Şimdi Ara

Iphone 4 unlock yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Elime yurtdışından gelmiş bir Iphone 4 geldi. Fakat sim kilitli. Araştırınca jb yapıp sn0wbreeze ile sonrasında ultrasn0w ile unlock yapabildiğimi öğrendim.
    IOS versiyonum 5.1.1 BB versiyonum 4.12.09

    Şimdi ben sn0wbreeze ile custom firmware için ipsw oluşturacağım fakat versiyonum 5.1.1 olduğundan 5.1.1 indirip mi oluşturacağım yoksa 6.1.3 ü indirip direk restore mi edeceğim versiyonun yükselmesi için? 5.1.1 indirip custom fw yaparsam versiyonum yükselmemiş olur ve ultrasn0w 1.2.8 de 6.1 istiyor. Tam olarak yapmam gerekenleri cevaplarsanız sevinirim bir türlü çıkamadım işin içinden.



  • Modem firmware(basbeand) 4.12.09 demissin sn0wbreeze ile o basebandi unlock etme sansin yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmssmm

    Modem firmware(basbeand) 4.12.09 demissin sn0wbreeze ile o basebandi unlock etme sansin yok

    Yani hiçbir şekilde bu telefonu unlock edemez miyim?
  • Kilitli oldugu operatoru ogrenip unlock ucretini odersin kilidi kaldirtirsin. Diger turlu jb ile yada gevey ile unlock etme sansin yok. İpod gibi kullanirim diyosan jb ile aktivasyon ekranini gecersin kullanirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmssmm

    Kilitli oldugu operatoru ogrenip unlock ucretini odersin kilidi kaldirtirsin. Diger turlu jb ile yada gevey ile unlock etme sansin yok. İpod gibi kullanirim diyosan jb ile aktivasyon ekranini gecersin kullanirsin.

    Peki ipod gibi kullansam şuan 5.1.1 versiyonunda fakat ben 5.1.1in jb yapılmış halini değilde 6.1.3ün jbli halini kullanmak istersem nasıl olur bu?
  • İphone 4'te istedigin surumu yukleme sansin var fakat daha onceden yuklemek istedigin surumun shsh kaydinin alinmis olmasi lazim. Tinyumbrella kullanarak hangi surumlere kaydinin oldugunu ogrenebilirsin. Eger 6.1.3 te shsh kaydi varsa netten 6.1.3 ipsw indirip sn0wbreeze yada redsn0w vs kullanarak aktivasyonlu custom ipsw hazirlayip cihaza yuklersin. Forumda detayli anlatimlar var eger bulamazsan googledan aratir bulursun. Anlatimlari takip et cok zorlanmazsin zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmssmm

    İphone 4'te istedigin surumu yukleme sansin var fakat daha onceden yuklemek istedigin surumun shsh kaydinin alinmis olmasi lazim. Tinyumbrella kullanarak hangi surumlere kaydinin oldugunu ogrenebilirsin. Eger 6.1.3 te shsh kaydi varsa netten 6.1.3 ipsw indirip sn0wbreeze yada redsn0w vs kullanarak aktivasyonlu custom ipsw hazirlayip cihaza yuklersin. Forumda detayli anlatimlar var eger bulamazsan googledan aratir bulursun. Anlatimlari takip et cok zorlanmazsin zaten.

    Anladım çok teşekkür ederim. Kusura bakma çok soru sordum senide yordum ama son bir sorum olacak. Madem ben ipod olarak kullanacağım cihazı jb yapmasam direk normal olarak itunes üzerinden 7.1e güncellesem ve app storedaki her şeyi kullanabilir miyim? Yani normal olarak güncelleyip cihazı ipod gibi kullanma şansım varmı güncellemeye izin verirmi itunes?




  • Cihaz kilitli oldugu icin aktivasyon ekranini gecemezsin telefonu actiginda ilk kurulum asamasinda kalirsin menuye dahi giremezsin. Suan nasil kullaniyosun telefonu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmssmm

    Cihaz kilitli oldugu icin aktivasyon ekranini gecemezsin telefonu actiginda ilk kurulum asamasinda kalirsin menuye dahi giremezsin. Suan nasil kullaniyosun telefonu?

    Telefona restorede yaptım daha önce menüye fln girebiliyorum gayet rahatlıkla hiçbir sorunum yok menüde geziniyorum app store bile girebiliyorum bir aktivasyon sormuyor ki. Sadece sim kilidini açınca servis yok diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmie -- 6 Haziran 2014; 23:53:26 >
  • Hangi surumu yukledin restore yaptiginda? Yani son surumden eski bi surum yukleyip jb yaptiysan aktivasyonu gecmis olabilirsin. Ama cihaz kilitliyse jb olmadan aktivasyonu gecemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmssmm

    Hangi surumu yukledin restore yaptiginda? Yani son surumden eski bi surum yukleyip jb yaptiysan aktivasyonu gecmis olabilirsin. Ama cihaz kilitliyse jb olmadan aktivasyonu gecemezsin.

    başka sürüm yüklemedim sadece format atılsın her şey sıfırlansın misali restore ettim yine sürüm 5.1.1 de kaldı. Hiçbir aktivasyon işlemi sormadı. Sadece sim kartı takınca pin soruyor giriyorum ve servis yok diyor sürüm ilk hali gibi.
  • Pode haver muitas maneiras de obter o código de desbloqueio. Se o seu período de contrato é completa, você pode pedir a sua operadora de celular para o código de desbloqueio. Mas, eles fazem isso muito difícil para você para obter o código. Em ordewr para desbloquear o celular sem vão, eu segui as instruções aquihttp://www.mobileunlockguide.com/ então eu tenho o código de desbloqueio aqui Você também pode visitarhttp://www.theunlockarena.com/apple-iphone-4 / rs13wp9 / & desbloqueado meu celular. em contato com eles e tive meu código de desbloqueio e meu telefone foi unlocked.has um quase perfeito com o Google Checkout e eles foram altamente recomendado nos fóruns de telefone celular.,
    Espero que isso ajude.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.