Şimdi Ara

İphone 5S mi almalıyım Lumia 930 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar kafam çok karışık.. İpad olduğu için iostan farklı şeyler denemek istiyorum. Ve nokianın sağlamlığını biliyorum. Fakat bir yandan iphonenun tasarımı cok hosuma gidiyor.lumianında kamerası. Sizce ne yapmalıyım? Öyle aşırı oyun oynayan biri değilim çok fotoğraf çekerim, whatsapp line kullanırım çok. Kararsızım sizin fikirlerinizi almak istedim, şimdiden çok teşekkürler. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosmesguliyet -- 22 Ağustos 2014; 10:59:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence 930 al. Zaten ipadin varmış. Artı iphoneların şarjı çabuk biter çocuk oyuncağı gibi pil koymuşlar insanlar nasıl alıyor bu telefonu anlamıyorum. İsteklerinize göre de wp iş görür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 al bence de 1500mah batarya 4 inç ekranı olan bir telefona 2000tl verilmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphone 5ten lumia 1520 ye geçtim. Tekerleğin icadı kadar büyük bir adım oldu benim için. O minnacık ekranda akıllı telefon özelliklerini kullanmaya çalışıp günde ortalama 5 defa şarj etmek zorunda kalmak paranla rezil olmaktır. iPhone 3gs - 4 - 4s - 5 kullanmış bir sadık iphone musterisi olarak soyluyorum bunu. Mağaza ve yazılım olarak lumiadan ustun bu doğru. Ama o donanımsal ozelliklerle olmuyor. Volkswagen kaplumbağaya ferrari motoru takıp sadece 50 km yol yapabilecek yakıt deposu koymak o aracı tamamen kullanışsız kılar. iPhone un durumu budur. Lumianın market yonunden biraz daha gelişmesi lazım. Olmazsa olmazların hemen hemen hepsi var. Ama çeşitlilik çok yok. O da zamanla olacak. Donanım özellikleri çok daha iyi. Memnun kalırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • applemanyagi A kullanıcısına yanıt
    Sen ilk önce adabınca, saygılı nasıl konuşulur onu öğren. Küfür etmek de sana yakışır. Terbiyesizlik yapma. Adam gibi forum içeriği neyse onunla ilgilen.
  • Off ya hep aynı şeyler hep aynı şeyler!!!Bakın bi kere bunu windows phone bölümüne açmakla bi kere hemen hemen herkesten 930cevabını alacağını biliyorsun.Belliki seninde gönlün wp den yana.İkisinin avantajları dezavantajları var.Sitede defalarca ne olduğu söylendi.Ne bileyim windows phone stabil ekranı büyük şarjı iphoe göre daha iyi ama marketi zayıf iphone ekranı küçük stabll ve şarjı windwows a göre daha az gidiyor ama uygulama marketi çok iyi gibi.biraz araştırın.Böyle her telefonu karşılaştırma yapmaya kalkarsak oooo uzar gider böyle.Biraz araştırın.Armut piş ağzıma düş yapmayın.
  • bosmesguliyet kullanıcısına yanıt
    Danıştığın yer windows phone bölümü.5s demelerini mi bekliyordun anlamadım.Sinirlenmemin sebebi zaten ne cevap verileceğini bildiğiniz bir bölüme cevabını bildiğiniz bir soru sormanız.Ayrıca bu cihaz 1520 ile aynı cihaz.Eminimki bunun 1520 li versiyonuda sorulmuştur forumda.Biraz araştırısanız hem konu kirliliği olmaz.Şu anda siz wp almayı kafaya koymuşsuuz.Sadece şöyle bir başlık açabilirdiniz sizce 930 alınası bir cihaz mı diye.Ama bunu 5s le karşılaştırmanız hemde wp bölümünde aşırı saçma.Bu sadece wp bölümüyle ilgili de dğil apple bölümüne sorsanız 5s diyecekler.Diğer bir sinirlendiğim şey bir şey alabilmek için başkalarının onayına ihtiyaç duymanız.Gidin bir teknoloji marketine inceleyin.Madem bütün teknik özelliklerini biliyyorsunuz gidin bakın hangisi size hitap ederse onu alın.Ki nitekim sizin bu sorduğunuz sorunun internette bir sürü karşılaştırma videosuda vardır.Bu teleonu siz kullanıcaksınız başkaları değil.Belli ki wp ye geçmek istiyorsunuz.Gidin yorumları okuyun marketeine girin uygulamalar hakkında yorumları okuyun batarya testlerine bakın en sonda bi gidip inceleyin tamamdır.Beğenirseniz alın.Burada 5s mi 930 mu demeniz hiçbir işe yaramaz.




  • bosmesguliyet kullanıcısına yanıt
    Yahu çocuk musun sen.Şimdi bana kızıp 5s mi alıyorsun.Ben başka bişey demiyorum ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.