Şimdi Ara

iPhone 5S Geldi Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün cihaz elime ulaşacak, saatler belki dakikalar kaldı. Cihazı ilk açtığımda içinde şarj olur diye tahmin ediyorum. İlk yapıcağım iş battery doctor u yüklemek mi olmalı ? Pil %100 olduktan sonra ne kadar süre sarj da tutmalıyım? Sarj olurken kullanırsam sıkıntı olur mu ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnozer

    Arkadaşlar bugün cihaz elime ulaşacak, saatler belki dakikalar kaldı. Cihazı ilk açtığımda içinde şarj olur diye tahmin ediyorum. İlk yapıcağım iş battery doctor u yüklemek mi olmalı ? Pil %100 olduktan sonra ne kadar süre sarj da tutmalıyım? Sarj olurken kullanırsam sıkıntı olur mu ?

    Simdiden hayirli olsun iyi gunlerde kullanin. Telefon ilk geldiginde su kadar sarjda kalmasi gerekiyor vs hepsi eskide kaldi. Telefonu acin. Bataryasi %10 nun altina dusunce full sarj edin. Sonraki kullanimda normal kullanin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20 ye kdr içindeki sarjı kullan, sonra tak takılıyken kullan birşey olmaz battery doctor yükle yükleme farketmez, yüzde 100 olunca çıkar, istediğin zaman şarj et ama herzaman orjinal sarj kullan. 11 kasımda iphone 4 üm ile 4. seneme girdim hiç sarj olayına dikkat etmedim bitince yüzde 6 7 olunca taktım fulledim cıkardım cogu zaman gece takıyorum sabaha kadar bırakıyorum. ve batarya ömrüm %89 da :)
    pil olayına ilk zamnalar bende cok takılıyordum ve 1 yıl aradan sonra gördüm ki hiç bir alakası yok... laptop batarlayaları gibi değil bu piller.. değişik bir teknoloji.. samsung olsa kork derdim şişme yapar hoplama yapar zıplama yapar ama apple nasıl yapıyor bilmiyorum..
  • İlk kullanımda tamamen boşaltmak ve akabinde %100 şarj etmek bana daha doğru gibi geliyor ama teknik yaklaşımım yok bu konuda.
  • ilk açtığında içinde şarj olur. istediğin gibi kullan, hayırlı olsun. Ben de şubeden alacam da şubeye getiren araba hala gelmedi onu bekliyorum.
  • hocam sakın bitirmeden kullanma. %5 gibi tak he arada bir işin olur %60 gibi tak ama pili bitirmeye özen göster ve tamamen doldur. her hangi bir program kullanma bence.
  • ilk yapacağın şey keyif almak olmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %10 civarında şarjı koyup fullemen daha doğru olur diyi düşünüyorum.
  • Ne Şarj'ı Yamuk mu Değil mi Onu Kontrol Et İlk Önce.
  • Tamamen bosaltmaniza veya %10'lara falan gelmenize gerek yok, hatta %20'nin altina dusmeyin.

    1-2 ayda bir tam sarj dongusu yapmak istediginiz zaman tamamen kapanacak sekilde veya %10'un altina inmisken takip tam sarj yaparsiniz.

    Onun haricinde nasil arzu ediyorsaniz oyle kullanin. Orjinal kablo ve adaptor ile kullanin.


    Yeterki sarjdayken bataryayi ve telefonu isitmamak icin ellemeyin, kullanmayin, %100 olduktan sonra 40 dakika - 1 saat daha bekleyin..

    Daha sonrasinda kafaniza gore devam edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydemirci

    ilk açtığında içinde şarj olur. istediğin gibi kullan, hayırlı olsun. Ben de şubeden alacam da şubeye getiren araba hala gelmedi onu bekliyorum.

    benimki tnt ile gönderiliyor, merkez telefonlarını aradım, ben teslim alıyım dedim, dağıtıma çıkmıştır öğleden sonra dediler. UPS şubesinden mi alacaksınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vasco1925

    %20 ye kdr içindeki sarjı kullan, sonra tak takılıyken kullan birşey olmaz battery doctor yükle yükleme farketmez, yüzde 100 olunca çıkar, istediğin zaman şarj et ama herzaman orjinal sarj kullan. 11 kasımda iphone 4 üm ile 4. seneme girdim hiç sarj olayına dikkat etmedim bitince yüzde 6 7 olunca taktım fulledim cıkardım cogu zaman gece takıyorum sabaha kadar bırakıyorum. ve batarya ömrüm %89 da :)
    pil olayına ilk zamnalar bende cok takılıyordum ve 1 yıl aradan sonra gördüm ki hiç bir alakası yok... laptop batarlayaları gibi değil bu piller.. değişik bir teknoloji.. samsung olsa kork derdim şişme yapar hoplama yapar zıplama yapar ama apple nasıl yapıyor bilmiyorum..

    Hocam ios 7 den 6.1.3 edüştüm kalibrasyonda yaptım falan sarj ömrü pek iyi gelmedi batarya ömrünü nası ögrenebilirim cihaz i4 6 aylık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • johnozer J kullanıcısına yanıt
    UPS ile gönderildi benimki. ups şubesinden alacam sabahtan beri bekliyorum ama daha getiren araç gelmedi :S daha ana dağıtım merkezine gidip oradan şubeye yönlendirilecekiş saat 1-2 gibi şubede olur dediler bakalım beklemeye devam
  • raparoz kullanıcısına yanıt
    ben jbli 5.1.1 kullanıyorum ibatterydoctor pro programı ile bakabılıyorum bil ömrüne .

    şu konuyu incele jbsiz

    http://forum.donanimhaber.com/m_83806318/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.