Şimdi Ara

İphone 4s pasaporta kayıtlı sim kilitli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.iphone 4s aldım telefonun pasaporta kayıtlı olduğu ama sim kilitli olduğunu söylediler.telefon kargoyla elime geçecek.illaki jailbreak mi yapmam gerek yoksa yasal bir şekilde açtırmanın bir yolu var mı?



  • Jailbreak senin çözümün değil. Hangi üloke ve operatorden alındıysa FACTORY UNLOCK yaptıracaksın veya gevey kullanacaksın.

    Farzı misal fransa ORANGE ise 300 TL civarı. ATT amerika ise 120 TL civarı gibi rakamlar.. Önce hangi ülke ve operator oldugunu ogren..
  • gevey için jb gerekmiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QoS

    gevey için jb gerekmiyor mu?

    gerekmiyor.

    Unlock : sim kilitli telefonlarin kullanıma açılabilmesi için gerekli olan işlem.
    Jailbreak : Telefonun mevcut olan bazı kısıtlamarını kaldırmak için yapılır. Jailbreak işlemi yapıldıktan sonra kendi içinde unlock mevcuttur fakat eski sürüm ve basebandlerde çalışır. misal benim telefonum sim free ve unlock ihtiyacı yok. jailbreak sonrası unlock olan kaynağı sildim.

    uzun lafın kısası jailbreak ve unlock ayrıdır.
  • bence hiç bulaşma simkilitli telefona ha cok ucuza alırsın simkilidini actırırsın 200 300e değerinin altına gelir birşey diyemem. ilerde de büyük ihtimmal kayıt sorunu yasıcaksın tanıdık yerden almıyorsan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainbar

    bence hiç bulaşma simkilitli telefona ha cok ucuza alırsın simkilidini actırırsın 200 300e değerinin altına gelir birşey diyemem. ilerde de büyük ihtimmal kayıt sorunu yasıcaksın tanıdık yerden almıyorsan.

    Kayıt sorunu derken?biraz acar mısınız ? Ben internetten aldım pasaport kayıtlı diye sorgulama da yolcu beraberi gelen yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.