Şimdi Ara

iphone 6 boyut ve kapasite kararsızlıgı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizzat kullanan; iade hakkını kullanıp, cihazı geri veren bir kullanıcı olarak yorumum;

    önceki iphone modellerinin başarısı, memnuniyeti ve beni tatmin etmesinden ötürü aldığım Iphone 6 (64 SG)

    kasanın sağlam olmayışı, bükülme sorununun ciddiyetini hissettirecek kadar ince ve dayanıksız;

    Apple'ın yazılım mühendislerinin bir türlü stabiliteyi yakalayamadığı, IOS 8 işletim sistemi;

    kasa kalitesizliği; oynayan home, ses, power tuşu,

    cihazı alırken kesinlikle inceleme gereksinimi çünkü, kasa açıklığı ve ölü pixel sorunları oldukça çok...

    o yüzden alacaksan internetten değil bizzat mağazadan al,

    ama şahsi tavsiyem, bu kadar olumsuzluğu taşıyan bir cihaza 3000 TL vermemendir.

    AMa boyut olarak, Iphone 6 nın boyutu seni fazlasıyla tatmin eder, ben plus alacaktım, 6 yı görünce; plus gereksiz büyük geldi.

    ama belirttiğim olumuszluklardan dolayı, sorunun daha da büyüyüp, içinden çıkılmaz bir hal almasından ziyade iade ettim.

    son karar sizin...




  • ben plus kullanıyorum şarj sıkıntı çıkarmaz dersen 6 al
    plus bana çok büyük geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyma1972

    quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    16 GB kesinlikle yeterli olmaz.
    Tek elle kullanılmıyor onun dışında öyle aşırı büyük bir cihaz değil.

    Yukarıda tek elle rahatça kullandığını iddia eden arkadaşın elleri bizimkinin iki katı falan sanırım.

    Ben büyük buldum ve 16 GB'ın yetmeyeceğini bildiğmden 6 64 GB aldım

    merhaba cihaz da hiç kasma sorunu yaşıyormusunuz. forumda ki bazı arkadaşlar bundan şikayetci. bende plus ile sony z3 arasında kaldım aradada 900 tl gibi fark var vermeye değer mi acaba o farkı çok kararsızım:)

    Kasma mı? O arkadaşları bana da gösterin lütfen, çok merak ettim ne kasmasıymış bu. Kullanmasam inanacağım neredeyse. iOS işletim sistemine sahip bir cihazdan bahsediyoruz. Ve en son çıkan iPhone modeli. Kasma gibi bir durum söz konusu değil. Android daha menüde geçişlerde bile takılıyor. Z3 almak gibi bir hataya düşmeyin. 4 yıl Android kullanmış biri olarak söylüyorum, pişmanlıktır. Hiç maceraya girmeye gerek yok Şeyma hanım, iPhone seçiminiz olsun.




  • Hocam m8den ip 6ya yada plusa gecmeye degmez.ayrica cepte kullanicam demissiniz dogal olarak, sadece forumda bile onlarca kisinin 3kya yakin para verdigi cihaz spatula olmus.dolayisiyla her zaman kasa kalitesiyle, aliminyum kasasiyla ovunen apple maalesef bu sefer fena bir is basardi.m8 in malzeme kalitesi ve saglamligi ile ne zaman bukulecek diye rahatca kullanamayacaginiz 6plus i bence kiyaslamayin ve degistirmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s den 6 plusa geçtim, 2 güne alıştım, büyüklüğü o kadarda sıkıntı olmadı benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İphone 6 plus 64gb satın aldım ve bugün kullanmaya başladım. Cevaplarınız için teşekkürler.

    Evet büyük eğer alışamazsam 3 ay sonra s6 veya m9'a geçiş yaparım.

    Kamera ve Ekran kalitesi bariz daha iyi, İos pratikliğini özlemişim ancak konuşmada (karşıdan gelen ses) m8 daha iiydi.

    Batarya da plus m8'in bi tık önünde. ama her ikiside memnun eder.
  • @ R.Sambora Dar kotlar ile(Armani slim fit) veya kanvas ile eğildiğinizde cebinizde kasma yapıyor ve çok rahat değilsiniz Ancak alışalabilir zamanla.
    @ prydzsnare M8; 6 aydır zevkle kullandığım bir cihazdı ve kamerayı dert etmeyen herkese öneriyorum. Şuan m8'de duruyor yanımda satmadım daha. Ancak Ağırlık dağılımı ve denge olarak Apple daha iyi bir iş çıkarmış. Telefonu kılıfla kullanan biri değilim, İphone'un cepte büküleceğini sanmıyorum ki aksi durumda değişim alırım dıye dusunuyorum. m8 arkası ınanılmaz çiziliyordu özellikle bendeki gri rengi. Belki m9'a geçerim Mart ayında kısmet.
    @ winwin35 İp6 Plus ios 8.1.1 ile geldi, sanırım son üretimlerden. Oynama veya Ölü piksel görmedim ama tabiki ilk partilerde olabılır. İlk çıktıgında İphone 5 aldıgımda üst tuş bozulmuştu.
    @ Harpooner Yabancı sitelerdeki son rakamlar ile her satılan 3, 6 serisi iphone'dan 1'i plus olduğu yönünde. Stok problemı ve daha fazla olan fiyat ile gayet makul bir rakam. Gün içinde yoğun temposu olan biriyim, Güç tasarruf modu olmayan İos'un İphone 6 bataryası beni tatmin etmiyor. plus bataryası 6'da olsa seçim yapmam zorlaşırdı.




  • @X-Slim 64gb gerçekten daha mantıklı. tek memnun olmadığım yanı karşı tarafın sesı sanki az geliyor gibi. böyle bangır bangır gelmiyor. m8'de yükseklik seviyesi çok iiydi. kuzenımdekı plus ile karsılastırdım o da aynı sevıyede. Ya m8 benım çıtamı çok yukselttı ya da kuruntu yapıyorum.
    @R.Sambora Çok rahatsız etmeyecektir oturup kalkerken veya eğilirken ama varlığını hissediyorsunuz. Araç kullanırken sorun oluyor mesaj yazması veya Mail okuması. ben otomatik eşleme yaptım tum herşeyi araç içi ekrandan kontrol edebiliyor istedğimi arayıp araç içinden konuşuyorum ben dezevantajını yaşamıyorum o yuzden. tek el ile mesaj yazması bi yerde otururken mumkun ve alışılıyor ancak yolda yururken hayır yazılmıyor. veya sadece 'geldım' '5dk' gibi kısa seyler yazabilirsin.
    @sserdar93 Note serisinin kalem ve hızlı şarj avantajı var. Ancak kalem günlük işleyişte; Yolda yürürken, araç içinde, yattığınız yerde ne derece etkin kullanılır tartışılır.




  • semih_avcı S kullanıcısına yanıt
    iPhone 6+ 64 nerde 2,650 acaba çok merak ettim
  • 2650 değil, 2550 Tl.

    Gittigidyor hesabıma yuzde 10 ındrım tanımlamış. Gittigidiyor üzerinden Hızlıal Sitesi ile 2950 liste fiyatlı ürün yuzde 10 indirim ile 2650 Tl oldu. World Carda 100 tl puanda verince 2550 tl'ye geldi. Puanı işyerinde direk karttan çekiyorum. 64gb Space Gray almış oldum. Zaten pek niyetim yoktu fıyat uygun olunca aldım. 2-3 ay sonra çok da zarar etmeden satarım diye düşünüyorum.
  • semih_avcı S kullanıcısına yanıt
    Zarar etmeyi geçin ip6s çıkınca bunu satıp üzerine azıcık daha ekleyip yenisini bile alabilirsiniz plusı satıp daha ne alabilirsiniz ki 2-3 ay sonra
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.