Şimdi Ara

Iphone 6s Plus Tepki Süresi-Yavaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce Apple Store'dan siparişini verdiğim telefon 3 gün önce elime ulaştı ve kurcalaya kurcalaya kullanıyorum. Ama bir sorun fark ettim. Telefon derin uykuya geçtiğinde ve ben güç tuşuna bastığımda ekran açılmasına karşın 1-2 saniyelik ekran donmasıyla karşılaşıyorum. Aynı şekilde arama gelince telefonu açmak için kaydırıyorum; zil sesi kesiliyor fakat telefon titremeye devam ediyor ve arama açılmıyor. Açıkçası yeni aldığım bir telefonda bu sorunlarla karşılaşmak beni bayağı üzdü. Bu sorunu yaşayan başkaları da var mı ve bir çözümü var mı sormak istedim...



  • mbcyber kullanıcısına yanıt
    Merhaba,ben de 6S Plus kullanıyorum ancak bahsettiğiniz sorun bende yok.Diğer arkadaşlar da yanıtlayacaklardır elbet ama cihazınızda bir problem olabilir.Restore yapmayı denediniz mi ?
  • mbcyber kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz ilk sorun açılış animasyonunun ekranda çok kısa süre takılı kalması ise ben de çok nadir oluyor zaten cihaz yeni ve toplasam 3-4 kere olmuştur. Yazılımsal bir sorun telaş yapacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ama çok sık oluyorsa bir temiz kurulum deneyin. Diğer sorunu yaşamadım ama o da ios kaynaklı görünüyor.
  • telefon çaldığında bazen bendede cevaplama sürgüsü tepki vermiyor cevaplayamıyorum gelen çağrıyı😞bazen donmalar oluyor kullanırken.ios eskisi gibi değil artık yavaş yavaş sıçmaya başladı böyle devam ederse sıvayacak malesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbcyber kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin iki olay bende de oluyor. ios 9 zaten rezil bide bu tip kucuk buglar iyice sogutuyor insani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama iOS ne kadar kötü olursa olsun vazgeçilmez😊

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Hayatımda ilk defa ios cihaz kullandığım için restore nedir bilmiyorum kusura bakmayın. Daha önce gördüğüm ios cihazlarda hiç böyle sorunlarla karşılamşmamıştım. Açıkçası android'ten ios'a sırf bu sorunlardan ve kasmalardan bıktığım için geçtim. Yeni aldığım bir cihazda bunları görmek gerç.ekten hayal kırıklığı yarattı. Özellikle arama geldiğinde hemen cevaplayamamak acayip sinir bozucu. Restore nedir açıklarsanız bir deniyim. Olmazsa artık son çare apple store'a gönderip yenisini istemek olacak.
  • hiç kafanı bozma hocam kafan bozulduğunda çöp android bi cihazı karıştır keyfin yerine gelir.geçen gece karanlıkta arkaşın lg g3 cihazıyla beraber foto çektik onun ekran donuk donuk hareket ediyor o bir tane foto çekene kadar ben 20 tane çektim😀.restore etmek istersen internette anlatımı var temiz restorenin.yeni güncellemeler geldikçe sorunlar ortadan kalkar.apple iOS candır gerisi yalandır😀

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpino kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam android'in meşhur kasma ve donmalarından sonra ilaç gibi geldi de keşke bu sorunla da karşılaşmasaydım diye söylemeden duramıyorum.
  • 9.3 te bir çok sorun ortadan kaldırılmış diyorlar görecez bakalım yanlız şuda var şuanda begenmediğimiz ıos9 bir çok androıdlı telefona taş çıkarır saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabii ama yinede bi ios6 veya 5 i aratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.