Şimdi Ara

İphone 5s in tuslari bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaslar. 6 ay once ankaradan kvk bayiinden aldigim iphone 5s cihazima kap takarken tuslari hasar gördü. Kvk garantili. Garanti kapsamına girmese bile yaptırmak istiyorum. Fakat Balıkesirde kvk bayii yok. Bunu güvenli bi sekilde nasil nerede yaptirabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Deniz otobüsüne atla yenikapıya gel ordan doğubanka git değiştirirler.Tavsiyem giriş kattaki dükkanlara yaptırtma kazıkçı oluyorlar.Hepsine sor kısacası.Pazarlıkta koyu ol 150 der 50 ye yapar,sana bağlı
  • İlginiz icin tesekkur ederim hocam. Fakat bu telefonun garantisi var ben bulundugum sehirden nasil yaptirabilirim?

    Ayrıca herhangi bi telefoncuya yaptirmak istemiyorum. Apple'a felan gonderemezmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragebrace -- 26 Haziran 2014; 2:49:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa tabiki yaptırırsın,oda sana bağlı.Telefonu nerden aldın,aldığın yere götür onlar garantiye yollarlar.Üstelik garantide genelde parça değişimi olmuyor yenisini veriyorlar.Geçen mart ayında arkadaşın parmak izi okuyucusu bozuldu,yere falan düşürdü bir çok kez.kullanıcı hatasıydı anlayacağın.Vatan Computerden almıştı orda durumu biraz farklı izah etmiş aldığımdan beri böyle falan.Vatan garantiye gönderdi sistemde de kullanıcı değişim istiyor diye not bıraktı 21 günde yeni 5S geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesimp -- 26 Haziran 2014; 2:56:02 >
  • Çok haklısınız hocam aynen dediğiniz dediğiniz gibi oluyor. Fakat şurda bir sıkıntı var. Ankaradan aldım kvk bayiinden. Şuan Balıkesirdeyim. Ankaraya yakın zamanda gidemem. Nasıl yaparız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk müşteri hizmetlerini ara bir konuş,kargoyla yollasan olabilir aslında.Ama elden vermek yüz yüze konuşmak farklı olacaktır bence.Tuşların hepsimi çalışmıyor,Assistivetouch la idare et.Ankaraya gidene kadar.
  • Anladım hocam ben yarın bi ararım. Peki son olarak garantisi bittiğinde de ücretini ödeyerek herhangi bir sıkıntı olduğunda kvk dan yaptırabilirmiyim? Yoksa caddelerde ki telefonculardan mı yaptırabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırırsın.Parayı veren düdüğü çalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.