Şimdi Ara

İphone 4s ses sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
22.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iphone 4s sahibiyim ve aldigim ilk gunden beri ses sorunu yasiyordum, taaaa ki bugune kadar, aldigim gun dogal olarak bir ekran koruyucu satin almistim, baloncuklar filan olustu diye dun sokup attim ve bilkomdan yeni bir tane satin aldim, henuz takmadim ekran koryyucuyu ama birsey farkettim, ekran koruyucuyu cikarttigim gunden beri telefondaki ses gelmeme sorunu, otomatik hoparlor acilma sorunu ve bluetooth kulaklik sorunu cozuldu, yaklasik 36 saattir ekran koruyucu olmadan kullaniyorum, gun icerisinde de cok arama yapmama ragmen bir kere bile ses sorunu yasamadim, ben ekran koruyucuya bagladim sebebini, takdir sizin, ilk aldigim ekran koruyucu 3 tl lik ve oldukca kalin bir malzemeden yapilmis jelatindi
    iPhone'umdan gönderildi
  • ses gelme sorunu jelatin ile ilgili olabilir ama kulaklık ile ilgili sorunun jelatin ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dartacer

    Merhaba

    İPhone 4s kullanıyorum kısa bir süredir. İlk aldığımdan beri bazen aramalarda ses gelmiyor, dışarı ses hoparlörünü açınca düzeliyor. Yani dışarı ses verip tekrar mikrofona dönünce. Sizce neden böyle yapar, çözümü nedir?

    bende de aynı sorun var arkadaşım. acaba sen çözüm bulabildinmi. kronik bişemi acaba bu?
  • ben amerikadan aldım. 1 ay olmadı ama aldığımdan beri bu ses sorunu var. bu bilgiyi vermemin amacı. amerika ingiltere ile ilgili istatisitğinizde yardımcı olması açısından.
  • thailand alınan 4s telefonda da aynı sorun var 64 gb, bir türlü çözebilmiş değilim, benim sıkıntıım hoprlere geçip tekrar kapadığımda da düzelmiyor. fakat telsiz gibi azınızı mikrofona dayadığınızda ses gidiyor. skype viber cok temiz çalışıyor. ben yazılımla düzeleceğini düşünoyrum. onun içinde pek servise götürme taraftarı değilim
  • bugun udid kaydımı yaptım ve soylendiği gibi 5.1 beta 3 guncellemesini kurdum. ne yazık ki sorunum devam ediyor. mikrofonu ağzınızın içine sokmanız lazım ki ses tam gitsin.bu arada fark ettim ki hoparlörü açtığımda ses tam gidiyor skype ve viber den de tam gidiyor nedeni kulaklık girişinde de bir adet mikrofon olması.

    artık sorunun donanımsal olduğunu düşünoyorum.
  • aynı sorunu bende yasıyorum .sorunu nasıl çözdüğünü detaylı anlatırsan çok sevinirim
  • Aynı sorunları yasıyorum. Aradiginda hoparlöru acip kapatinca karsi da ki sesi duyardim.Bu aralarda hoparlör kapalı olduğu halde ses hoparlör sen geliyor.. İki gündür de ilk aramada ne benim sesim karşıya gidiyor ne de karsının ki bana geliyor oysaki arama devam ediyor. Umarım yeni yazılım ile bu sorun biter.
  • Ses sorunuyla alakalı enteresan bir durum keşfettim.Emin olmak için uzun zamandır deniyorum.Şöyleki;

    Arayacağım kişi rehberde kayıtlıysa ve ben rehberden seçipte arama yaparsam hiç ses sorunu olmuyor.Yüzlerce kez denedim ses sorunu hiç olmadı.
    Ama son aramalar listesinden bi numarayı ararsam her 3-4 aramadan birinde ya benim sesim gitmiyor ya karşı taraftan hiç ses alamıyorum.
    Bunlar sorunun yazılımsal olduğu ihtimalini kuvvetlendiriyor.Birde 3g açıkken sorun daha fazla yaşanıyor.
  • Arkadaslar bende Amerika'dan iPhone 4s aldım ilk 2-3hafta bir sorun yoktu fakat şimdi yaklaşık 2 haftadır ses problemi yasıyorum aramalarda bir sıkıntı yok ses gayet iyi fakat video izlediğimde yasa müzik açtığımda sesi hoparlörden vermiyor kulaklık taktiğim zaman sorun düzeliyor bu kadar problemli olacağını bilseydim HTC alırdım
  • Bu illet hastalık benim telefonumda da var.Sanırım kimse çözümünü bulamamış.Servise 2 kez götürdüm,yeni nesil sim kartı aldım ama çözümünü malesef bulamadım.Servis yeni yazılımla sorunun hallolacağını söyledi ama görecez bakalım.Gerçi bazı arkadaşlar bahsetmiş ama bende tekrarlayayım.Tesadüfen bulduğum yöntem.Arama yaptığımda hoparlör sekmesine iki kez tıklamak oluyor.Böylelikle sorun o arama için çözüme ulaşıyor ama o kadar para verip niye fazladan iki tık yapalım değil mi???
  • Telefonunuzda donanımsal bir problem yoksa Çözüm; 4S telefonu DFU moda alıp kurtarma modunda itunes den yazılımı tekrar geri yüklemektir. Yalnız bu uzun süren güncelleme işlemidir. Yazılım appelden download edilip telefona yükleniyor.(şuandaki güncel sürüm 5.0.1 dir) Sorununuz hala devam ediyorsa bilinki telefonunuz bulunduğunuz yerde çekmiyordur. Ekranda anten full göstersede çekmeyebiliyor. Çeken bir yerden tekrar arama yapın göreceksinizki telefonda ses problemi kalmamış.. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carixma06 -- 21 Şubat 2012; 17:49:03 >
  • Yazılımsal bir arıza, teknik olması mantıklı değil çünkü ama 5.1 yazılım ile sorun gideriliyor, beta yazılım ile denemiştim sorun çözülmüştü, tavsiyeem biraz sabırlı olmanız 5.1 için muhtemelen martın 2. haftası çıkar
  • Arkadaşlar bendede sizin bahsettiğiniz ses sorunu vardı. Ben telefonu servise gönderdim telefonu yenisi ile değiştirdiler. Kesinlikle donanımsal bi sorun. Şayet telefonunuz garantili değilse elinizde patladı demetir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmrsan

    Arkadaşlar bendede sizin bahsettiğiniz ses sorunu vardı. Ben telefonu servise gönderdim telefonu yenisi ile değiştirdiler. Kesinlikle donanımsal bi sorun. Şayet telefonunuz garantili değilse elinizde patladı demetir.

    Evet arkadaş çok zeki, biliyor. Konuyu kapatalım yahu arkadaş bilgiyi yüklemiş foruma
  • bu sorun kesinlikle yazılımsal. boşuna stres yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmrsan

    Arkadaşlar bendede sizin bahsettiğiniz ses sorunu vardı. Ben telefonu servise gönderdim telefonu yenisi ile değiştirdiler. Kesinlikle donanımsal bi sorun. Şayet telefonunuz garantili değilse elinizde patladı demetir.

    Size ne demelerini bekliyordunuz
    Sorun yazimsal bi kac ay bekleyin yeni yazilim cikinca duzelir demelerini mi? sonucta yazimsal veya donanimsal illaki o telefonu degistirmek zorundalar.
  • 25 Şubat 2012 tarihinde Metro marketten 1 adet iPhone 4s 16GB siyah ürününü aldım. ilk kullanmadan itibaren arama yaptığımda karşıya ses gitmiyordu ve aynı şekilde bana da ses gelmiyordu. Aramayı sonlandırıp tekrar arama yaptığımda ise bu sefer normal bir şekilde arama ve görüşme gerçekleşiyordu. Yani 10 aramadan 5 inde bu sorunu yaşıyordum. 27 Şubat 2012 tarihinde cihazı Metro markete geri götürdüm ve arızayı izah ettim. Fakat "Bu ürünü bizim test etme veya arızasını belirleme yetkimiz yok. Bu nedenle cihazı garantiye göndermek zorundayız" diyerek. 2 günlük cihazımı bire bir değişim yapmayıp servise yolladılar. 8 iş günü içerisinde ürünü geri iade etme hakkım var diye biliyorum ama yapmadılar. Bekleyip görecez servisten ne haber gelecek?
  • aynı sorunu bende yaşıyorum.1 haftalık cihaz fabrika ayarlarına geri yükledim 5.0.1 ancak sorun devam ediyor.distirbütör garantili cihaz aldıgım yer getirin bakalım sorun varsa değiştirirz dedi..farklı bir apple servisini aradım görüştügüm kişi donanımsal sorun dedi..ilginç bu kadar cihazın sorunlu olabilecegi mantıklı gelmiyor.daha çok yazılımsal gibi ama bakalım ne olacak yarın :) acaba turkcell weya genpa cihazlarında da bu sorun varmı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiii77 -- 7 Mart 2012; 16:13:45 >
  • arkadaşlar apple yazilim yayinladı içerigi asagida.ben kurdum simdilik bi sıkıntı yok ama geri yuklemede de yarım gün sorunsuz çalışmıştı..umarım tekrarlamaz ayrıca başlık olarak wermişler yaşadıgımız sorunu

    Japanese language support for Siri (availability may be limited during initial rollout)
    Photos can now be deleted from Photo Stream
    Camera shortcut now always visible on Lock Screen for iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS and iPod touch (4th generation)
    Camera face detection now highlights all detected faces
    Redesigned Camera app for iPad
    Genius Mixes and Genius playlists for iTunes Match subscribers
    Audio for TV shows and movies on iPad optimized to sound louder and clearer
    Podcast controls for playback speed and a 30 second rewind for iPad
    Updated AT&T network indicator
    Addresses bugs affecting battery life
    Fixes an issue that occasionally caused audio to drop for outgoing calls




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.