Şimdi Ara

iPhone 4 navigasyon yerimi bulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 16 gb iphone 4 sahibiyim. Telefon ingiltereden gelme factory unlock 4.1 yüklü ve jb var. Pasaport kaydı olmadığı için geçen pazar kapandı anca ben ipod ve navigasyon olarak kullanıyordum ancak dünden beri ne tomtom ne de içindeki maps gps uydusuna bağlanamıyor. Yeriniz belirlenemedi şeklinde hata veriyor. Tomtom da aynı şekilde yetersiz gps sinyali diyor düne kadar böyle bir sorunum yoktu. Restore ettim maps i açtım yerimi buldu ancak 3-5 saniye sonra tekrar gittive bir kaç kere daha restore etmeme rağmen hala yeriniz belirlenemedi diyor. Jb olmadan da denedim gene bir işe yaramadı. Başına böyle bir şey gelen var mı?



  • benim 3gs dede oyle pasaport kaydı yok kapandı.
  • navigasyonun bulamaması telefon özelliği kullanılmadığı için mi yani? Benim telefonumun imei numarası banlandıktan sonra 1 hafta navigasyonu kullandım ben o arada neden bir şey olmadı peki? gps ayrı olarak gps uydularını kullanmıyor mu illaki hat olması mı gerekiyor?
  • Gps sinyalleri zayıf radyo dalgalarıdır kapalı alanda bağlanmaz ama yardımlı gps dediğimiz baz istasyonlarından yararlanarak da konum tespiti yapılıyor artık telefonlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 14 Kasım 2010; 20:40:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.