Şimdi Ara

iPhone 5 öldü sanırım. İlginç şeyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Geçen sene bu zamanlar bir iphone5 almıştım. Yazın arabadayken şarj aletinin kablosu koptu. Yani kullanılmaz hale geldi. E yoldayken şarja ihityacım olduğu için yapabileceğim en aptalca şeyi yaptım. Gitti benzinciden yan sanayi şarj cihazı aldım.
    Daha sonra taktım telefona güzelce şarj oldu. Fakat bu sefer çok yavaş şarj olup çok çabuk bitiyordu şarj. Bir süre böyle gitti. Daha sonra bir gün sabah kalktığımda, gece boyunca şarja takılıydı telefon, telefondan hiç bir tepki alamadım

    Ekran simsiyah. Farklı kablo denedim. Orjinal kablo denedim olmadı bir türlü. Tamirciye götürdüm çünkü garantisi zaten geçmişti ve yurtdışından almıştım. Adamda kaldı telefon bir süre sonra yapamadı falan. Daha sonra doğubank'a götürdüm daha önce de iphone 3gs bozulduğunda oraya götürmüştüm ve hemen yapmışlardı.
    Adamda kaldı telefon yine bir süre. Ve daha sonra bana anakartın falan hepsinin kullanılmaz hale geldiğini söyledi. Uçuk bir fiyat söylemişti tamir için şu an hatırlamıyorum. Orada kaldı cihaz bir süre almaya üşendim zaten ümidi kesmiştim. Bugün tekrar gidip alayım dedim. Şimdi tekrar elime alınca telefonu çok özlediğimi düşündüm.
    Bu telefonun tam olarak neyi var sizce? Dandik bir şarj aletinden böyle anakart cart curt kullanılmaz hale gelebilir mi? Tamir olabilir mi sizce veya bildiğiniz kaliteli tamir eden yer var mı uygun fiyata? En olmadı içindeki parçaları satsam olur mu?







  • farkı voltaj seviyelerinde elektriğin bir elektronik alete verebileceği zararı düşünün ve yaptığınız hata için pişman duymaya başlayın
  • Cakma kablo anakarti yakmistir, bu mumkun. Bu kablolar yuzunden Çin de olenler var zaten iyi ki size birsey olmamis. Tamir kismoni bilmiyorum, ama insallah tamir ettirirsiniz.

    Gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım ben zaten ümidi kestim çoktan telefondan gittim general mobile discovery aldım gelecek güzel iphone'u bekleyene kadar, ama yine de içim buruk arkadaşlar. iphone beş şeker gibi telefon. keşke yaptırabilsem.
  • Fiyatı nedir peki anakartın falan? ya da başka neleri kullanılmaz hale getirmiş olabilir
  • Deset Kuna kullanıcısına yanıt
    Anakartin yandigini sanmiyorum isterseniz size dogubank civarinda bir tamirci onereyim ona da bir gosterin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı banada oldu. Ama ben garantiye vermiştim sıfır cihaz değişimini yapmışlardı. Çok ucuz şarz aleti almayın. Kesinlikle iş görmüyor. Tamiri anakart yandığından mümkün değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litheart kullanıcısına yanıt
    Tabi bekliyorum iletişim bilgilerini
  • iki sene 4s te çakma kablo kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. ama bu şans bence sırf fazla para vermemek için çakma şarj aletleri alıyoruz ama iyi bir seçenek değil
  • meğer sen bombanın pimini çekip elinde tutuyormuşsunda haberin yok.
    dua etki patlamadı bir yerine bir şey olmadı. anakart yandı ise pahalıya patlar. çok geçmiş olsun.
  • Bende iphone 4 kullanıyorum benimde bir ara ole olmustu sonra 1 gun gectıkten sonra kendı kendıne acıldı inanılmaz :)
    Benim iphone 4 orjinal sarj cihazının data kablosunda temasızlık vardı ve temelı bozuldu ama adaptörü calısıyor duzgun 23 liraya yan sanayi aldım,ama sadece data kablosunu kullanıyorum bu sekılde sıkıntı cıkmaz gibi cunku asıl voltajı adaptör verdigi icin .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: $php

    Bende iphone 4 kullanıyorum benimde bir ara ole olmustu sonra 1 gun gectıkten sonra kendı kendıne acıldı inanılmaz :)
    Benim iphone 4 orjinal sarj cihazının data kablosunda temasızlık vardı ve temelı bozuldu ama adaptörü calısıyor duzgun 23 liraya yan sanayi aldım,ama sadece data kablosunu kullanıyorum bu sekılde sıkıntı cıkmaz gibi cunku asıl voltajı adaptör verdigi icin .

    +1

    Ayrica telefonlarin en azindan bu kullandigimiz akilli olanlarin voltaj dusuklugu veya yuksekligine karsi korumasi var anakart yanmasi pek mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.