Şimdi Ara

İphone 6s 16gb alınır mı? 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ana telefonumun ekranı kırıldı(Note 10+) ve yüksek bir ücret çıktı. Ekrana o kadar para vermek yerine gittiği yere kadar kullanıp sonrasında baska bir telefonla değiştirmeyi düsündüm cünkü hem ekrana o kadar para verip değiştirilecek kadar yeni bir telefon değil hem de atılacak kadar eski. Neyse karşıma tesadüf eseri bir 6s ilanı cıktı hic ortada telefon alma fikri yokken. Telefonun her şeyi çalışıyor ve kozmetiği iyi durumda şarj aleti de var. Adam telefon değiştirmiş ve evde yatan bir telefonmuş biraz para edeceğini düsünmüs ve ilana koymus 950tlye. Biraz konuştuk aynı şehirdeyiz ve indirim yaptı 850 tlye düstü(Şuan bile 1500 tl civarında ediyor sanırım 2. eli niye bu kadar uygun bilmiyorum,ilanı dün koymuş bugün ben talip oldum. Zaten sıkıntı varsa gidince görürüm dedim. Bu konuda da fikir istiyorum, nelere bakayım?) . Elimdeki telefonun ekranı bir süre sonra gidecek daha önce aynı durumu yasadım ve bir anda gidiyor bi zaman sonra. Bu telefonu 850tl ye alsam ve ikinci telefon olarak kullansam mantıklı olur mu? içine whatsapp instagram yükleyeceğim max. 16 gb telefon ama fiyatı da uygun. (not : telefonun batarya sağlığı 100 gösteriyor, ilk önce kendisi kullanmıs sonra bi süre annesi. bu kadar mükemmel kalması mümkün mü? değil biliyorum. Değişen parçası var mı diye sormadım değişse bile iyi diye.) Ee ne yapayım?









  • Vay arkadaş ben 13 ten sıkıldm adam 6s diyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Vay arkadaş ben 13 ten sıkıldm adam 6s diyor.

    Hocam daha önce ios deneyimim olmadı aslında bu parayı deneyime de veriyorum.Ayrıca ana telefon olarak değil yan telefon olarak duracak fiyat da iyi neden değerlendirmeyeyim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihazı aldım piyasadakilere kıyasla mükemmel durumdaydı şaşırdım her şeyi mükemmel bir şekilde çalışıyordu. Aynı kalite ürünler baktığımda 2000tl civarında satılıyordu ve kozmetiği bu kadar kusursuz olmamasına rağmen. Neyse adamla konuştuk ettik ben cihazı ve şarj aletini aldım ve kurcalamaya basladım. Ne göreyim!? 16gb ama neredeyse 13 gb'ı sisteme gidiyormus bana kalan 7gb !? En azından 10-12gb kalacağını düsünüyordum ve sasırdım.Satsam mı satmasam mı diye biraz düsündükten sonra telefonu en yakın telefoncuya götürüp satmaya karar verdim ve 1000tlye sattım. 200 tl kar yaptım şaşırtıcı sekilde ve finish. (hala ikinci telefon almak istiyorum ,bakalım.)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.