Şimdi Ara

ıphone 6s kılıf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Designer*

    Ben iphone 6 da " Spigen Sgp iPhone 6/6s Kılıf Air Skin Ultra İnce " kullanıyodum .. Kılıf mat çok güzel herhangi bir sararma meydana gelmiyor .. ama , iphone 6s de denedim kamera tam anlamıyla korumuyor .. masaya koyduğumda kenardaki yükselikler yeterli değil diye düşünüyorum ... yani , çizilmeler meydana gelebilir .. Eski kılıfların hepsine 6/6s yazmışlar bu durum bence etik değil .. Telefonu alalı bir hafta oldu bi tane kılıf alamadım .. Spigen tam şeffaf kılıflarda sararma meydana gelir mi ?

    Spigen Sgp iPhone 6/6s Kılıf Air Skin Ultra İnce

    http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-6s-kilif-air-skin-ultra-ince-sgp11595-p-TELKILSGP11595

    Hocam Spigen'de sararma olmaz diye düşünüyorum.

    Bende aynı siteden benzer bir ürün siparişi verdim yarın elime geçecek bir aksilik olmaz isehttp://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-6s-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-kapali-sgp11596-sgp11368-p-TELKILSGP11596

    Kullanıcı yorumları sizin endişelerinizi giderecek şekilde görünüyor.

    Fiyatı diğer silikonlardan biraz pahalı olması sizi korkutmasın. Parasını gerçekten hak ediyor. Şeffaf kılıf arayanlara mükemmel. Telefonun hiç bir rengini kaybetmiyor,aksine daha da öne çıkarıyor. Arkasında çıkıntıları olduğu için kamera bölgesini de koruyor. Sadece şarj bölümünde ses çıkış bölümünde ki delikler büyük, başka problem yok.

    Telefonu çok güzel kaplıyor ses tuşlarını çok güzel korumuş , kırılmaz cam da kullanıyorsanız telefon tam koruma Altında denebilir. iPhone 6 nın kamerası biraz dışarıda olduğu için endişelerim vardı ama kameranın dışarıda kalmasını engelliyor yani telefonu düz bir zemine koyduğunuzda kılıf değiyor kamera değmiyor zemine.




  • ben de bu ince isteyenlerin aksine telefonu ölümüne korusun ne kadar kaba olursa olsun ama elde de oyuncak gibi çok sırıtmasın istiyorum. galiba boyle isteyen bi benim cunku forumda nereye baksam herkes ince istemiş. acaba linktekini alsam mı ya da bu tur iyi korur diyen ama cok da pahalı olmayan kılıf varmdıır?

    http://www.aliexpress.com/item/Shockproof-Waterproof-Powerful-protection-Aluminum-Gorilla-Glass-Metal-Cover-Smart-Phone-Cases-For-iPhone-5-5s/32379274783.html
     ıphone 6s kılıf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 24 Aralık 2015; 16:29:57 >




  • BURADA şahane bir indirim var. Neredeyse yarı fiyatına spigen kılıflar satılıyor, kaçırmayın derim. Alırken açıkçası tereddüt ettim hatta firmayı arayıp hatırlatma yapmak istedim. Adamlar Spigen'in eski sağlayıcısı imiş. Hakikaten de dedikleri gibi 24 saat dolmadan orjinal ürün(biraz önce) elime geçti. Halen şaşkınım, kaçırmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.