Şimdi Ara

İphone 5 çizik giderici (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
4
Favori
52.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı durum benimde basıma geldi, hemde telefonu aldığım ilk günü :))

    Telefonu aldım ve o günün akşamı, arkadaşla beraber alkol aldık bayağı bir demlendik. O sıra ben dışarı hava almaya çıktım ve sonra arkadaşı da çağırmak icin telefonu elime aldım aradım, konuşma bittikten sonra cebime koyacaktım ki elimden kaydı ve sert bir sekilde yere düşerken ayağımla tutmaya çalıştım ve düşüşü biraz daha azalttım ama is isten geçmişti ve telefonu bir sure kaldırmak istemedim sonra telefonu aldım ve sol üst köşesi derin çizikler ile çizilmişti.

    Daha sonra kamera sıkıntısı yaşadım ama bu sorun düşme ile alakalı degildi, bazı iPhone 5 modellerinde bu sorun mevcut, özellikle beyazlar da. Fotograf çekerken pembe çizgiler çıkıyor ekrana ve bu yüzden garantiye gönderdim, garantinin bana geri dönüşü ise telefonunuz düşme sonucu darbe almıştır ve garanti dışı kalmıştır, degisim ücreti olarak 1270 lira istediler. Ben ne icin verdim adamlar bana ne dediler. Ve telefonumu garanti dışı bıraktılar. Kısaca siz, siz olun mobiltel garantili cihaz almayın, servis anlayışları ve ilgileri sıfır yetersiz ve berbat. Müşteri memnuniyeti denilen bir sey yok.

    Neyse konuyu çok uzattım , gecmis olsun arkadasım sorununu çözersin inşallah

    Kamera sorunu :
     İphone 5 çizik giderici


    Telefon düştügünde, garanti dışı kalmasına sebebiyet veren göçükler :
     İphone 5 çizik giderici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 19 Haziran 2013; 22:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • internette yaptığım araştırma şu iki ürün asit bazlı aliminyum sıyrıkları kapatan silah boyası.iphone 5 için iyi sonuç verdiği iddia edilmiş.

    Birchwood Casey SUPER BLACK Blue Touch Up Pen

    flat black
    glosy black

    alıcaksınız deniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iphone 4 kadar saglam bir telefon görmedim hocam... 2,5 sene oldu telefon da tek çizik olmazmı arkadaş,,, arada bir silip temizliyorum valla kutusu olsa sıfır diye satarım o derece....ama iphone 5 çok çabuk yıpranan bir kasa ile geldi.. keşke iphone 4 kasa malzemesi ile hiç oynamasalardı 5 i öyle çıkarsalardı...nede olsa sadece boyu uzadı başka bir degişim yok... birde telefon çizilecek diye hayatı kendime kahredemem valla..yemişim telefonu usta varsın çizilsin,sıkmayın canınızı bu kadar...siz telefonu kullanın telefon sizi degil...gerçi ben yapmadım mı bende htc mi ilk aldıgımda çizilecek diye aklım çıkıyordu ,allah kimseye başka dert vermesin emin olun bunlar boş iş ben onu anladım,zaten bir çizige kahrolacaksam o telefon bana fazla ben onu anladım...özenin,temiz kullanmaya gayret edin,kılıf takın ama kafaya bu kadar takmayın degmez...saygılar...
  • dostum merhaba ciZik problemini hallettinmi ip5 teki yardımcı olursan çık sevinirim rahatsız ettim kusura bakma iyi geceler iyi bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah boyasini kullanan oldu mu :)
    Kiyi kose servislerde bunu kullanan varsa goturelim, ufak siyrik icin koca tup boya almak ekonomik olmayabilir.

    rayban gozluk tamiri yaptirdigim yerde kaynak noktasina siyah bi kaplama yapmisti cok uzun sure idare etmisti aklinizda olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bi kaç gün önce aldım telefonu bugün masaya sürttüm yanlışlıkla ve telefonun ahizenin üst kısmında çok ince ufak aliminyum çizik oluştu bunu orijinalliği bozulmicak şekilde giderilebilirmi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koruyucu almazsanız böyle olur. 5-10 liraya gayet güzel görünen kaplar var. Birde ekran koruyucu al, tam olsun. Şortlarımın cepleri küçük olduğundan cihazım sık sık yere düşüyor ama hiç tedirgin olmuyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim iphone 5 de bugun düşdü hemde baya yüksekden parkeye çakıldı en az 2.5 metre diyelim, ve koruma kabı sayesinde 0 sorunla atlatdık, tabi kronik çizilmeler yani scuffgate denen olaydan herkez gibi bende müzdaribim, çözebilen varmı acaba.
  • 11 ay olmuş şu konuyu açalı daha dün gibi :) Çiziklerin giderilmesi gibi bir durum söz konusu değil arkadaşlar ne yaparsanız yapın tekrar açılıyor boya atması yaşanan kısımlar.Şu konuyu açtıktan 1 hafta sonra bu şekil de satıp beyaz aldım ve keşke direkt beyaz alsaymışım dedim 11 aydır kullanıyorum üzerinde hiç bir koruyucu olmamasına rağmen ilk gün ki gibi.
  • Babada lazım varnı önerisi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasanın etrafını komple zımparalasak en kalıcı çözüm olur hemde şekil durur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teginkurt

    http://www.ebay.com/itm/Birchwood-Casey-Gun-Finishing-Super-Black-Instant-Touch-Up-Pen-Flat-NEW-15102-/261311036477?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cd759fc3d şu kalemi öneriyor herkes ve 3M zımpara kağıdı ile komple zımparalamak burda da biri aşamaları anlatmış ve son halini göstermiş

    http://www.jailbreakmatrix.com/howto/how-to-fix-your-iphone-5s-chipped-bezel-for-under-10

    Yapan arkadaş tamamen temizlemiş.Hatta yorumlardan birinde cnc ile düzeltip cila atan da var :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilk_ze


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilk_ze

    Siyahtaki bu sorun nedeniyle beyaz iphone 5 aldim

    Siyah çizikleri çok gösteriyormuş,beyaz az gösteriyormuş LAF.

    Siyah Yada beyaz eğer telefonun çizildiyse ,hasar gördüyse ,

    Senin farkında olduğun bu çizikleri veya hasarı,

    siyahta çok ,beyaz da az görsen ne olur ,görmesen ne olur.

    Çizildiyse hasar gördüyse ,içinde çız etmiştir ama Kendin farkındasın işte,çizilmiş hasar görmüş.

    Biliyorsun işte çizilmiş ,istersen çizildikten sonra ,o çizikleri görmemek için kılıf kullan sonuç değişmez.

    Çizildiği gerçeği az görünsede çok görünsede hafızanda,telefonu her eline aldığında çiziği görmesende ,aslında görüyorsun.Neyi kimden saklıyorsun?

    Kusura bakmada beyaz iphoneda cihazin yan kisimlari boya degil, aleminyum ve boya olmadigi icinde asinip soyulucak bir yeri yok.

    Hocam bende i5 var beyaz aldigimdan beri kilifla kullaniyorum. Saglam sert kilif degil yumusak silikon kilif. Hic yere dusurmemistim sag alt kosesinde kuf gibi renk ve yuzeysel ezik olustu daha aldiktan iki gun sonra. iPhone un bukadar dandik kasa yapacagi aklima gelmezdi :). Bundan once siyah kullandim onda renk belli ediyor beyaza gore. Beyazda koseler siyaha nazaran daha az belli ama cirkin duruyor ezilincede..herturlu dandik kasa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende de 5s gümüş renk var soyulmalar başlatı.var mı bi çaresi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugberk16

    bende de 5s gümüş renk var soyulmalar başlatı.var mı bi çaresi ?

    Bende kameranın olduğu bölgede boya çizildi soyulmadı displex küçük bir çözüm olsada kapatıyor ama renk açıldı biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    quote:

    Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

    quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Sinir bozucu bir durum gerçekten. Bu şekilde ahşap çizikleri kapatan kalemler var, ne alaka diyebilirsin ama yine de koçtaş gibi bir yerden alıp deneyebilirsin.

    Evet bende onlardan arıyorum araştırdım da kesin bir sonuç bulamadım olmadı en sonunda marshall boya vurucam o dereceye geldim

    Kafaya çok takma bence. Şimdi iPhone 5 i yeni aldığın için bu kadar sinir oluyorsun.

    Ben iPhone 4'ü ilk aldığım gün yumuşak bir yere koyuyordum. İki gün sonra masaya koymaya başladım. 2 hafta sonra yatak gibi yumuşak yerlere atmaya başladım. 2 yıl sonra ise telefonu havaya atıp tutmaya yakalıyordum.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu hale bak... Adamlar hatalı üretim ile ayipli mal satıp, binlerce müşterisini mağdur edip ortada bıraktı. Apple'ın marka degerine ve aynı zamanda Apple kullanıcılarına atılmış büyük bir kaziktir ip 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.