Şimdi Ara

İphone 4 Sarj Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 8 saat tam kapasite kullanabiliyorum tv,müzik,kamera,3g, wifi,ekran fulde benCe Cokta kotu degil
  • sağolun :) inş artar dahada performansı :) şuanda itunes tan mzk atıyorum. şarj gene doldu .D
  • Kıymetli Arkadaşlar şunlara dikkat edin. Pirizden şarzla PCden şarz arasında fark olur, Pirizden şarz ettiğinizde daha verimli ve tam şarz olur. PC den şarz da tam dolmaya bilir ve hatta pc den şarz telefondaki var olan enerji yi bir kısım boşaltabilir. En az haftada birkez telefonunuzu tam olarak enerjisini bitirin kapanana kadar yani ,sonra sında tam şarz edin,böylece bataryanızın ömrü uzamış olur. Arka planda çalışan program olmadığından emin olun,ekran parlaklık ayarlarını düşürün. Şarz meselesi göreceli birşeydir kullanıma göre değişebilir bunun kesin olarak bir standartı yok. Telefon çekim gücünde zorlanıyorsa ve 3G çekim gücünde zorlanıyorsa bu şarzı etkiler, hatta ortam ısısı bile şarzı etkileyen bir durumdur. Yeni kullanılmaya başlayan telefonların ilk günlerde şarz batarya performansları düşük olabilir, sonrasında şarz ve deşarz ola ola batarya normalleşmeye başlar... Bu yazdıklarımı telefonlarınızı kullanırken aklınıza getirin hemen endişeye kapılmayın.... Herkeze hayırlı olsun...




  • Bildiğim kadarıyla iPhone'nin bataryası tam bitince yada yarımken şarjda hiçbir fark olmuyor. Kullanılan pil teknolojisi öyle hatta belirli bir dolum sayısından sonra performansı düşüyor.
  • kullanım 49 dk
    bekleme 2 saat 45 dk
    öğlen 12 ye doğru şarjdan çektim şuan 95 e indi
  • Pil %37
    Bekleme 1gün 15 saat
    Kullanim 4saat 30 dakika
  • Daha çok kasarsınız siz bu ince hesaplarla
  • iphon telefon şarz ömrü yaklaşık 1000 dolumdur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnan-a

    iphon telefon şarz ömrü yaklaşık 1000 dolumdur...

    400 den sonra %80 ölüyormuş batarya galiba
  • kullanım 11 saat 20dk
    beklemede 1 gün 20 saat

    %24

    Bence muhteşem... Telefonu aldığımda tam şarj yaptım o kadar... Ve haliyle yeni olduğu için 24 saat elimde :)


     İphone 4 Sarj Problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dicklers -- 26 Eylül 2010; 21:04:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnan-a

    Kıymetli Arkadaşlar şunlara dikkat edin. Pirizden şarzla PCden şarz arasında fark olur, Pirizden şarz ettiğinizde daha verimli ve tam şarz olur. PC den şarz da tam dolmaya bilir ve hatta pc den şarz telefondaki var olan enerji yi bir kısım boşaltabilir. En az haftada birkez telefonunuzu tam olarak enerjisini bitirin kapanana kadar yani ,sonra sında tam şarz edin,böylece bataryanızın ömrü uzamış olur. Arka planda çalışan program olmadığından emin olun,ekran parlaklık ayarlarını düşürün. Şarz meselesi göreceli birşeydir kullanıma göre değişebilir bunun kesin olarak bir standartı yok. Telefon çekim gücünde zorlanıyorsa ve 3G çekim gücünde zorlanıyorsa bu şarzı etkiler, hatta ortam ısısı bile şarzı etkileyen bir durumdur. Yeni kullanılmaya başlayan telefonların ilk günlerde şarz batarya performansları düşük olabilir, sonrasında şarz ve deşarz ola ola batarya normalleşmeye başlar... Bu yazdıklarımı telefonlarınızı kullanırken aklınıza getirin hemen endişeye kapılmayın.... Herkeze hayırlı olsun...


    Öncelikle "şarj" denir, "şarz" değil, azıcık dikkat etseniz ölmezsiniz.

    Öncelikle, yukarıdakiler son derece yanlış bilgiler. iPhone'un içinde bulunan piller Lityum-iyon'dur (lithium-ion) ve akıllı pillerdendir. Yani kısa sürelerle tam boşalt-tam doldur yapmanıza gerek yoktur, aksine zararı vardır. En iyi performansı, yaklaşık yarısı boşaldığında (%50 civarlarında) şarj etmekle alabilirsiniz. Tam boşalt-tam doldur'u 3 ayda bir yapabilirsiniz, daha kısa sürelerle değil, tam boşaltmak dediğim şekilde Li-ion pillere zarar verir... Pilin tam performansına erişebilmesi de 8-10 şarjı bulmaktadır (yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş zaten).

    Detaylı bilgi:
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Lityum_iyon_pil
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery




  • 3gs Kullaniyordum Gece 11 Gibi Sarja Takarken Genelde %20 Kalirdi Suan İphone 4 Kullaniyorum Yeni Oldugu İcin Elimden Düsmüyor Devamli Kurcaliyorum Suan Sarj Durumu %70 Beni En Cok Sevindiren Bu Oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.