Şimdi Ara

iPhone 4 Model Numarasına Göre Sim Kilitli/Factory Unlock Listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
57.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    MC318LL/A – 16GB Siyah


    Bende ki cihaz ama sim free Avea kullanıyorum ve rahatlıkla güncelleyebiliyorum. Şuan 5.01 sürümünü kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pekitkan

    "Factory Unlocked" olan cihazlarda Jailbreak veya Apple'ın önermediği başka tür işlemler yapıldığında "Locked" hale dönüşmesi gibi birşey söz konusu olabilir mi? Yoksa "Factory Unlocked" cihaz ne olursa olsun "Locked" hale dönüşmez diyebilirmiyiz?

    Bir cihaz factory unlock ise o cihazın kilitlenme gibi bir ihtimali yoktur.
  • Merhaba benimkisinde model no MC603FD yazıyor listenizde göremedim. factory unlock işlemi yaptırmayı düşünüyorum model no nun sonunda LL olmadığı için amerika değil ve unlock olabilir diyebilirmiyiz ?
  • Arkadaşlar benim cihaz İngiltere(Kontratlı) MC603B dır sim kiliti açtırmak istiyorum ama hangi oparatorden ve ne kadara yapılıyor bilgi almak istiyorum bir arkadaşımızla iletisime geçtim 115 euro dedi çok dedi acaba kendimiz iletisime geçsek daha iyi olur mu anlayan varsa yardımcı olabilirler mi ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cofcof

    Merhaba benimkisinde model no MC603FD yazıyor listenizde göremedim. factory unlock işlemi yaptırmayı düşünüyorum model no nun sonunda LL olmadığı için amerika değil ve unlock olabilir diyebilirmiyiz ?

    arayın kontrol edelim 0533 205 50 92 ömer tekin
  • MD198LL/A dostum no sim free midir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpsel1972

    MD198LL/A dostum no sim free midir

    evet Amerika ve açılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCJUDAS -- 15 Haziran 2012; 22:05:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TCJUDAS

    quote:

    Orijinalden alıntı: cofcof

    Merhaba benimkisinde model no MC603FD yazıyor listenizde göremedim. factory unlock işlemi yaptırmayı düşünüyorum model no nun sonunda LL olmadığı için amerika değil ve unlock olabilir diyebilirmiyiz ?

    arayın kontrol edelim 0533 205 50 92 ömer tekin

    hocam makina iphone 4 isveçten geldi three sim karta kilitli. ne kadara mal olur açılması ?
  • arayın açılış süresini ve fiyatını kontrol edelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCJUDAS -- 30 Ocak 2012; 11:41:57 >
  • bulunsun
  • MC603DN unlocked olur mu yardim lutfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TCJUDAS

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadowfex

    hocam şimdi amerikadan aldığını söyleyen birisinden yarın iphone 4s 16gb satın alacağım, unlocked olduğunu söylüyor, unlocked olup olmadığını nasıl anlarım, bu listede kilitli olan modellerden değilse, kilitsizdir kesin diyebilir miyim? 1 hafta sonra falan pasaporta kaydedilecek, hat takarsam da çalıştırmaz sanıyorum şu an ? iphone geçen cuma günü alınmış.

    unlocked iphone a sim kartınızı taktığınızda şebeke gelir (cydia yüklü olmadan ve arada aparat olmadan)
    eğer şebekeyi görüyorsanız FU dur

    aşağıdaki linkten imei no su ile sorgulayabilirsiniz
    http://darkgsm.com/darkgsmserver/product.php?id_product=32



     iPhone 4 Model Numarasına Göre Sim Kilitli/Factory Unlock Listesi


    bu verdiginiz linki ne hikmetse kullanamadim. imei numarasini giriyorum, oradaki resimde baska bilgiler cikiyor. telefonum ingiltere`den alinmis ben ikinci el jailbreak li aldim. simlock var mi yok mu diye merak ediyorum, ayrica ilk mesajda verilen model listesinden kontrol ettigimde birinde kontratli birinde unlock yaziyor (İngiltere(Kontratlı) MC603B/A – 16GB Siyah). telefona restore atip guncellemelerini yapmak be jailbreak siz olarak kullanmak istiyorum. sorun olur mu?




  • elimde MC603FD model numaralı iphone 4 16 gb var ve simkilitli (ben isviçre olarak biliyorum ama emin değilim) hangi ülkeye ait olduğunu bilen ve sim kilidinin açılıp açılmadığını bilen varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 23 Şubat 2012; 20:42:17 >
  • İngiltere(Kontratlı)
    MC603B/A – 16GB Siyah

    diyor ama ben her türlü hatla kullanabiliyorum sorunsuz bir şekilde. yanlışlık var sanırım benim modelde? ayrıca ne unlock ne de başka bir şey yapmadım. jailbreak dahi yaptım yani.
  • Arkadaşlar anladığım kadarı ile "mc610ll 4s" model 32 gb iphone ABD-sim kilitli.Almanya'da arkadaş 2. el almış,orda kullandığı kartı takıp kullanıyormuş.Nasıl oluyor bu?Gevey ya da sim kilit kırma olayı var mı 4s'te?

    Düzeltme:Kusura bakmayın burası İ4 konusu imiş 4s diye okumuştum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal21 -- 2 Mart 2012; 19:15:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdal21

    Arkadaşlar anladığım kadarı ile "mc610ll 4s" model 32 gb iphone ABD-sim kilitli.Almanya'da arkadaş 2. el almış,orda kullandığı kartı takıp kullanıyormuş.Nasıl oluyor bu?Gevey ya da sim kilit kırma olayı var mı 4s'te?

    Düzeltme:Kusura bakmayın burası İ4 konusu imiş 4s diye okumuştum









    evet simfree hale getiririz iletişim bilgilerim imzada ve dükkanım bölümünde
  • elimde sim kilitli almanyadan alınmış iphone 4 16gb var bunun nasıl sim free hale getiririm bana ne kadar fiyat çıkarır bilgi olan cevap verirse sevinirim iyi forumalr
  • www.kilitsiz.com dan iphone sim kilitli mi değil mi öğrenebilirsiniz site 256 bit SSL ile şifrelenmiş tamamen güvenli anında apple dan sorguluyor iphone açılır mı açılmaz mı öğrenirsiniz
  • Merhaba arkadaslar iphone 4s konusunda iki haftadir cok sikinti cekiyorum..soyle aciklayayim 2011 kasimda londra da 3(tree) store adn 24 ay sozlesmeli iphone 4s aldim.surum : 5.1.1(9b206) operator : tree 12.0 model : md235b ..sonrada temmuz 4 2012 de ulkeyi terkettim ve son ay borcunu odemedim..turkiyeye gelince yeni sim kart aldim pasaporta islettim calismadi megersem anca geveyle calisirmis..onu taktirdik sonra iphone nun en cok kullandigim ozelligini kullanamaz hala geldim internet..cunku sanirim ingilterede kilitlemisler avea hattimi cok rahat msj ve arama yapmak icin kullaniyorum ama internetimi kullanamiyorum..cunku genel ayar ordan ag ayarlarina girdigimde hucresel veri agi secenegi cikmiyor ve bende apn ayarlarini giremiyorum ve kullanamiyorum ne zamanki sim i cikariyorum o zaman bu secenek cikiyo karsima ..o anda ayarini girsem bile sim i tekrar takinca bu secenek gidiyor..100 tl pasporta islettim 100 tl gevey e verdim 20 tl avea ya verdim 40 tl ole masraf yaptim simdide diolarki internete girmek istiosan sim free yapalim 250-300 tl ben ne anladim o zaman bu telefondan..bazi arkdaslar yazmis operatorunu ara 20-30 pound yatiriosun acilio ama bu gercekten mumkunmu cunku ayrica borcumda vardi son faturadan sonuc olarak isin icinden cikamadim..internetsiz iphone bir hic yardimlarinizi bekliyorum




  • bendede iphone 4s model e mc6062p var galiba ama bu i phone 4s aslında 4s değil anlamadım aradığımda cihaza china clon diyor ama arkasında 1487 yazıyor model olarak 2011 cıkıslı 64 gb seriye tabi olması lazım sonucda simlockmu değilmi bulamadım hatta kullandıgım telefonun i phone olduğundan şüphelenir oldum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.