Şimdi Ara

iPhone 7 mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    iPhone 7 kullanıcısıyım WhatsApp, Telegram vs. uygulamalarda sesli veya görüntülü aramalarda sesim karşı tarafa çok az gidiyor.

    Fakat normal operatör aramalarında bir sorun yok.

    Yardımcı olacak olan varsa sevinirim.



    Teşekkürler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0LER4NCE -- 31 Ocak 2021; 21:23:21 >



  • up

  • Büyük ihtimalle Ön mikrofonda sıkıntı var çünkü Whatsapp vb sesli görüşmelerinde hapörlör den veya görüntülü konuşursanız ön mikrofondan gider sesiniz ön flexi değiştirin sorun düzelecektir operatör görüşmelerinde alt mikrofondan konuşursunuz her zaman sıkıntı olmaz o

  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Apple müşteri temsilcisi ile yazıştığımda 3 mikrofonuda test etti alt mikrofonu sesli notlardan arka mikrofonu arka kamerayı açıp video çekip ve ahizenin içindeki mikrofonu da ön kamerayı açıp video çekip test ettiğimde ses normal bir şekilde geliyor. Fakat sesli, görüntülü ve ses kaydı yaptığımda sesim çok az gidiyor.
  • T0LER4NCE kullanıcısına yanıt

    Hocam geriye tek bi seçenek kalıyor açıp temizlemek Ben temizlediğimde de düzeltememiştim direk alıp değiştirdim , Hepsi çalışıpta ses az gidiyorsa toz var demektir.

  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Cihazı Apple yetkili servise götürdüm. Teste aldılar ve sonuç olarak alt mikrofon arızalı dediler. Değiştirdim ve sorun çözüldü.
    Cihazda 3 adet mikrofon bulunuyor. Bazı uygulamalar alt mikrofonu bazısı arka mikrofonu kullanıyorlar. Uygulamadan uygulamaya değişiyor mikrofonun kullanımı.
  • Merhaba ,konu dışımı bilemedim ama anker q10 Bluetooth kulaklık kullanıyorum fakat Pubg yada herhangi bir görüşmede mikrofonu telden alıyor.ses konusunda herhangi bir sıkıntı yok fakat mikrofon karşıdan çok uzak yada hiç gitmiyor.telefona yaklaşınca ses biraz daha netleşdiği söyleniyor.baya araştırdım telefonu sıfırladım problem devam etti.kablolu ve kablosuz değişen birşey olmadı.iphone x kullanıcısıyım buarada.yardımlarınızı bekliyorum ya telefonu yada kulaklığı kıracak durumdayım artık 😀

    edit:başka telde denediğimde sıkıntı yok.başka bir bluetooth kulaklık bağladım telime aynı sıkıntı yine devam etti




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerkancinar -- 28 Şubat 2021; 19:24:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.