Şimdi Ara

IPHONE 5S SIVI TEMASI ÇOK ACİL YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iPhone 5S'imin suyla teması oldu tüm fonksiyonları çalısıyor fakat sürekli kulaklık takılı gözüküyor hoparlörden ve ahizeden ses alamıyorum kulaklık takınca ses alabiliyorm sadece.İçindeki su kurudukça bu sorun birkaç güne düzelir mi yoksa tamire götürmeli miyim götürsem dogru düzgün yaparlar mı içindeki orjinal parçaları alıp çin malı parçalarla degistirirler mi yazmadan önce birçok yerde okudum ama içim rahat etmedi acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.



  • mümkün değildeiştirmezlergeçmişolsun
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    ne yapacagım peki ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cangfb20

    ne yapacagım peki ne yapmalıyım?

    Sıvı teması olduğu anda elinden geldiği kadar kısa bir süre içerisinde pirinç dolu kapalı bir kaba koymalıydın telefonu. Çünkü,içindeki su zamanda oksitlenir yani içindeki minik parçaların paslanmasını sağlar ve sizin şimdiki kullanabildiğiniz özellikler dahi çalışmaz hale gelir. Siz yine de pirince koyup en az 1-1,5 gün bekleyin.

    Ayrıca sim girişnin olduğu yerde sıvı teması olup olmadığını belirten bir sensör var eğer kırmızı ise garantiden çıkmıştır. Eğer değilse değişim şansınız olabilir. Orayı kontrol edin. Kırmızıysa,çok geçmeden bir telefoncuya götürün ve içini temizletin. Tabi adam akıllı bir telefoncu olmalı ve gözünüzün önünde yapmalı işi bazıları sizin orjinal parçanızı alır üstüne telefonu bozar o yüzden güvenilir olması gerekiyor.

    Geçmiş olsun.




  • İstanbul anadolu yakasindaysan mesaj atarsan sana yardimci olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışında ögrenciyim fakat ikamet yerim istanbul çamlıca 2 hafta sonra dönecegim bu arada bahsettigim sorun kendiliginden düzeldi su an seste hiçbir problem yok fakat dediginiz gibi oksitlenme illa ki olacaktır ama sıvı teması cok hızlı oldu yani 1 saniye kadar telefonun eninin yarısı kadar yükseklikteki bir suda kaldı hemen aldım havluya iyice kurulayp iyice salladm kulak temizleme çöpü ile jag girişini sildm ahizeyi ve hoparlörü de pamukla hemen sildm okudugum yazılarda iphone saglam cihazdır kolay kolay bsy olmaz deniyor bahsettiginz yere ilk basta baktım kırmızı degil beyazdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangfb20 -- 3 Kasım 2014; 5:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.