Şimdi Ara

Iphone 6'dan Xperia X'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır iphone 6 kullanıyorum. Kapalı sistemden sıkıldığım ve gün içinde şarjı yetmediği için androide geçmek istiyorum. Gerçi oyun oynayan biri değilim ama dışarda 3g açıkken sosyal medyayı çok kullanıyorum ve iphone bataryası ilk günkü performansı vermiyor artık. Kadıköyde telefoncularda sıfır sony xperia x 1700-1800 tl gibi fiyata bulunabiliyor. Elimdeki iphone 64 gb olduğu için iyi bir fiyata satıp fazla fark ödemeden sıfır x alabilirim diye düşünüyorum. Xperia x düşünmemin nedeni 5 inçten büyük telefon istemiyorum ve görünüşe göre yeterli bir bataryası var. Bunların dışında performans, fotoğraf kalitesi, ahize ve hoparlör sesi konularında iphonu aratır mı? Geçmeye değer ise yarın gidip almayı düşünüyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: chameleon41

    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır iphone 6 kullanıyorum. Kapalı sistemden sıkıldığım ve gün içinde şarjı yetmediği için androide geçmek istiyorum. Gerçi oyun oynayan biri değilim ama dışarda 3g açıkken sosyal medyayı çok kullanıyorum ve iphone bataryası ilk günkü performansı vermiyor artık. Kadıköyde telefoncularda sıfır sony xperia x 1700-1800 tl gibi fiyata bulunabiliyor. Elimdeki iphone 64 gb olduğu için iyi bir fiyata satıp fazla fark ödemeden sıfır x alabilirim diye düşünüyorum. Xperia x düşünmemin nedeni 5 inçten büyük telefon istemiyorum ve görünüşe göre yeterli bir bataryası var. Bunların dışında performans, fotoğraf kalitesi, ahize ve hoparlör sesi konularında iphonu aratır mı? Geçmeye değer ise yarın gidip almayı düşünüyorum.

    xioami mi5 e bakın isterseniz.Hem ucuz hem.2500tl lik telefonların özelliğine sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkür ederim ama sony ve htc'den başka marka düşünmüyorum
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony modelleri batarya performansı ile diğerlerinin önünde yer alıyor. Stamina moduna alınca arka planda çalışan uygulamaları kapatarak kullanım süresini uzatabiliyor. Benzer ikilemde ben de çok kaldığım oldu, ben ios | android arasındaki seçim sebebi ile karar veremedim. İşletim sisteminin farkı sizin için çok önemli değilse Xperia serilerine bakabilirsiniz. Ben sizin yerinize olsam Xperia Z5, ya da bulabilirsem Z5 Premium alırım. Ya da Xperia XZ yeni çıktı incelemende fayda var.
  • Sony z5 bakın isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.