Şimdi Ara

Iphone 4 IOS 4.2 Jailbreakli Restore Etme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone 4 kullanıyorum ios 4.2 yüklü 2 gün önce gayet düzgün jailbreak yaptım. Bir kac saat sonra uygulama yuklerken Cydia da manage kısmında source ve package gorunmedı bende restore edip yeniden kurdum jailbreaki.. Neyse iki gün düzgün kullandım installoustan indirdiğim uygulamaları itunes a bile attım. Bugün indirdiğim iki uygulamayı bir türlü itunes a atmadı hatta senkronize ederken telefondan sildi. Ondan sonra yükledigim uygulamada da aynı sey oldu. (installoustan indirdigim ve oyle yok olmamıs uygulamalarda var)

    ESAS SORUNA GELEYİM
    Restore etmek istedim (Jailbreakten vazgeçmiş şekilde..) restore ederken elma var altındada bir şey doluyor ya hani.. O dolan şeyin yarısı doluyor ama gerisi dolmuyor takılıyor...
    ???

    Nasıl halledebilirim sorunu?

    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar



  • Taktıgımda iphone founded in recovery mod falanda diyor restore etmeniz lazım diyor. Dogal olarak. İlk defa yaptığımda restore etmişti ama şimdi olmuyor..
    Yardımınızı ACİL bekliyorum
  • Hocam aynı sorun bende de var. Şu an o sorunla uğraşıyorum. İnşallah telefonu servislik etmedik. :) Zaten geldiği günden beri uğraşıyorum cihazla. Belliydi başına bir iş geleceği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.