Şimdi Ara

iphone 4s yardım arkdaslar lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonu daha yeni aldim babama daha öncede ben kullanmıstım telefonu telefoncuda actık her ıyı calıstı

    daha sonra eve geldık hat yok dıye gözuktu sonra telefonu sıfırladım actım aktıvasyon yapmadı sim kilidini sormadı kaldı öyle sonra itunese bagladım yazlım guncellemesı var dedı guncelle dedım yarıda kaldı sımdı kapatıyorum acıyorum iitunese bagla ısaretı cıkıyor hep baglıyorum iphone kurtarma modunda algılandı dıyor gerı yukelme dıyorum ama yarıda hata verıyor ne yapmam gerek daha 10 saat lik cıhaz aldıgım yere gotursem servıse verelım dıyecek ne yapmalıyım ?
     iphone 4s yardım arkdaslar lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokko3418 -- 31 Ocak 2014; 0:46:51 >







  • Oncelikle gecmis olsun. Farkli bi durum, itunes penceresinde cihaz recovery veya dfu modunda olsa bile cihazin seri numarasinin gozukmesi gerekirdi. İnternetinizle ilgili herhangi bir problemden dolayi yazilim yuklemesini yarida kesmis olma ihtimali var.
    Bu durumla ilgili olarak, itunes programini bilgisayarinizdan kaldirip sistem dosyalarinida silip tekrar yukleyip denemenizi tavsiye edebilirim.
    Eger tekrar islemi tamamlamazsa burada arkadaslarla yardimci olmaya calisiriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica apple in sitesinden ulastigim bilgiye gore aldiginiz hata kodu donanimsal olanilecegi yonde.
    Donanım sorunlarını kontrol edin
    iOS aygıtınızı geri yüklemeyi, çalıştığını bildiğiniz bir kabloya, bilgisayara ve ağa bağlayarak iki defa daha deneyin. Ayrıca güvenlik yazılımınızın ve ayarlarınızın aygıtınızla güncelleme sunucuları arasında iletişime izin verdiğini de onaylayın. Güncelleme veya geri yükleme sırasında uyarıyı görmeye devam ediyorsanız Apple destek bölümüne ulaşın.

    Sık karşılaşılan hatalar: 1, 10-47, 1002, 1011, 1012, 1014, 1000-1020.
    Ayrica bilgisayarinizda kurulu olan bazi virus koruma programlari yuksek kapasiteli dosyalari indirmemize izin vermiyor. Virus koruma programlarini devre disi birakmanizi oneririm. Eger tum bu mudahaleleri karsi cihaziniz acilmamakta israr ediyorsa aldiginiz yere goturun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun, elle dfu moduna alip daha once itunesu kullanilmamis bir bilgisayarda deneyin, verdigi hata kodlarini bizimle paylasin ve cozum arayalim. Ama bence donanimsal. Telefonun sifir olduguna emin misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaz sıfır adam yanımda açtı kutusunu o zaman iTunes tekrar silip kurayim bakalım aldigim yere versem ne der ama ilk aldığımda hattı bi kaç kere görmedi cihaz telefonu açıp kapattım düzeldi Sonra güncellemeggelmiş dedi telde yükle dedim indirdi açıldı kapandı bu ekrandaki işareti bermeye devam etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.