunlar olmuyorsa benim için sorun yok demek.
    tek derdim pil süresi. O da bir kaç şarjda düzelir diye düşünüyorum.
  • İşte ben de diyorum ki bir yönetici gelip bu konuda anket açsın ve herkes oylasın, bölüm de artık düzene girsin.
  • Sorun yaşamıyorum ama yaşasamda değişen bir şey olmaz artık başka telefonu beğenmem çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Warfeet

    4.0.1.. att jailbreak me ile unlock edildi..

    HİÇBİR problem yok...

    elle kesilmiş mikro simden sonra orijinal mikrosim ile DAHA ÇOK çekiyor..

    PROBLEM YOK...

    Çok iyi bir cihaz.. Malzeme kalitesi kesinlikle neredeyse KUSURSUZ.. uzun yıllar kullanılabilir..


    Önemli bir ayrıntı.
    Öyle geliyor ki bu çekim gücü sorunlarıının çoğunluğu orjinal microsim takamamaktan kaynaklanıyor.
  • 1 ay önce ingiltere'den aldım,hiçbir sorun yaşamadım..
  • cuma günü caddedeki turkcellden aldım az çeken odamda çok rahat msjlaşabildiğim gibi konuşabiliyorum operatörüm avea sensör yada pixel sorunuda yaşamadım
  • Ben iphone 4'ümü geçtiğimiz cuma günü Vodafone'dan kontratsız (ve dolayısıyla sim kilitsiz) aldım. Ertesi günden itibaren de hep Griffin marka kılıfın içinde kullandım. Çoğu kullanıcın belirttiği gibi, deneme amaçlı kılıfı çıkarıp malum noktadan tutunca yerine göre 1-2 bar düşüş yaşadım. Ama, kılıf içindeyken antenle el teması olmadığı durumlarda sinyal gücünde hiçbir azalma olmadı. Bunun dışında, telefonla konuşurken ses azalması, konuşmanın kesilmesi ya da çekmeme gibi bir durum hiç yaşamadım.

    Ekran görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. HD video çekimi, Toshiba Camileo P10 marka kameramdan daha iyi ve özellikle ışığın yeterli olduğu ortamlarda dış mekan fotoğrafları son derece canlı ve parlak. Dokunmatik ekran tepkime süresi kusursuz ve programlar arası geçiş hızı oldukça tatmin edici. Sabah tramvayda müzik dinlerken, bir yandan gps programıyla hız ve harita konum bilgileri alıp diğer yandan ntvmsnbc'den güncel haberleri okudum. Sonra outlook hesabımdan gelen mail'leri kontrol edip, Garanti cep şubesinden kredi kartı borcumu ödedim. Diğer akıllı telefonlarda da tüm bunları yapıyor olabilirsiniz; ancak bana göre sadece iphone bu kadar kullanıcı dostu bir arayüzü, uygulama çeşitliliğini, dizayn ve malzeme kalitesini birarada sunuyor.

    Geliştirilmeye açık yönleri tabii ki var... Ama yine de, şu anten probleminden tamamen arınmış, uzun süreli internet kullanımı ve oyun oynamaya daha dayanıklı bir pil ömrüne sahip, 8 megapiksel ve 1080p'de çekim yapabilen bir kamera eklenmiş, 64 gb'lık kapasite sunan iphone 5 gelene kadar tereddütsüz bu telefonu alın derim ben :)




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.