Şimdi Ara

iPHONE 4'üm geldi, bilgiye ihtiyacım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, ingilterede apple strore'dan iphone 4 aldırdım akrabama bu akşam geldi. Store'daki arkadaşlar sim kilidi olmadığını dünyanın her yerinde çalışabileceğini söylemişler. Şuan elimde micro sim kart olmadığı için deneyemiyorum tabi sim card tak aktive et gibi bir şey diyor. Micro sim kart alıp pasaport kaydını yaptırdığım zaman telefonum çalışacaktır dimi? Burada iphone uzmanı olmuş arkadaşlar ön bilgi almak istedim yarını bekleyip denerek öğreneceğim gerçi ama yine de sormak istiyorum. Bir sorun yaşarmıyım, atıyorum oyun yüklemek istediğimde lisanslı oyunmu alıp yüklemem gerekiyor yoksa forumlarda verilen oyunları yada uygulamaları yükleyebilirmiyim?

    Not: iphone hakkında en ufak bir bilgim yok, diğer açılmış konulara baktım ama aradığım cevapları bulamadım.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixici -- 14 Ocak 2011; 22:11:07 >



  • Sim kartın gelince sim kartı takıp itunesden aktif edersin telefonu, çalışır.

    Appstore dan lisanslı dediğin ücretsiz oyunları yüklersin.Ücretli oyunları ücretini ödeyip kredi kartından yüklersin telefona appstore dan.

    Para vermem forumdaki normalde paralı oyunları yükleyeceğim dersen telefonu JAİLBREAK denen kırma işlemini yapman gerekiyor.
    Ki o başlı başına bir konu
  • Biraz önce sim kart olmadan telefonu pc'ye bağladım itunes ile aktive etmeye çalıştı ama sim kartı tak diyor. sim kart takmadan önce bu işlemi yaptım için bir sorun yaşarmıyımi? Birde bu JAİLBREAK olayı crack uygulama ve oyun yükleme işine yarıyor galiba dimi, şuanki haliyle bu tarz şeyler yüklüyebilirmiyim?




  • Kardes ilk once sunu yap.
    Bosuna yarini beklemene gerek yok. Heyecan da vardir sende.
    Yarin micro sim kartini aldiginda mevcut sim kartin pasif olucak. Devredisi yani. İsine yaramayacak. O yuzden sana tavsiyem al eline bir makas ve sim kartini guzelce kes. Netten sablonunu bulabilirsin. Sonra da tak telefonuna bagla bilgisayara aktive et cihazi ve gule gule kullan.
  • İngiltereden alıdırgınıza göre cihaz simkilitsizdir.Yani pasaport kaydını yaptırıp direk kullanabilirsiniz.Bu arada isterseniz para verip oyun alırsınız isterseniz cihaza jailbreak yapıp ücretsiz yüklersiniz.Bu arada hayırlı olsun.
  • 2. Olarak ise. Telefinunu 3-5 gun JBsiz kullan biraz alis o arada da jb nasil yapilur, getirisi nedir? Goturusu var midir? Gibi sorulara cevap ara bu forumda. Sonra da jb yap telefonunu gonul rahatligiyla kullan. Jb konusunda sana yardimci olurum. Pm den ulasabilirsin. Ama dedigim gibi 3-5 gun telefonu bi tart olc bic. Sonra jb olaylarina girersin. Sana bir kardes tavsiyesi.
  • Arkadaşlar sağolun yardımlarınız için teşekkür ederim,

    Valla @kutri kardeş hakkten heyecan var olmazsa dediğin gibi yapmak geçiyor içimden de bide parçalarım diye korkuyorum yarın 1 e kadar çalışıyorum telefonum açık olmak zorunda :)

    @nıghtguardian kardeş sağol, galiba bu sürümler için jailbreak olayı yok anladığım kadarıyla
  • Hicbirsey olmaz bana guven. kestin baktin olmadi mi? Bir bant uzerine yapistir kestigin gibi o yine calisir. Yani parcalayarak kesme guzel kes. Ben en az 10-15 tane kestim. Hicbirinde sikinti yasamadim. Normal telde kullanacagim zaman o hali ile kucuk hali ile yani, telefondaki pinlere oturtuyorum ve calisiyor. Ama yapamam diyorsan kesin, o zaman bekle yarina kadar. Ama ben hayatta dayanamazdim yani.
  • Bu arada butun surumler icin jb var. Su anda jb siz hicbir surum yok. Sadece tethered jb. O da sikinti degil. Sonuc olarak jb siz hicbir surum yok.
  • kardeş, valla gazı verdin bana :) söktüm sim kartı felan ama iphone'un sim yuvasına göre kesmek zor hakkaten youtube de video felan var kağıda basıp ona göre kesip biçiyor ama kahretsin bende de kartuşlar bitti göz karası kesip tutturmam imkansız gibi geliyor bana dikkatli baktıkça
  • tam olarak aldıgın fiyatı yazabilirmisin? birde vergi iadesi aldınmı?
  • yahu ben göz kararı kestim kartı cetvele videoya gerek yok zaten ortadaki metal dısında heryeri kesiyon kes gitsin sorun degil calısıyor. dert etmeee bende yetenekli sayılmam ama sorunsuzca kestim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.