Şimdi Ara

iPhone 4 ios 7 jb sonrası yaşananlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, iphone 4 ios 7 cihaza jb yaptıktan sonra daha önce başıma gelmeyen şeyler olmaya başladı cihazda. JB sonrasında cctoggles yükledim. Activator'u de kurduktan sonra kilitleyince 3g kapa kilit açılınca 3g aç aksiyonlarını tanımladım (daha önce iphone 5 ios 7 jb li cihazda sorunsuz kullandığım eylemdir) Ancak bu aksiyonu tanımlamamdan sonra bazı aramalar 3. saniyede kendi kendine sonlanıyor. Tabi ilk etapta bulamadım neden olduğunu, sonra activator 3g aksiyonlarını sıfırladım ve düzeldi.
    Birde bu biraz daha ilginç bence, resimler kayboluyor sonra yavaş yavaş geri yüklüyor. Telefonun film rulosuna giriyorsunuz fotoğraf falan yok, ama girip çıktıktan sonra 20şer 20 şer geri yüklemeye başlıyor. Hemen söyleyeyim iclouddan almıyor (alamaz internetsiz ortamda da denendi). sanki fotoğraflara girince telefon kendi hafızasında olan fotoğraf bölümünde bişeyler olduğunu hatırlayıp hafızanın o kısmını raeamaya başlıyor ve orada olan fotoğrafları tek tek film rulosunda görüntülemeye başlıyor. Yani hafızada var ama sanki telefon film rulosunda görüntülemeyi ben film rulosuna girince hatırlıyor ve hafızanın fotoğraflar kısmını taramaya başlıyor gibi. Biraz enteresan bir durum. ilk anlattığım ve / veya ikinci anlattığım ile ilgili fikri olan var mı?







  • 7.1 I bekleyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rami sömürüyor zaten ios7 bide tweakler ile cihaz ne yapsın
  • o kadar kasmadık cihazı ama, tweak olarak bi toggles bide activator yüklü. Ne kadar kasabilir ki? ayrıca 7.1.1 ile çözülecek olan nedir onu anlamadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.