Şimdi Ara

iPhone 4 icine sarki atarken hepsi silindi! Lütfen yardım edin arkadaslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba

    Benim iTunes icine muzik atmak konusunda sıkıntım var. Aslında muzikleri atmada bir sorun yok ancak sorun icine baska muzik eklemede.

    Gecen hafta itunes uzerinden muzikleri attim gerekli degisiklikleri yaptim (album kapagi ismi albumu vs.) Sorun yok bir haftadir muzikleri dinliyorum.
    Dun windowsa format atip tekrar kurdum tabikide itunesuda tekrar kurdum.

    itunes actigimda telefonum bagli olmasina ragmen bir turlu icindeki muziklere ulasamadim. ne yaptiysam olmadi. amacim iphonedaki sarkilara bir kac tane daha ekleme yapabilmekti ama onlarida komple sildim yanlislikla:)
    Eszamanlama yaptim bir baktim ki iphoneda muzik namina hicbirsey kalmadi:( isin kotu tarafi ayni sarkilari tekrar yuklemeye kalktigimda mp3 idleri ayarladigim sekilde gorunmuyor. yani ne album resimleri dogru duzgun ne isimleri dogru duzgun.

    sonuc olarak icindeki sarkilari istemedende olsa sildim zaten ama ileride ayni sekilde yapmaya calistigimda ne yapmam lazim lutfen konu hakkinda bana bir yardim edin kafayi siyirmaya ceyrek var!!!







  • açıklamaya çalışayım..

    itunes üzerinden müzik atmak istediğinizde ilk yaptığınız tabi ki de itunes programı içersindeki kitaplığa atmak oluyor. daha sonra eşzamanlama yaptığınızda o kitaplıkta ne varsa iphone'da da o şarkılar oluyor. siz arşivinizi telefona attınız itunes üzerinden ve problem yaşamadınız. daha sonra bilgisayarınıza format attınız, itunes'u tekrar kurdunuz. itunes kitaplığındaki mp3'ler ne oldu? uçtu gitti.. eşzamanladığınızda da itunes kendi kitaplığı ile iphone'u eş görünüme sokup mp3'lerinizi sildi..

    tekrar mp3'lerinizi attığınızı ve isimlerinin değişik olduğunu söylediniz.. o da şundan kaynaklanıyor. siz mp3 bilgilerini dosya üzerinden değil itunes içersinde düzenleme yaparak şekle soktunuz. o yüzden dosyaları tekrar atınca eski hallerinde geri geldi.. bilgileri güncellerken kitaplıktan değil dosyaların üzerinden düzenlemeniz gerekmekte.

    şunu da belirteyim mesela.. diyelim ki evinizdeki bilgisayarınızdan mp3'ler attınız ve başka bir yere gittiniz, başka bir bilgisayarda itunes kurdunuz ya da kurulu bir itunes'a bağladınız. diğer itunes üzerinde eşzamanlama yaparsanız eğer sizin tüm müziklerinizi tekrar silip o itunes kitaplığındaki şarkıları atacaktır telefonunuza. yani 1-2 şarkı atayım diye bir lüksünüz yok ne yazık ki..

    iphone'a attığınız müzikleri iphone'dan tekrar bilgisayara atmak gibi bir durum söz konusu değil. eğer öyle bir imkan varsa söylesinler ben de öğreneyim..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.