Şimdi Ara

iphone 5 'Servis yok' sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
24.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pasaporta gerek yok derken yurt dışına son bir ayda girip çıkmanız gerek mutlaka. Ama online kayıt olurken metaryal olarak pasaportun kendisine gerek yok..
    Başkasının pasaportuna kayıt yaptıracaksanız normalde adamın pasaportunu alıp adamla birlikte harç ödemeye, sonra telefon bayiisine kayıt olmaya gideceksiniz. Orda pasaportun fotokopisi ve sahibi gerekli olacak.. Dolayısıyla size iyilik edene de bir sürü eziyet etmiş olacaksınız.. Bu işlemleri pasaport sahibine eziyete dönüştürmeden online da yapabiliyorsunuz.. Onu tavsiye ettim sadece..

    Yöntem ise kısaca şu: Yurtdışına çıkmış bir pasaportunuz varsa gidin zıraat bankasından yolcu ceptel vergisini yatırın pasaport sahibi adına...Sonra pasaport sahibinin e-devletine giriş yapın ve sizden istenen bilgileri girerek telefonunuz için başvurunuzu online yapın..
    Kolay gelsin...
  • bu servis yok uyarısından dolayı telefonu değiştircem valla.

    bende çok oluyor yokmu kesin çözümü acaba?
  • Sim yuvasını değiştirin. Sorununuz çözülür.
  • lostdolphin L kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm arkadaşlar... sorunun ne olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız ve çok saçma diyeceksiniz şaka yaptığımı falan düşüneceksiniz ama gerçek bu: aldığım bu kılıftan telefonu kılıftan çıkarınca birden çekim gücü yükseldi çıkardığım andan beri kullanıyorum henüz hiç "servis yok" ibaresi yazmadı gerçekten çok saçma değil mi ama gerçek bu hayatımda ilk defa iphone kullanıyorum ondan önce hep samsungun note serisinin son çıkanını kullanırdım bir değişik olsun dedim onda da böyle saçma sapan bir sorunla karşılaştım Yani böyle bir sorunla karşılaşırsanız ve böyle bir kılıf aldıysa sorun olabilir
     iphone 5 'Servis yok' sorunu iphone 5 'Servis yok' sorunu iphone 5 'Servis yok' sorunu iphone 5 'Servis yok' sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercan.akgun -- 9 Kasım 2013; 5:12:40 >




  • Ben de aynı sorunu az önce 5S ile yaşadım, öncelikle sim kartınıza taciz etmek yerine BTK'yı arayın derim çünkü ben öyle yaptım ve öğrendim ki sim kartı yaptırdığım kişi yaptırırken tek bir numaraya ait olarak kaydettirmiş daha doğrusu bu işi yapan dangalak bu şekilde yapmış, BTK'nın tavsiyesi şu; kayıdı yaptıran kişi kayıt yaptırdığı yere ikametkahıyla(benim adıma kayıt yapan kişi yabancı uyruklu olduğu için ikametkah önemliymiş) gidecek ve telefonun IMEI'sini her numaraya açık hale getirecek. Bu şekilde çözülür diye düşünüyorum, bu da olmazsa yeni simkart çıkarttırın.
    İşe yaradıysa ne mutlu.
  • ya arkadaşlar yeni bir spot iphone 5 c aldım telefonu bi gün kullandım ikinci gün şebeke hatası vermeye başladı hattımı okumuyor neden acaba bi fikri olan varsa lütfen bi yardım etsin
  • s.a. arkadaşlar. benim iphone5 telefonum servis yok diyor. kapatıp açıyorum servis geliyor fakat son bir haftada devamlı bu olay olunca artık yeter dedim ve size danıştım. bu sorunu çözen var mı istanbula tamire göndermeyi düşünüyorum. daha önce bu şekilde sorunu istanbul da iphoneteknikservis firmalarına gönderip tamir ettiren var mı? önereceğiniz sağlam bir teknik servis var mı cevaplarsanız sevinirim.
  • 3g demi sorun var bir bak 3g yi kapat oyle dene bakalim birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donjuan444 D kullanıcısına yanıt
    3g açık olsa da kapalı olsa da aynı problem var hocam. telefonu yeniden başlatınca genelde düzeliyor ama bazen yine servis yok diyor.
  • Garantisi varsa yollayin baksinlar bir?? Bendede vardi 3g acinca sebeke gidiyordu hicbir servis yapamadi ..yegenlere cerdim wifiden takiliyorlar ole

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmi arkadaslar cozum bulan?
    Araniyor yazisinda kaldi
    Wifi ise yaramadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.