Şimdi Ara

İphone 7 Plus Şarj Oluyor Ancak Pc Görmüyor İos 11.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, başlikta olduğu gibi bir sorunum var. İphone' u pc ye bağladiğimda sadece şarj oluyor ne pc görüyor ne iTunes. DFU moddada ayni itunes' a bağlada da ayni sorun mevcut. Elmada kaliyor. Tekrar resetliyor. Birkaç kere açmayi başardim. Ne yüklediysem sildim. Telefona format atmaya çaliştim yarida kapandi. Her açmayi başardiğimda 5-15 dk arasinda açik kaliyor. Telefon tamamen şarj olmuyo ama, açilirken kapaniyo tekrar dolmayi bekliyor. Açildiğinda da şarji en fazla %1 gösteriyor. Şebeke araniyor diyor. Açilincada çok yavaş oluyor. Donma, kasma vb. var. Telefon yaklaşik 4 aydir böyle. Belki daha fazla. Şimdi neler yaşadiğimi detayli anlatayim.

    En son telefon açikken birkaç oyun ve uygulama yükledim. O gün net paketim oldu. O günden önce yoktu. Telefon bir oyunu veya uygulamayi yükleyemedi sanirim. Telefonu kapatip açtim yine ayni yükleyemiyordu. Bu seferde yüklemeyi durdurdum ve sildim direk oradan. Yüklediğim şeylere tek tek girdim. Sonra telefon kendi kendine isinmaya başladi. Kapatip açayim dedim bu seferde elmada kaliyordu ve kendini resetliyordu. O gün açildi ancak şarji %1 kalmiş gösteriyordu. Pc' ye bağlayip yapayim dedim kapandi bir daha açilmadi. Bugüne kadar 5-10 kere açmayi başardim. Tüm uygulamalari sildim. Telefon ayarlarini teker teker sifirladim. En son format atamadim şansa iCloud hesabi şifresini unutmuştum. Sonrada ios' un yeni sürümü çikmişti. Yükleyeyim dedim. İndirdim. Yükleme sirasinda kapandi. Ve sorun hala devam ediyor. Telefonculara gösterdim, onlarda pc' de görmedi. Her foruma, sayfaya baktim ama hiç biri olmadi. Ama bir sayfada eski bir yazida iPhone 4 için sanirim uygulamalar tam olarak yüklenemediği zaman benzer bir sorun mevcutmuş.

    Kisaca, hiçbir pc hiçbir şekilde görmüyor sadece şarj oluyor. Açildiğinda şarji %1 ve şarj tam dolmuyor, şebeke araniyor ve kasma sorunu var. Ne yapmam lazim ne yaptiysam yapamadim telefonu. Pc' ye format atmiştim iphone bozulmadan önce. Telefon şifre korumali pc ye de güvenilir cihaz diye göstermediğim için sanirim görmüyorda olabilir. Bilen varsa bilgilendirsin lütfen. Mağdurum

    Denediklerim:
    Aygit yöneticisinde hiç gözükmüyor. Onun için güncelleme vb. falan yapamiyorum.
    İtools, itunes, dr. fone vb. hepsini yükleyip denedim onlarda da ayni.
    Telefon açilinca iCloud şifresini bilmediğimden format atamadim. Geri kalan her şeyi elle sildim ve sifirladim.
    Kabloyu, pc' yi değiştirdim ayni.
    Telefoncunun biri ismini hatirlamiyom ama telefonun hafizasini oluşturan şey bozuk olabilir dedi.
    Dfu moda alip şarji fulleyip denedim, Şarji %1 kalana kadar hiç açilmiyor, bazen %1 de açiliyor.
    Güncellemeye çaliştim tam güncelleyemeden kapandi yarisinda falan)
    şimdide Win10' da sürücü imzalama zorlamasini devre dişi birakip deniyom. İnşalla olur.

    Not: Daha önce buraya kayitliydim ancak girmeyeli unutmuşum bilgileri :D@ Ayboraweb @This Is My Destiny @lycn







  • up
  • up up up...
  • çözebildin mi kardeş. bizim ip7 de sadece şarj oluyor hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.