Şimdi Ara

iPhone 6S daha ne kadar süre güncelleme kaldırır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Apple a bağlı kesinlikle yoksa 3 sene götürür Apple bir sürpriz yapmazsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    insallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 13 alır belki 14 bile alır
  • Uzun süre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 4 yıl rahat güncelleme desteği devam eder

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s ile bir 9.3.5 kullanıcısı olarak bir direniş desteği de benden. 5s ve 6s cihazlarımda iOS 9 kullanıyorum. Çöp olana kadar devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Ben güncellediğime pişman oldum. 9.3.5'te yağ gibi akıyordu cihaz. 10.3 ile 9.3.5 performansına dönmüş sanırım. Muhtemelen 10'un son sürümünü temiz kurulum yapıp bir daha güncellemeyeceğim. Ne çile çektik yahu 9'a o kadar laf attık 9'u arıyoruz şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hiç demeyin ya. Yeni sürüm gelince eski sürümü arıyoruz. 6s'in stock sürümü iOS 9'du. 5s'im ise servise gittiği için iOS 9'la geldi. Son sürüme alıp güncellemeyi kapattım :) Siz de iOS 10'un son sürümüne gelip güncellemeye kapatın cihazı. Pişman olmazsınız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Stock sürümün performansını kendisinden bir sonrali sürüm veriyor sadece. Mesela 4s iOS 5 ile geldi ama stock sürüm performansı 6.1.3 ile bitirdi. Muhtemelen stock sürüm performansını 10.3.x sürümü ile bitirecekler. iOS 11'i de rahat kaldırır ama tahminimce iOS 12'de yavaşlamalar görülecek. iOS 13 ya da 14 son sürüm olur. Bu yıl artık iPhone 5'i iOS 10'da bırakıp bitirecekler. Bu da dört yıl destek demek. Zaten yeni çıkacak iPhone'da RAM miktarına dikkat etmek gerek. Normal model eğer 2 GB ile gelirse 11'e geçilir ama 3 GB olursa geçmek çok da sağlıklı olmaz. Çünkü bu sistemin artık daha fazla belleğe ihtiyaç duyduğunu gösterir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah ios 10 u kahru perişan eylesin
  • İlk iphone telefonum 6. Güncelleme olayına şifdetle karşı birisiyim. 8.1.2 2016 aralık ayına kadar kullandım. Sonra telefonumun garantisi bitiyor diye garantiye yolladım değilimden gelen cihazda 10la geldi. Sonra bi kaç sefer daha güncelledim. Son güncelleme ile turkcell wifi aktif oldu. Bından sonra güncelleme yapmam jb de yapmam. Uygulamalar güncellemeyi kesene kadar da yapmam. 2-3 sene daha telefonumu kullancam çok seviyorum 6yı. İos öyle bi işleyim sistemi ki ramle falan işiniz olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir iPhone'un ortalama kullanıcı ömrü 2 sene. Şahsen 6s'i alalı 1.5'sene oldu 4-5 ay sonra yenisi çıktığında (7s/8) model değiştireceğim. iPhone 6s bence ios 12'ye kadar alır. Ama 11'den sonra yavaşlamaya gideceğini düşünüyorum. En stabil sürüm 9.1 stok sürümdü...
  • Konuyu hortlatayım. Yıl 2020. iPhone 6S iOS 13.3 güncellemesini almış durumda. Stok sürüm iOS 9 ile kıyaslandığında iOS 13 ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Hatta iOS 9’da yaşanan ufak aksilikler iOS 13’de toparlandığından işleyiş bakımından iOS 13 ile daha iyide denebilir.

    Çıkışının üzerinden tam 4 yıl geçti. 5. Yılını da çok rahat dolduracak. Ancak iOS 14 muhtemel olarak gelmeyecek.

    Performans anlamında ise Call of Duty, Pubg vb gibi son yıllarda çıkan popüler ve ağır oyunları en yüksek ayarlarda FPS kaybı olmadan, donmadan oynatabiliyor.

    Mezar taşına 2020 yazılacak iPhone 6S. Elveda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkay AKSOY B kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle merhaba.

    Ben de 6s kullanıyorum hali hazırda. Son birkaç gündür çıkan söylentilere göre Fransız kaynaklarda iOS 13 çalıştıran bütün cihazlara iOS 14 geleceği konuşuluyor (iki iPad modeli haricinde)

    Umarım iOS 14 gelir ve geldiğinde de çok sorun yaşamayız. Devam edebildiğim kadar etmeyi düşünüyorum bu cihazla.

    Bir not düşeyim: WWDC'de yazılımlar tanıtıldığı anda beta sürümleri yükledim. Beta sürüm kullanmayan kullanıcı lütfen GM sürümüne sorunlu vb. şeyleri çok kullanmasın. GM sürümünü arıyorsunuz beta süreçlerinde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.