Şimdi Ara

iPhone 4 Uygulama Güncelleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonuma jailbreak yapmadan önce AppStore'da hepsini güncelle dediğim zaman ilgili programı hangi kullanıcı adı ile indirdiysem onu girmem isteniyordu.(Evet birkaç farklı kullanıcı hesabı kullandım.) Jailbreak'ten sonra Installous ile indirdiğim programlar hariç diğer programları AppStore'dan güncelle dediğim zaman sadece TEK bir kullanıcı adı soruyor(alfabetik olarak 1. olanı) dolayısıyla o kullanıcı adı ile indirmediğim uygulamalarda satın almamışsınız(yani bu kullanıcı adıyla bu programı indirmemişsiniz ayrıca belki de program artık paralı) satın almak istermisiniz şeklinde bir soru yöneltiyor ve tabii hiç bir şekilde o programı indiremiyorum. Anca bazı data bulundurmayan(oyunlar gibi aşama katetmediğim/ilerlemediğim) programları silip tekrar ilgili kullanıcı adıyla yükledim (mesela facebook diyelim) daha sonra o uygulamanın güncellemesi çıkınca aynı problem devam etti. Bu sırada tek tek de denedim her birini sonuç aynı. Düzelir mi? Düzelirse nasıl düzelir bir fikri olan var mı?







  • Normal alfabetik olarak gelen ilk uyeliginizle girip sonra app storedan çıkış yapıp güncellemenin geldiği uygulamayı indirdiğiniz üyelikle girip denediniz mi ?
  • Evet. Denemediğim yol kalmadı... Şimdi de manuel olarak uygulamayı iTunes'tan son sürümünü indirip iTools ile tek tek üstüne kuruyorum o şekilde oluyor ancak... Ama dediğim problem çözülseydi çok iyi olurdu tabi. Bu şekilde zaman kaybı...
  • Benzer sorun bende de var. Aynen alfabetik sırada önce geleni soruyor.

    Ben çözüm olarak toplu olarak itunes'den pazar günleri güncelliyorum. Ortalama haftada 20 uygulama oluyor. 2 hesabım var. iTunes uygulamasında güncelleme sorunu olmuyor. Her hesap kendininkileri güncelliyor.

    Bu arada geçen Cydia'dan bir uygulama yükledim. İsmi "Account Changer" . Deneme şansım olmadı. Fakat belki bu sorunu da çözüyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 19 Mart 2012; 21:03:54 >
  • arkadaşlar bu sorun bende de var şuan app store de 30 tane update gözüküyor. hiç birini güncelleyemiyorum. güncelle dediğim de satın al falan diye birşey çıkıyor. telefon jb li 5.0.1 yüklü . itunes falan yazmıssınız biraz kurcaladım ama halledemedim :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.