Şimdi Ara

İPhone 6 navigasyon çekmeme sorunu - parça adı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, iphone 6 telefonum herhangi bir navigasyon programında konumu çok zor belirliyor. Yarım saat sürüyor belirlemesi. Belirledikten sonra bazen kopuyor. Başka yollar gösteriyor haliyle. Navigasyon yollar sapıtıyor. Eşimde de aynı telefon var. Aynı anda ve aynı yerde açtığımızda onda hiçbir sorun olmuyor. GPS antenine baktırdım Sakarya'da. Şu GPS WiFi entegresi dedikleri parça. Sağlammış. Wifi-Hücresel çekim gücünde hiçbir sorun yok. Tek sorun navigasyon yer tayin edemiyor.

    Bir telefoncu anakartta işlemcinin yanında bir modül olduğunu bu modülün ısıtılarak çıkarıldığını ve gps sinyalleriyle ilgili parçanın bu olduğunu söyledi.

    Bu parçanın tam adı nedir? Değişimi Tamiri ne tutar acaba? Yapabilen var mı burada?



  • anakart üzerindeyse sorun sıkın ama bi gprs entegresini değiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda211 -- 8 Mayıs 2020; 15:12:34 >
  • Anten sorundur ayak kopuktur taban iç ayağı
  • Antene herşeye bakıldı. Sorun çözülmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fersizhayal

    Antene herşeye bakıldı. Sorun çözülmedi.
    aynı sorun bendede var. wifi flex anteni ve gps modülünü değiştirdim. iphone6 6 1-2 hafta konumu doğru gösterdi şimdi yine aynı. Banada bir telefoncu anakarta entegre olan modülün ısıtılarak çıkarılıp değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Ancak sorun yazılımsal gibi gelmeye başladı.
    iphone6 için yabancı forumlarda da güncelleme ile birlikte gps sorunlarının haritalarda konumu doğru göstermeme sorunlarının olduğu belirtilmiş. apple in iphone6 olanları için planlı bir sabotesi olabilir. Çünkü wifi tam çekiyor. konuşmada sinyalde hiç bir şeyde sorun yok. sadece yandex gibi navigasyon uygulamarında konum bulmuyor. konum bulduğunda araç hızında gösteriyor. bulmamışken hız 0 oluyor.

    Bugün sabah yine konumu bulamadı. restart yaptım hemen buldu. mekanik bir arıza olsa sürekli devam etmesi gerekmezmi?

    aklıma gelen bir teoride 2200 mah lik deji pillerden taktım. acaba gps e güç verirken bir sorun mu oluyor? pilden kaynaklanabilirmi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.