Şimdi Ara

İPHONE 6 ÇİZİKLİ ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sana katılıyorum bence kesinlikle değiştir o cihaz hayra alamet değil teşhir olabilir ayrıca Apple ın o şekilde kutuya koyması imkansız bence keşke mağaza elemanlarının yanında açıp baksaydın ben hep öyle yaparım yarın Birgün televizyon alacam onda nasıl bir şeyle karşılaşacağım belli deyil bendede takıntı sorunu var önceden yoktu alıp açıp kullanıyordum şimdi 40 defa bakmaya başladım aldığım ürüne temizmi bişeyi varmı diye kafayı yiycem 1 hafta geçtikten sonra unutuyorum rahatlıyorum.
  • Yurtdışında özellikle Amerika'da refurbished ürün satılıyor. Ben zamanında ipod classic, ipod nano ve iPad getirtmiştim arkadaşım vasıtası ile. Bu ürünlerin bilgisini sorgulatınca rafurbished yazıyordu.
    Türkiye'de uyguluyorlar mı bilmiyorum. Fakat değişim cihazlarında batarya daha önce hiç şarj edilmemiş oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuborg06 kullanıcısına yanıt
    Evet bende de var takıntı ve gittikçe de çoğalıyor.Aldigımda kontrol etsem de farketmezdim zaten 1 haftada anca farkettim.Yapacak bir şey yok adamlar kabul etmiycek zaten yollayip 2 hafta telefonsuz kaldigimda kalıcam.Bir kere telefonu sattiktan sonra onlar için iş bitiyor.Eger apple urunu alacaksanız kesinlikle apple storeden alın.50-100 fazla olsun
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Aynen işte bu bizde bu takıntı hastalığını çıkaran lar da bize böyle yamuk yumuk cihaz satanlardır kusura bakmasınlar biz az para vermiyoruz o cihaza Amerika standartlarıyla alıp kullanamıyoruz eyer bir alete okadar para bağladıysak bir sorun çıktığı zaman değiştirmekte zorundalar yoksa çok Büyük bir ayıp yapmış olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.