Şimdi Ara

iPhone 4S almayı düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iPhone 4s'ime kavuştum, korka korka sim kartımı kestim ama becerdim Allahtan

    Şimdilik ilk izlenimler harika gidiyor hayırlısı bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 23 Nisan 2012; 16:31:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Liberté

    1 yıldan fazla Samsung Galaxy S kullandıktan sonra (üstelik karşılaştırma videolarında hemen her alanda iPhone'dan daha üstün ve hızlı olarak gördüğüm için tercih etmeme rağmen) gidip iPhone 4S aldım ve Galaxy'i kullandığım günlere lanet ederek, paramı heba ettiğime yanarak, bugüne kadar kafamın nerede olduğuna şaşırarak kullanmaya başladım. Bu saatten sonra kesinlikle anladım ki artık iPhone'dan başka, hatta OS işlemcili olan cihazlardan başka pek cihaz kullanamam. Öyle yorulmuşum ki dakika başı RAM boşaltıp sonra 1-2 dakika telefonun kendisine gelmesini beklemekten, RAM boşaltınca telefonun kasıla kasıla kitlenmesinden, arka plandan elli tane benden gizli program çalıştırmasından, beş dakikada bir periyodik olarak gizli programları tek tek kapatmaya uğraşmaktan, kocaman telefonu tutmaya çalışmaktan... Bir kere hemen her şeyi Apple çakması olan bir işletim sistemi kullanan telefon kullandığım için utandım. iPhone'daki simgeler, arayüz, geçişler, uygulamaların vs. yanında Android'deki her şey çok ucuz ve işporta tarzı görünüyor. App Store'dan Android'e uyarlanıp alınmadan orjinal olarak Android geliştiricilerinin ürettiği doğru düzgün başarılı bir uygulama bir oyun yok. App Store'da ne tuttuysa Android'e de uyarladılar sadece. Belki de benim beceriksizliğimdir bilemiyorum ancak o kadar uğraşmama rağmen Android Market'e ulaşamadım (Turkcell logosu çıkanlardandı, HBden almıştım). Samsung hardware olarak şüphesiz en iyi telefonu üretiyor, ama Windows tabanlı Android işin içine girince batırıyor. Samsung Galaxy S3 eğer iOS sistemini kullanacak olsaydı, bu gezegendeki en iyi telefon bu olurdu.

    iPhone'u alırken çok düşündüm Galaxy S2 mi alsam, S3ü mü beklesem yoksa gidip iPhone mu alsam diye.

    Sonuç olarak, iyi ki iPhone almışım diyorum ve bir daha kesinlikle başka bir telefon kullanmayacağımı biliyorum. Windows kullandığım bilgisayarımı da birkaç aya elden çıkarıp bir Macbook alıyorum.

    Edit: Arada Call of Duty PES vs. oynamak için bilgisayarımı bir kenarda tutabilirim

    Hocam öncelikle yazınız için teşekkürler, valla bir açıdan tercüman olmuşsunuz bana.

    Sürekli task manager ile açık uygulamaları kapat, bir süre sonra illallah dedirtiyordu. LG task manager koymayı akıl etmemişti daha kötüsü, marketten uyduruk uygulamalarla idare ediyorum.

    Kapatmayınca yüzde 50 gibi bir şarjı 2 saatte harcıyordu bazen. Sonra koş priz peşine..

    Kaç defa marketten indirdiğim uygulamaların açılmadığına şahit oldum, madem benim telefonuma uyumsuz niye uyumlu diye gösteriyorsun be google ?

    Şimdi 4S im ve ben çok mutluyum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 23 Nisan 2012; 16:36:16 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.