Şimdi Ara

İPhone 6s Plus cızırtı iade hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 6 gün önce kliksadan 3150tl ye 6s plus aldım görüşme yaparken bazı kişilerde ahize aşırı cızırtı yapıyor patlak gibi geliyor ses. Iade hakkım var mı yerine 6s te düşünüyorum çünkü onda bu sorun varsa bile rahatsız edici değilmiş.

    Haklarım neler Nasıl bir yol izlemeliyim?
    Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kliksa iade alıyor arayıp bilgi verin zaman geçmeden, koşulsuz iade var. Ben 6S Plus'ı servise verdim değişim olacak aynı sorundan.
  • kliksa ve hepsiburada iade koşullarını değiştirmişler,inceleyebilirsiniz;

    Satın alınan cep telefonuna sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2. el statüsüne geçmiş olacaktır. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında 'ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması' gerekmektedir. Bu nedenle de sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.
  • Kliksa servis raporu al diyor apple ürünlerimize servis raporu vermiyoruz diyor smacım kliksa iade edip başka cihazla değişim. Kliksaya rapor veremeyeceklerini söyledim size dönelim dediler bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: say

    Kliksa iade alıyor arayıp bilgi verin zaman geçmeden, koşulsuz iade var. Ben 6S Plus'ı servise verdim değişim olacak aynı sorundan.

    Boşuna servise vermişsiniz sorun donanımla ilgili değil yazılımla ilgili değişim olsa bile yine aynısı olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    quote:

    Orijinalden alıntı: say

    Kliksa iade alıyor arayıp bilgi verin zaman geçmeden, koşulsuz iade var. Ben 6S Plus'ı servise verdim değişim olacak aynı sorundan.

    Boşuna servise vermişsiniz sorun donanımla ilgili değil yazılımla ilgili değişim olsa bile yine aynısı olacak

    Yok henüz vermedim araştırıyorum şuanda
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Ekranda ışık sızması da vardı rahatsız ediyordu ayrıca bakalım artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 18 Aralık 2015; 14:06:23 >
  • Bence kendi sesinizi kaydedip ahizeden dinleyin bendede öyle ama ahizede sorun yok bass bile geliyor ama konuşurken problem olabiliyor 6s plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün görüşmelerde olmuyor. Özellikle bayanlarla görüşürken yada müşteri hizmetleri gibi bir yerle görüşürken kulağımı tırmalıyor
  • Bazı 6S'lerde bu sorun mevut. Ürünü iade edemiyorsanız veya servisten değişim sağlayamıyorsanız, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkınızı arayabilirsiniz.

    Biraz sürebilir ama değişim veya iade kararı çıkar. Bunlarla uğraşmayayım derseniz randevu ile Zorlu ya da Akasya'dan randevu alarak swap cihazla değişmesini sağlayabilirsiniz.

    Bence, restore etmekte ve temiz kurulum yapmakta fayda var. Bazı 6S'lerde iOS 9.2'den sonra sorunun çözüldüğünü duymuştum.

    Belki işine yarar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

    İstanbul'da iseniz Apple Store'a götürün 14 gün içinde koşulsuz iade Hakkınız var

    Sadece Apple Store'dan veya online mağazadan alışverişler için geçerli bu. Diğer firmaların veya teknoloji marketlerin böyle bir uygulaması yoktur. Üstüne üstlük, kutusu açılmamış, hat takılmamış cihazları bile iade almıyorlar veya değiştirmiyorlar.
  • Bu sorun, IOS 8'in bir sürümüyle birlikte bütün Plus modellere geldi ve hala devam ediyor. Ahizeyle ilgili bir problem değil tamamen yazılımsal. Whatsapp'tan veya Skype'tan arama yapıp Ahizenin ne kadar düzgün çalıştığını kontrol edebilirsiniz. Sadece mobil şebeke üzerinden bazı aramalarda oluyor. Apple bunu eninde sonunda düzeltecektir, eğer telefonunuzdan memnunsanız boşuna servise fln vermeyin. Aşşağıdaki linkten Apple'a bu sorunun düzeltilmesi için feedback gönderebilirsiniz:

    http://www.apple.com/feedback/iphone.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.